IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Отново лъжи. Парка през 2019 година работи един месец с билети. Защо продължавате да се излагате и да показвате, че информацията, която давате е АБСОЛЮТНО недестоверна.
    Ивелинка, колко души дойдоха в този 1 месец?

Къде са 58-те милиона лева?

Коментар

Липсата на финансова грамотност е причина човек да седне и да почете, а не да пише глупости с които се излага. Не съм експертка във финансите, но с моите бегли познания си правя една сметка. Ако човек проучи кои фирми е насочвал със съвети г-н Михайлов(като изключим Исторически парк и всичко свързано с него) ще видим че имат поне 40 000 000 оборот. Понеже не е теглено ДДС или са в дейност освободена от ДДС, то означава, че 20% от тези изхарчени пари в икономиката са отишли за ДДС или 8 000 000. Към това като прибавим данъци, осигуровки, акцизи и мита ще видим че сумата ще стане поне 16 000 000 лева( данъците са на заплати, а не данък печалба) има и фирми плащали данък печалба, които вие не включвате. Това е за последните 12 години. Сметките са кръчмарски от неука жена. Много зле са ви финансите. Трябват ви 5 години и можете да пишете във финансови форуми. Сократ е забранявал да му задават въпроси, ако хората не знаят поне 80% от отговора, защото иначе няма да го разберат. Вие колко данъци сте вкарали в държавата? Г-н Михайлов в направил благотворителни инициативи за поне 10 000 000 лева, които е организирал и допринася много за запазване на културата и единтичноста на нацията. Благодарение на него се издава много книжнина, което е безпрецедентно в съвременна България, където изобилстват спекуланти, крадци и далавераджии. Не пишете на тази тема, че ставате смешни.

Ся девойче,, ти НЕ МИ ОТГОВОРИ на моя въпрос от сутринта от 07:49 часа ...........

И аз и всички тука чакаме ясен, точен и категоричен отговор .................

Ся и за тва в червеното в твоя пост.....................
      да пишеш така значи или си жената на ивелин или си самия ивелин ........ обикновен човек няма да виси по 10 часа в форум анонимка и яростно и агресивно да зашитава някой освен ако не му е роднина или живота му да зависи от него То не трябва човек да е психолог да ги разбира и усеща тия неща

ЧАКАМЕ ОТГОВОРА ........... ​​​​​​​

Коментар

• Чехляк Ама ти си страшна гугутка Аз мисля, че Ивелинка е допринесла за минимум милиард, защото ти не отчиташ доброто му сърце и вярата, пък той и тях си оценява, отделно патриотизма и реално Бил Геитс и неговите милиарди благотворителност са пълен ташак, защото са съвсем истински пари, а мекащия дава мнооооооого повече. Да живей!

Коментар

• Милият Ивелинчо, как ми клъвна на провокацийката и съвсем се издаде, че се е скрил под фустата на някакъв женски профил. Жегнах ли те, "патриоте" ?
          Колко жалки са му сметките. В платените от него данъци, включвал и ддс то и акциза и митата. Алоууу, смешко. Аз като си зареждам автомобила с бензин, ддс то и акциза Лукойл ли ми ги плащат или сама си ги плащам?
          Че ти ако утре "насочиш" (каквото и да значи това) бизнеса на Кауфланд, тези стотици милиони ддс и акцизи превъртяни през оборота, за платени от теб ли ще ги имаш?
          И този ще ми говори за финанси. Хахаха.
          Ама как си се кефя. Като го зная какъв е самовлюбен. Клъвна ми на гола кукичка, рибока

Коментар

• Първоначално изпратено от viva Разгледай мнение

Ивелине, а ти какво правиш?
            Голям патриот го раздаваш, а човек като погледне отчетите на фирми с твое участие ( настоящо и в минало време,) , само загуби вижда и отрицателен собствен капитал. Ти плащал ли си някога данък печалба на бедна България? Ама иначе новите коли ги сменяш начесто, патриоте. Чудя се, що за държава сме? Как не са те налазили данъчните? Не, че не си се "застраховал" с някой заем от баба за алиби. Не си прост човек, със сигурност. Но с още по-голяма сигурност патриотизма ти е роля, която играеш и добре осревряваш.
            Липсата на финансова грамотност е причина човек да седне и да почете, а не да пише глупости с които се излага. Не съм експертка във финансите, но с моите бегли познания си правя една сметка. Ако човек проучи кои фирми е насочвал със съвети г-н Михайлов(като изключим Исторически парк и всичко свързано с него) ще видим че имат поне 40 000 000 оборот. Понеже не е теглено ДДС или са в дейност освободена от ДДС, то означава, че 20% от тези изхарчени пари в икономиката са отишли за ДДС или 8 000 000. Към това като прибавим данъци, осигуровки, акцизи и мита ще видим че сумата ще стане поне 16 000 000 лева( данъците са на заплати, а не данък печалба) има и фирми плащали данък печалба, които вие не включвате. Това е за последните 12 години. Сметките са кръчмарски от неука жена. Много зле са ви финансите. Трябват ви 5 години и можете да пишете във финансови форуми. Сократ е забранявал да му задават въпроси, ако хората не знаят поне 80% от отговора, защото иначе няма да го разберат. Вие колко данъци сте вкарали в държавата? Г-н Михайлов в направил благотворителни инициативи за поне 10 000 000 лева, които е организирал и допринася много за запазване на културата и единтичноста на нацията. Благодарение на него се издава много книжнина, което е безпрецедентно в съвременна България, където изобилстват спекуланти, крадци и далавераджии. Не пишете на тази тема, че ставате смешни.

Коментар

• Акционерите демек всички купили си акции на ИП на цени от 200-250 и нагоре имат ли участие като собственици на парка. Записани ли са им имената като собственици в парка. Все пак те са купили акции с очакване за собственост. Или целят ИП се държи от адвокатчето който във всеки един момент може да си направи каквото иска. Ивелин е готин човек гледах няколко негови предаваня, добряк, хитрец но е маша в ръцете на кукловодите зад него.
              Савов ли е истинският мозък зад схемите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

В другия форум са линкнали ГФО-то за 2019 - тук

Като приходи от услуги за 2019 (билети и куверти) има под 300 000 лева, за 1 година няма и 10 хиляди посетителя.
                Отново лъжи. Парка през 2019 година работи един месец с билети. Защо продължавате да се излагате и да показвате, че информацията, която давате е АБСОЛЮТНО недестоверна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

Като приходи от услуги за 2019 (билети и куверти) има под 300 000 лева, за 1 година няма и 10 хиляди посетителя.
                  яяяяя ..... че те и в този форум яко са ги подпукали измамниците от историческата секта ..... прочетох само 2 -3 страници и се хванах за главата
                  Ти добре ми отговори на моя въпрос и данните най-вероятно са точни, , но аз искам лично ивелин...... пардон .... извинете ме ..... Plameniva_d ........ да ми отговори ...... Нещо се загуби девойчето ....... Друг път още от сабалем винаги е онлайн и веднага отговаря,, а ся .... ето преди цели 4 часа зададох въпроса си и до ся нито звук нито стон...... покри се нещо милата аааааа ..... може би ся пита ивелинчо кво да отговори ....... разбрах ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

100 милиона лева ??????? абе ивелине яко те апе щъркела ........... абе ти чуваш ли се изобщо кви глупости говориш ????
                    1 баба на 1 опашка за хляб в кварталното магазинче казала,, че струва 100 милки ...........
                    Я друго да те питам измамнико : вашия парк е чиста проба 1 атракцион и нищо повече, разчитате само и единствено на туристи. Та значи я ни кажи измамнико през 2019 год когато нямаше вирус и пандемия колко хора са посетили вашия парк ?? Колко ? КОЛКО ? КОЛ - КО ?? Дай цифра, число, бройка, колко хора за цялата 2019 год. цифром и словом ........ Колко бре ??
                    В ваш интерес е даже бройката да е по- голяма защото ще се гордеете, че има фантастичен направо умопомрачителен интерес и не можете да смогнете с автобусите с туристи .......
                    Начи ако сте имали за цялата 2019 год да речем 100 000 туристи по 30 кинта за билет тва са едни 3 милиона лева само от билети и куверти.. Дребна сума на фона на липсващите 58 милиона, но все пак си е цифра. И можете да се гордеете и да се хвалите.... нас ни посетиха 100 000 човека.... изкарахме 3 милиона само от билети и куверти Друг е въпроса дали ще платим данък на тая сума..... ми нема да платим............що да плащаме данъци кат може и да не плащаме данъци

Та кажи ся колко хора посетиха парка през 2019 год. Задавам ти ясен, точен и конкретен въпрост и искам ясен, точен и конкретен отговор. И без шикалкавене и да ми влизаш на въпроса с въпрос........... ай чакаме отговора

Коментар

Най-накрая умно предложение. Един човек в строителството го оцени нас 100 000 000 лев. Без да има предвид изкуството в него.
                      Г-н Михайлов, ако държите да се обръщате към вас с името ви или с джендър името ви Ивелинка, в знак на почит, че мъж се представя в този форум като жена, та много ми е интересно да прочете тази оценка и ще се надявам да промени мнението ми за парка. Но преди да пратите информация за тази оценка, ще отговорите ли на следния въпрос:
                      Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

Коментар

• Историческия парк прави всичко възможно историята да се научи. Историята на пирамидите

Коментар

Най-накрая умно предложение. Един човек в строителството го оцени нас 100 000 000 лев. Без да има предвид изкуството в него.
                          100 милиона лева ??????? абе ивелине яко те апе щъркела ........... абе ти чуваш ли се изобщо кви глупости говориш ????
                          1 баба на 1 опашка за хляб в кварталното магазинче казала,, че струва 100 милки ...........
                          Я друго да те питам измамнико : вашия парк е чиста проба 1 атракцион и нищо повече, разчитате само и единствено на туристи. Та значи я ни кажи измамнико през 2019 год когато нямаше вирус и пандемия колко хора са посетили вашия парк ?? Колко ? КОЛКО ? КОЛ - КО ?? Дай цифра, число, бройка, колко хора за цялата 2019 год. цифром и словом ........ Колко бре ??
                          В ваш интерес е даже бройката да е по- голяма защото ще се гордеете, че има фантастичен направо умопомрачителен интерес и не можете да смогнете с автобусите с туристи .......
                          Начи ако сте имали за цялата 2019 год да речем 100 000 туристи по 30 кинта за билет тва са едни 3 милиона лева само от билети и куверти.. Дребна сума на фона на липсващите 58 милиона, но все пак си е цифра. И можете да се гордеете и да се хвалите.... нас ни посетиха 100 000 човека.... изкарахме 3 милиона само от билети и куверти Друг е въпроса дали ще платим данък на тая сума..... ми нема да платим............що да плащаме данъци кат може и да не плащаме данъци

Та кажи ся колко хора посетиха парка през 2019 год. Задавам ти ясен, точен и конкретен въпрост и искам ясен, точен и конкретен отговор. И без шикалкавене и да ми влизаш на въпроса с въпрос........... ай чакаме отговора
                          Last edited by Асо Пика; 07.02.2021, 09:52.

Коментар

• 58те милиона са в обектите около парка, а те хич не са малко

Коментар

Хубаво е като съвет и благодаря! Сега да те попитам ти какво правиш, за да стане света по-добър?
                              Ивелине, а ти какво правиш?
                              Голям патриот го раздаваш, а човек като погледне отчетите на фирми с твое участие ( настоящо и в минало време,) , само загуби вижда и отрицателен собствен капитал. Ти плащал ли си някога данък печалба на бедна България? Ама иначе новите коли ги сменяш начесто, патриоте. Чудя се, що за държава сме? Как не са те налазили данъчните? Не, че не си се "застраховал" с някой заем от баба за алиби. Не си прост човек, със сигурност. Но с още по-голяма сигурност патриотизма ти е роля, която играеш и добре осревряваш.

Коментар

Копие от оценката и име на оценителя или кантората, дето го е оценила? Това ще е нещо полезно да дискутираме, щото много таблици с количествени, качествени и стойностни данни има в една читава оценка, а вашата би била поне 100-150 страници минимум. За тоя мащаб...
                                Всички чакаме с интерес.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Working...
                                X