IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мале-мале... :-(
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Първоначално изпратено от Императорът
      Добре го рече, да.
      Но Златният кинт НЕ Е рискова инвестиция.
      Да.

Помежду другото, който иска да стива тая уникална монета - да погледне в сайтът ми... ;-)
      Мале-мале - откак написах това - 1 час и 100 души са влизали във сайтът ми... не виждам друга реална причина за тази голяма за посреднощ бройка, освен този мой пост -
      банда - май ний туканка си пишем 4-5 човека в моментът, а ни четат 18 пъти по толкова... ;-)
      КФН и НСБОП никога не спят,братко Императоре![img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Първоначално изпратено от prodigal
        Да Круме, така е ще имаш шанс да го продадеш с 10%+ за 1-1,5 месеца - повече от това здраве - за по принцип питам – златото никога не ми е било следващата най-добра възможност (е аз съм сравнително млад де) ?!
        Пич като не си наясно не говири аз купувам един контракт, който при промяна един( 1$ )ми носи 33,2$ печалба, т. е ако се вдидне с 10 % това са 57$*33.20$ =1892.4$ печалба, а златото се вдига и пада с повече от 20$ на ден, тъй че си прави сметка. Тук важното е да хванеш движението....

Това за конракта сега го каза, щом не ми е станало ясно веднага сигурно не съм наясно Аз говорех за инвестиция в злато - златни сертификати, ETF акции и т.н а, ти говориш за комар (малко или много)

Успешен ден

Коментар

Добре го рече, да.
          Да.

Помежду другото, който иска да стива тая уникална монета - да погледне в сайтът ми... ;-)
          Мале-мале - откак написах това - 1 час и 100 души са влизали във сайтът ми... не виждам друга реална причина за тази голяма за посреднощ бройка, освен този мой пост -
          банда - май ний туканка си пишем 4-5 човека в моментът, а ни четат 18 пъти по толкова... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
            00:07 е 579.20$ ами честито само така.
            Никола няма такова нещо бе човек да не гледаш декемврийските контракти, пак си е толко, даже е 574.15 в момента, аз ти говоря за спот пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
              Да Круме, така е ще имаш шанс да го продадеш с 10%+ за 1-1,5 месеца - повече от това здраве - за по принцип питам – златото никога не ми е било следващата най-добра възможност (е аз съм сравнително млад де) ?!
              Пич като не си наясно не говири аз купувам един контракт, който при промяна един( 1$ )ми носи 33,2$ печалба, т. е ако се вдидне с 10 % това са 57$*33.20$ =1892.4$ печалба, а златото се вдига и пада с повече от 20$ на ден, тъй че си прави сметка. Тук важното е да хванеш движението....

Коментар

• Сериозно? Ама някой се е сетил, че става за сечене на кинти и ето.

Коментар

• А знете ли,че никак не е далече времето,когато златото не са го считали за нищо и медта е била многократно по-скъпа от него - затова и в древните гробове се намира много злато и малко мед - просто от златото не са ставали нито брадви,нито ножове - нищо!Само лъскави дрънкулки...А сега - какъв надут балон е то...

Коментар

• 00:07 е 579.20$ ами честито само така.

Коментар

• Добре го рече, да.
                      Да.

Коментар

Дадох лалетоманията като брутален (и следователно преувеличен) пример. Златото просто лъскав метал - секси е, но горе-долу само толкова.
                        Знам , наблегнах на традициите тука - все пак не е лесно да убедиш обикновен човек, че инвестиция в злато е рискова и ти гониш фундамента - злато, добра акция все тази - да си струва парите и да има потенциал в определен времеви хоризонт

Коментар

• Колега Хане - аз ще ти дам по-секси идея - туканка един съфорумец имаше два златни кинта и ми шитна единият - ако изразиш съгласие може да се навие да ти шитне вторият на теб и да ти пише - така ще имаш една монета от общо само 2 000 и това ще е инвестиция и няма да ти пука (поне за нея) дали цената на металът пада или не...

Коментар

• Хане,ако не те хванат,купи и на мен...[img][/img]

Коментар

• Да Круме, така е ще имаш шанс да го продадеш с 10%+ за 1-1,5 месеца - повече от това здраве - за по принцип питам – златото никога не ми е било следващата най-добра възможност (е аз съм сравнително млад де) ?!

Коментар

• Незнам ама сега(23:40 мин) Златото е 574.40$ и е много подходящо да си закупя.....

Коментар

Working...
                                X