Мале-мале... :-(
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от ИмператорътДобре го рече, да.
Но Златният кинт НЕ Е рискова инвестиция.
Да.
Помежду другото, който иска да стива тая уникална монета - да погледне в сайтът ми... ;-)
банда - май ний туканка си пишем 4-5 човека в моментът, а ни четат 18 пъти по толкова... ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от prodigalДа Круме, така е ще имаш шанс да го продадеш с 10%+ за 1-1,5 месеца - повече от това здраве - за по принцип питам – златото никога не ми е било следващата най-добра възможност (е аз съм сравнително млад де) ?!
Това за конракта сега го каза, щом не ми е станало ясно веднага сигурно не съм наясно Аз говорех за инвестиция в злато - златни сертификати, ETF акции и т.н а, ти говориш за комар (малко или много)
Успешен ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътДобре го рече, да.
Но Златният кинт НЕ Е рискова инвестиция.
Да.
Помежду другото, който иска да стива тая уникална монета - да погледне в сайтът ми... ;-)
банда - май ний туканка си пишем 4-5 човека в моментът, а ни четат 18 пъти по толкова... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalДа Круме, така е ще имаш шанс да го продадеш с 10%+ за 1-1,5 месеца - повече от това здраве - за по принцип питам – златото никога не ми е било следващата най-добра възможност (е аз съм сравнително млад де) ?!
Коментар
-
А знете ли,че никак не е далече времето,когато златото не са го считали за нищо и медта е била многократно по-скъпа от него - затова и в древните гробове се намира много злато и малко мед - просто от златото не са ставали нито брадви,нито ножове - нищо!Само лъскави дрънкулки...А сега - какъв надут балон е то...
Коментар
-
Anton Chigurh
00:07 е 579.20$ ами честито само така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътДадох лалетоманията като брутален (и следователно преувеличен) пример. Златото просто лъскав метал - секси е, но горе-долу само толкова.
Коментар
-
Колега Хане - аз ще ти дам по-секси идея - туканка един съфорумец имаше два златни кинта и ми шитна единият - ако изразиш съгласие може да се навие да ти шитне вторият на теб и да ти пише - така ще имаш една монета от общо само 2 000 и това ще е инвестиция и няма да ти пука (поне за нея) дали цената на металът пада или не...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар