IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още в началото имаше и някакви видеа, митове и легенди за милионерът на 16 години (или 19, не помня вече), който е бил взет под крилото на ИМ. Не му трябва образование, защото животът и опитът учел повече. Ето тези идеалистични и романтични истории бяха особено увлекателни, трябва да възобновите рубриката!

Нещо тази сюжетна нишка потъна във врмето. Вече имаме ли милиардери?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
      “Въздигане” е фондация и не продава дялове от нищо. Отново лъжовно твърдение. Кое подред.
      то мен ако питаш целият исторически парк ще се окаже една голяма фондация, а акционерите дарители

след първия дивидент 5000лв на калпак си взимам думите и ще донеса торта в офиса ви
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

“Въздигане” е фондация и не продава дялове от нищо. Отново лъжовно твърдение. Кое подред.
        Сверете си информацията - казвам ви от 1-во лице какво ми беше предложено... дялове от по ~10хил. лева, които не бяха директно пакетите от 200 акции през Тугедър, а през "партньорската" фондация или фирми. Както и да се нарича - фактите са си факти.
        Вашите твърдения са лъжливи! Аз ви споделям какво съм говорил с тугедърски консултант и какво ми беше предложено. Това беше и една от червените лампи (те бяха много), които светнаха докато се информирах за инвестиционните възможности около проекта и докато ме обработваха. Други хора не са били така благоразумни да се информират и анализират своевременно и изглежда ще почакат за развръзка (дано е щасатлива, но се съмнявам).
        Last edited by RimogarDD; 03.02.2021, 18:45.

Коментар

Отново ви благодаря за високата оценка! Първо да ви питам какви спекулации правя? И второ защо не вземете експерт-строителя Георги Димитров са ви направи оценка на активите и ако струва 11 000 000 или 30 000 000 лева да се хване да го направи и да докаже. Имате възможност лесно да докажете измамата, но стоите и пишете над една година.
          За пореден път не отговаряте на въпроса Много слабо изпълнение, поредно

Да го напиша и аз, понеже както видяхме - има проблеми с четенето и разбирането. Ако не разбирате въпроса - попитайте, сигурен съм, че ще ви се обясни.

Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

Коментар

Отново ви благодаря за високата оценка! Първо да ви питам какви спекулации правя? И второ защо не вземете експерт-строителя Георги Димитров са ви направи оценка на активите и ако струва 11 000 000 или 30 000 000 лева да се хване да го направи и да докаже. Имате възможност лесно да докажете измамата, но стоите и пишете над една година.
            Последните 5-6 страници са жива форма на спекулации от вас (Биодит и Градус крали пари от фондовете), но ето давам ви г-н Михайлов възможност да отговорите в прав текст на този въпрос:
            Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Абе те преди продаваха ама и там схема. "Тук през партньорът ни от фирма Въздигане може да купите по-малки части на цена от 10 хил."... някакви такива брутални филми, направо не можеш да им хванеш спатиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
                Единствения човек, който борави с такъв патос, изказ, риторика и най-вече внушения и спекулации сте вие г-н Михайлов.

След като вече за всички членове това е явно, можете ли да обясните защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  обясни ни ивелине защо не продавате пакети акции за суми под 36К
                  Абе те преди продаваха ама и там схема. "Тук през партньорът ни от фирма Въздигане може да купите по-малки части на цена от 10 хил."... някакви такива брутални филми, направо не можеш да им хванеш спатиите.

Коментар

• Горе-долу нивото на проекта е такова:
                    https://www.youtube.com/watch?v=B_Va...getherBulgaria

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ами като им липсват аргументи как да се защитават ! Остава им само да пускат клипчета на Авалинчо, каквото и да значи това !
                      Някъв техен шаман ще да е.
                      Танцува около огъня пред парка и чака желаещи да им продаде билетче.
                      ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        В темата става все по забавно!
                        Малко бяга усърдието на защитниците ама ще им мине.
                        Ами като им липсват аргументи как да се защитават ! Остава им само да пускат клипчета на Авалинчо, каквото и да значи това !

Коментар

• В темата става все по забавно!
                          Малко бяга усърдието на защитниците ама ще им мине.

Коментар

• Включването на тези господа във форума беше много отрезвително. Тоталната им неспособност/нежелание да отговорят на базови въпроси, дори в толкова напреднал етап на проекта, и цялостно реториката им говорят много за това що за проект е Исторически Парк. Искрено са надаявам да продължват да пишат тук - копаят ново дъно с всеки коментар и мисля, че успяват да отблъснат потенциални инвеститори много по-успешно от каквито и да е било статии. Въпросите, които са от страници назад, все още си седят неотговорени, въпреки, че имаме няколко представители на ИП тук. Много е показано как пореден коментар всячески въртят и сучат, само и само да не отговорят на елементарни въпроси. Истински се закопаха само за няколко дни.

Коментар

Г-н или госпожо Aleo, не съм аз човека, който може да ви каже какво влиза в парка и какво не. По построеното и разпространеното(рекламната кампания на парка е по-добра от на другите две компании) виждам, че в парка по-добре се йорави с парите отколкото в другите. За г-н Михайлов защо не харесва борсите може да си каже той, аз мога да кажа за мен си. Първо не съм видяла един човек да забогатее от борсите. Учила съм икономика и се интересувам от инвестиране, но никъде не съм видяла да се обяснявай да печели някой освен хората, които организират нещата и техните лакеи(които не печелят, а съществуват с получените средства). Така, че да се твърди, че се мисли за потребителя на борсите е фалш. Стойчо Недев не го познавам и не знам защо го включихте в разговора, но предполагам и той печели от комисионни или от скрита реклама. Да, забравих и третото от което се печели е курсове. От фондовата борса не съм видяла един голям играч да се погрижи за държавата или да даде шанс на обикновените неща. Всички пари отиват по лични направления за забавления и осигуряване на конкурентно предимство само на своите деца. Не в моето място за инвестиране. Защо г-н Михайлов е глобен 15 000 лева? Защо банките са глобявани милиарди много пъти. Естествено за нарушение на регулативните мерки. Какви точно и за какво аз не знам. Знам, че от банките са губили хиляди милиарди долари на милиарди хора и пак ги величаете, а г-н Михайлов си е загубил негови средства без да ощетява други хора. Аз лично споделям информация, за да може трети лица да видят фалша и то само тези, които имат очи да видят. Не се оплаквам или жаля. Важно е да се знае. Разкривам подли малки душици. Жена съм и имам сърце, но е жалко, че на мъжете им липсва. Искате демокрация и добро отношение към вас, а не го давате на другите. Действате като училищни комплексари, които само скрити имат смелост да изразят болката си. Оставете нашият проект сам да говори за себе си и спрете да “спасявате” инвеститори в него, като правите живота им по-труден. Желая ви приятен ден!
                              Единствения човек, който борави с такъв патос, изказ, риторика и най-вече внушения и спекулации сте вие г-н Михайлов.

След като вече за всички членове това е явно, можете ли да обясните защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
                                ...
                                Продължавайки да пишете тук сами доказвате на хората, търсещи информация, своята некомпетентност и подлост. С времето, това, приятели, ще работи само и единствено срещу вас.

Както казва един велик българин: "Който има очи ще види." Бих добавил: "Който няма, ще остане тук."
                                аз мисля, че е крайно време икономическа полиция да се задейства, защото макар и документално чисто са събрани милиони от хората, а тази облигационна емисия смърди от километри ... всъщност точно подобен род схеми бутат хората към депозити на 0 лихва,защото ги е страх от всякакви схеми, чрез които някой става милионер с техните пари.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X