IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Нетрадиционните консултанти са обучени от Него и от стареишините. Те разчупват кълъпът на традиционното висше образование и създава финансово независими специалисти след определен брой посещение на курсовете по финанси водени от Него и от сатрейшините.

    10 юли 2019 7,55 часа
    5 дена до Гранде Откриване
    5 дена до въздигането на инвестицийте на орлетата




    Има една притча за орлето, което като малко паднало от гнездото, един човек го е намерил и го отнесъл при своите кокошки. Орлето отрасло сред кокошките и се помислило за кокошка. Един ден видяло как един орел лети и споделило с кокошките "Ех, как хубаво се рее този орел, ако можехме и ние така", а те му отвърнали "Това е орел и затова той може да лети така, а ние сме прости кокошки и можем само да кълвем по земята и да гледаме орлите, така че не се занимавай с глупости и си кълви по земята". Орлето повярвало и цял живот си останало кокошка.

    То било родено да лети във висините, но било убедено от кокошките, че не може. Така от години се мъчат да ни убедят, че нищо не става от нас, но ние имаме толкова години история и величие, колкото тези, които ни убеждават в противното никога няма да имат. Нашата цел е да се измъкнем от капана, който са ни поставили, и да върнем на думата "българин" онова величие, което заслужава да има.

    Хан или кан е титла на български владетел. Едно поколение го знае хан, друго кан. Не трябва да спорим или задълбаваме в незначителните подробности като да си налагаме егото, а да научим смисъла зад всеки владетел, да усетим неговото величие, да се поучим от неговата мъдрост, да попием от неговата сила и да се изправим и да кажем НИЕ МОЖЕМ, НИЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ!


    Ние започнахме да правим дрехи, които да ни напомнят кои сме и когато излезем на улицата и един ден видим целия град, цялото село и цялата държава, облечени с такива дрехи, ще знаем, че сме от един отбор, отборът на Българите. Да следят нашия сайт, да гледат видеата от YouTube канала на "Въздигане" и да ги споделят с приятели, да си купуват и най-важното да носят дрехи, които да напомнят на тях и околните кои са, да четат от книгите, които ще издава нашата фондация, да участват в инициативите, защото те са за всички нас и нещо има стойност само ако си участвал в него.

    Коментар


    • Михайлов напада всички инакомислещи, но не отговаря на въпросите: защо аджеба източва АД-то с 20 % лихва върху привлечения капитал, а за собствения който е едва 1 млн иска да извади от джобовете на акционерите 250 млн без да емитира нови акции? Ми аз по-добре да съм облигационер вместо акционер ама той не ми дава да кредитирам дружеството срещу 20 % лихва. Навремето моя приятел Пастор Петров така ошушка орлетата и накрая ги обвини, че заради тях се сринала невероятната му компания и сви сергията. Индикатор за измама се крие и в надуването на балона "най-големия в света..." всичко на всичко има едно смешно подобие на крепост, един т.нар. тракийски дворец дето на нищо не мяза с керемиди отгоре, 2-3 сламени бараки и един гьол. Дали ще стане някога дори един от най-големите един бог знае, но според мен отговора е не! Дори и да стане, до тогава е една строителна площадка с една шепа доброволци наметнати с чаршафите на баба си, продавачи на сувенири и прочие. Всичко това е облечено в безбожни цени, пробутване на карти чрез гаражна търговия и някакви въшльовци, имащи се за консултанти Не щем такъв парк, не щем лъжепатриотизъм, не щем ботафория, облечена в гръмки слова. Искаме Ивелин да каже аджеба защо иска да източи дружеството с шано схеми

      Коментар


      • Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
        Албена Пекова си продаде апартамента, за да инвестира в Исторически парк. Чуйте:

        https://streamable.com/gd091
        Достатъчно е да се напише името на тази в чичо гугъл и щракинг на първия резултат във фейсбук и алелуя - Herbalife представител .. мулти левъл.... Коментарите излишни.
        колкото толкова

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

          Варна винаги се е славела с най-големите глупаци на кв метър.Не случайно Люб Гаич беше структурирал своята пирамида "Лайф чойс" точно
          във Варна.
          Само да коригирам: Гаич беше структурирал "Югоагент" в Добрич. "Лайф Чойс" беше на Майкъл Капустин.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от taksidiot Разгледай мнение

            Е, нормално! Трябват виновници, когато нещата се срутят! Внушенията започнаха!
            Чуха се и заплахи по адрес на колеги, ще ги защитаваме, очакваме нападение, екшън!

            Коментар


            • Приложено качвам протокола, с който чорбаджиите решават да пуснат облигации срещу 20 % годишна лихва. Значи схемата за източване е парите от продадените акции да не влизат в капитала на дружеството чрез емитиране на нови акции, а да влизат в джобовете на продавачите, които са решили че 1 лв номинал = 250 лв да излезнат от джоба на кандидат съдружника. Дружеството вече е емитирало солидна сума облигации при солена лихва, понеже тя влиза пак в приближените до Михайлов облигационери. Като добавим недъгавия бизнес план и фалшивия патриотизъм, чрез който кроят пъкления си план за доене на наивници, рухне ли всичко първо ще лапнат активите облигационерите т.е. Ивелин, а другите мечтатели да го ду*ат Този както и други документи са достъпни на сайта на търговския регистър

              Коментар


              • Този Ангел Тодоров го познавам лично. По стара традиция брокерите в Тогедър зарибяват усилено и за Исторически Парк. При първата ни единствена среща бяха едни чупки, стойки, кривене, гърчене, сякаш е някакъв гуру в набирането на капитал и предлагане на печеливша инвестиция. Много ги надушвам такива фейк герои. И понеже не ми се нрави някой повече да чупи стойки от мен, направо теглих му майните, овиках го и го изпъдих

                Коментар


                • Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
                  Приатели дали да си сменя адресната регистрация. С адресна регистрация в Шумен ще мога да се запиша на курсът при Али Баба.
                  Живот изпълен със въздигане мисъл и много високи доходи
                  С приятелски поздрав, Може би при Аладин ще е по-добре от Али Баба.
                  Предполагам, че не е нужна адресна регистрация за летящото килимче.
                  Да припомня едно питане, поради интереса към него:
                  - какво е нетрадиционното при консултантите?
                  Също така, има ли възрастова граница, за да се обучи човек за нетрадиционен консултант? Д-р Черкезов например, не е първа младост, така да се каже, но вероятно е минал вече курса.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
                    Приатели дали да си сменя адресната регистрация. С адресна регистрация в Шумен ще мога да се запиша на курсът при Али Баба.
                    Живот изпълен със въздигане мисъл и много високи доходи

                    Този нямаше ли да "търси туристи" за Исторически парк с фирмата си Исторически пътувания? В едно видео заявяваше че вече има сигурни "150 000 туристи за парка" които лично той е "докарал". Та вместо да ходи и да търси още стотици хиляди туристи за това велико дело, той щял да обучава орлета за за "консултанти", ама само такива които искат да изкарват високи доходи. Тези които искат да изкарват ниски, да не му пишат И като си помисля че има хора които им вярват... После държавата ни била виновна...

                    Коментар


                    • Приатели дали да си сменя адресната регистрация. С адресна регистрация в Шумен ще мога да се запиша на курсът при Али Баба.
                      Живот изпълен със въздигане мисъл и много високи доходи

                      Last edited by georgnank; 07.07.2019, 11:01.

                      Коментар


                      • Смешнициииии

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
                          Е, нормално! Трябват виновници, когато нещата се срутят! Внушенията започнаха!

                          Коментар


                          • Жегата му идва повече - https://www.facebook.com/ivelin.mihaylov/videos/10220074739001221/

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

                              В цялата тая верига от продажби:
                              1. Много посредници, което води до размиване и липсва на прозрачност. Аз като потенциален купувач бих искал да знам на каква комисионна работят тези "брокерчета". Защото в повечето случаи комисионни и прочее са публично достъпна информация. Също искам да знам и как се определя цената... но нещо по-адекватно и различно от "ние така решихме, на база наша оценка".
                              2. Аз така и не разбрах защо хем въртят тези уж добронамерени схеми, хем вкарват ограничения и фиксират пакет с акции. Трябва да набиеш 40-50к на доверие и да си продаваш апартамента, а не можеш да влезнеш с 1к.

                              Аз като потенциален инвеститор не бих желал да разчитам на хипотези и възможности, а бих търсил къде е прозрачността спрямо мен? Финансират парка (предполагаемо) от личните си сметки, а в тази схема прозрачност липсва всякаква... ИМ тръби, че до момента са набити 70хил. лева, а никой не вижда построено и за половината от това. Никой не знае и не е чувал официално да има отчет какво е налято в парка спрямо това какви пари са доведени от акционери и други подобни данни. Може и да имат тайни съвети където да се подава тази информация към акционерите.... но по този начин пак ще извадят елементарни и нереални екселски сметки и таблици... пак може да е манипулирано и нагласено.
                              Казваше по едно време че цената на финансирането на парка била 1,5%. Това са приказки разбира се. Черно на бяло няма нищо...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от taksidiot Разгледай мнение
                                Не защитавам никой! Да допуснем, че 35% са разпределени м/у 4-ма човека, те продавайки ги на Тогедърчетата, заобикалят КФН. Ок и орлетата продават там на каквито пари успеят акцийки, после обаче всичко стриктно се връща, приспадайки процентите при тия 4-мата, само че в личните им сметки. Ок и те оттам финансират парка. Възможна вероятност!
                                В цялата тая верига от продажби:
                                1. Много посредници, което води до размиване и липсва на прозрачност. Аз като потенциален купувач бих искал да знам на каква комисионна работят тези "брокерчета". Защото в повечето случаи комисионни и прочее са публично достъпна информация. Също искам да знам и как се определя цената... но нещо по-адекватно и различно от "ние така решихме, на база наша оценка".
                                2. Аз така и не разбрах защо хем въртят тези уж добронамерени схеми, хем вкарват ограничения и фиксират пакет с акции. Трябва да набиеш 40-50к на доверие и да си продаваш апартамента, а не можеш да влезнеш с 1к.

                                Аз като потенциален инвеститор не бих желал да разчитам на хипотези и възможности, а бих търсил къде е прозрачността спрямо мен? Финансират парка (предполагаемо) от личните си сметки, а в тази схема прозрачност липсва всякаква... ИМ тръби, че до момента са набити 70хил. лева, а никой не вижда построено и за половината от това. Никой не знае и не е чувал официално да има отчет какво е налято в парка спрямо това какви пари са доведени от акционери и други подобни данни. Може и да имат тайни съвети където да се подава тази информация към акционерите.... но по този начин пак ще извадят елементарни и нереални екселски сметки и таблици... пак може да е манипулирано и нагласено.
                                Last edited by RimogarDD; 05.07.2019, 23:55.

                                Коментар

                                Working...
                                X