IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INOX
    Първоначално изпратено от INOX
    Първоначално изпратено от Bobi75
    ами смятай. на 90%
    UBS-ките кюлчета са си стандартизирано инвестиционно злато и затова върви по-скъпо
    10xs, Bobi75!
    Лошото е, че и самите UBS-ки кюлчета май и тях като/за материал ги купуват...
    Доколкото знам,ПИБ-а не изкупуват обратно тези кюлчета.От време на време правели единични изкупувания за по-голямо количество, явно правят "групажи" до Швейцарията, а пък и от UBS може би им дават оферти за обратно изкупуване само за над определено количество...
    Така ли е,или греша? Има ли друг вариант за обратно изкупуване на UBS-ки кюлчета ?
    Bobi75,Feelgood,
    колеги,
    Някой има ли инфо в тази посока? Къде и как може да се продаде инв.злато в БГ, освен на златарите?
    Банките за сега не изкупуват злато. Освен да го продадеш на някой който иска да си купи, друг варянт не се сещам. Питай Bobi75, той може да има идеи

Коментар

ами смятай. на 90%
      UBS-ките кюлчета са си стандартизирано инвестиционно злато и затова върви по-скъпо
      10xs, Bobi75!
      Доколкото знам,ПИБ-а не изкупуват обратно тези кюлчета.От време на време правели единични изкупувания за по-голямо количество, явно правят "групажи" до Швейцарията, а пък и от UBS може би им дават оферти за обратно изкупуване само за над определено количество...
      Така ли е,или греша? Има ли друг вариант за обратно изкупуване на UBS-ки кюлчета ?
      Bobi75,Feelgood,
      колеги,
      Някой има ли инфо в тази посока? Къде и как може да се продаде инв.злато в БГ, освен на златарите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
        ами смятай. на 90%
        10xs, Bobi75!

Коментар

• ами смятай. на 90%

Коментар

Първоначално изпратено от INOX
            Колеги,
            моля ви да ми отговорите на два аматьорски въпроса относно златото:
            1.В сайта на китко котировките за злато на колко каратово злато са?
            2.Злато с проба Au900 - на колко карата отговаря?
            24 карата е там
            900 е 21.6 карата
            Благодаря ти,Боби75!

А за злато 21.6 карата, на БГ пазара от златари,гадняри и инвеститори, с колко % изкупната му цена е по-ниска от 24 каратовото? Доколкото знам,24каратовото в момента го купуват около 36-38 лв на грам, UBS-ските кюлчета тук таме и на 40 лв на гр/не знам защо/

Коментар

• Боби ти е отговорил

Коментар

Колеги,
                24 карата е там
                900 е 21.6 карата

Коментар

• Колеги,

Коментар

• eee, като не се засягаш защси толко груб тогава?!

Коментар

Първоначално изпратено от feelgood
                      Първоначално изпратено от bobi13
                      Малко уточнение, 1 унция е 28.3 гр. а 1 трой унция 31.1 гр. Така че зависи кое са имали впредвид, по принцип златото се изммерва в трой унции
                      Трай си, че Bobi75 ще те почне и теб. Днес е заядлив понеже COBOSa пак се е скапал и не е могъл да си напазарува.
                      ти нали щеше да си траеш поне имаш желание да се контролираш. браво

П.С. Сори, ако съм те засегнал
                      Не се засягам от хора които не ме познават,а само си чешат езиците. Така, че не си прави труда да се извиняваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от feelgood
                        Първоначално изпратено от bobi13
                        Малко уточнение, 1 унция е 28.3 гр. а 1 трой унция 31.1 гр. Така че зависи кое са имали впредвид, по принцип златото се изммерва в трой унции
                        Трай си, че Bobi75 ще те почне и теб. Днес е заядлив понеже COBOSa пак се е скапал и не е могъл да си напазарува.
                        ти нали щеше да си траеш поне имаш желание да се контролираш. браво

П.С. Сори, ако съм те засегнал

Коментар

• Първоначално изпратено от bobi13

Коментар

• Малко уточнение, 1 унция е 28.3 гр. а 1 трой унция 31.1 гр. Така че зависи кое са имали впредвид, по принцип златото се изммерва в трой унции

Коментар

• Re: Малко размишления за златото

на това, че като злобар, смяташ всички други за злобари![/quote]

няма да коментирам

Коментар

• Re: Малко размишления за златото

Учудващо е колко много пари и труд се влагат в това да се разработи златна мина и после златото да бъде преместено на друго място и закопано обратно в земята. Импе, леко с " пръстетата"...

абе ти да не прочетеш една тъпа статия в сп. Мениджър и сега се биеш в гърдите

вида ли там колко са дали, че е една унция злато: 28 грама и нещо.

Ако разчиташ на некомпетентни статии, за да си вадиш генерални изводи, то....
                                Не чета Мениджър, но те явно четът каквото аз чета, а ти понеже си много отворен продължавай да се информираш от там и може да се биеш и другаде. От известно време ми се набиваш в очите по всички теми и ми прави впечатление, че си голямо злобарче...на какво ли се дължи...?
                                на това, че като злобар, смяташ всички други за злобари!

Коментар

Working...
                                X