IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
    Аз лично търся вината преди всичко в себе си, но си давам сметка, че това поведение не е по вкуса на всеки и повечето хора предпочитат да отговорят на удара. Не ми допада, но ги разбирам в някаква степен...
    Чисто от интерес, не за да се заяждам - Казваш, че до някаква степен го разбираш. Аз също ако бъда нападнат бих се защитил - ОК. А виждаш ли тоя подход като излизане от някаква норма/стандарт за един нормален бизнес? И ако да, до каква степен?

    Капитал реално не бяха писали нещо ново от месеци и въпреки това Ивелин излиза с няк'во интервю, където пак същите неща върти. Какво е личното ти обяснение? Аз наистина чисто на човешко ниво не мога да го видя това като нещо нормално. Реално той се оплаква от Капитал, но не оставя тоя слух да замре. През няколко седмици намира винаги начин да съживи идеята, че някой го прецаква и това е напълно целенасочено. Как си го обясняваш? Каза, че не ти допада, ама няма ли някакво зрънце съмнение в теб, че това цялото може би не е баш ОК?

    Коментар


    • Не знам Стойне ... ама тоз завидния консултант на Тогедър от Стара Загора съм го засичал. Редовно тук се тръби (от тогедърджиите) като тартора в града и гурото на финансите, прави семинари и т.н. за финансова грамотност и колко много с епаели и какъв охолен живот може да се води, веднъж като се влееш в техните инвестиции и групи (и почнеш да продаваш и книжките им). Дясната ръка на Михайлов в града на липите.
      Щом той е почнал да вади във видео "кирливите ризи" и неуспехи на тоз Стойне ... нека ви покажа и аз какъв реално го виждаме в града и околните села (понеже аз лично го засякох в едно старозагорско село с колата му) ... Големият финансов гуро и много успял инвеститор и т.н.... единственото което може да си позволи е един Опел за 1000лв, който се чудя ког аи къде ще се разпадне (повечето лепенки на парка май го държат напоследък). Така че в духа на неговите излеяния как определен финансист не е успял и не можел да казва нищо, щом не е успял - какво си успял ти Мирославе и по твоята логика можеш ли да даваш и ти съвети и мнения ?



      Коментар


      • скриншотнах набързо малко от последния отчет (до 31 12 2019 г.)

        Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	57.4 КБ
ID:	3709884
        Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	56.3 КБ
ID:	3709885
        Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	1
Size:	60.6 КБ
ID:	3709886
        Click image for larger version

Name:	4.jpg
Views:	1
Size:	56.6 КБ
ID:	3709887
        Click image for larger version

Name:	5.jpg
Views:	1
Size:	55.7 КБ
ID:	3709888

        Коментар


        • Аз лично търся вината преди всичко в себе си, но си давам сметка, че това поведение не е по вкуса на всеки и повечето хора предпочитат да отговорят на удара. Не ми допада, но ги разбирам в някаква степен...
          Keep going ...

          Коментар


          • Аз се чудя по-културните инвеститори като Mr. Profit какво смятат за кампанийните акции като по-долната (вероятно от профии на Тугедър консултанти) ?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение

              Колеги, не разбрах ЗАЩО не коментирате Стойне Василев, който доказано използва авторитета си, за да рекламира инвестициите на Карол, и същевременно да разруши доверието в Исторически парк?

              Много сте настръхнали срещу "измамниците" от парка, явно сте блюстители на справедливостта и честността. Защо тогава си траете срещу доказаните лъжи и манипулации от страна на Стойне Василев?

              Ако случайно сте пропуснали разследването, заради бързите опити да се прикрие темата от коментиращите, ще споделя отново връзка към него:
              https://youtu.be/2uikikKTFeY
              аз Стойне не го харесвам, но инвестициите на(през) Карол нямат нищо общо с пирамидата с елементи на секта, която пробутвате на лапнишараните. Също така парка е готов нали, не виждам Стойне да седи на пътя и да връща автобусите с милиони туристи - та на крива ракета Стойне и крив.

              крадецът вика дръжте крадеца

              Това как някой клеветел нещо за което сте прибрали милиони от наивниците е смешно. Нали им взехте парите, нали построихте...сега имайте грижа да продавате билети и да им плащате дивиденти. Все едно да излезе някой и да каже, че Стойне клевети Дисни Франция и затова падат постъпленията от билети...абе вие сте много зле...неочаквано зле
              Last edited by bertram; 01.02.2021, 01:31.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

              Коментар


              • Разбирам, че искате вашият линк с измислици да е последният, но не се заблуждавайте - все още с два гугъл сърча хората могат да намерят тази и другата тема във форум финанси, където има 150 страници за това каква пирамида е ИП. Успех със спама и жалката кампания дано успеете да ограбите още някой, че то вече не остана за кога

                Коментар


                • Ето КОЙ и ЗАЩО клевети Исторически парк и организира добре планирани атаки с цел да компрометира проекта:

                  https://youtu.be/LZR5wqNCcXA

                  Знам, че за повечето хора е важно да научат истината за това защо има хора, които пишат лоши коментари за Исторически парк в този форум, затова си позволявам да публикувам връзката към тези видеа с много интересни разкрития.

                  Съвсем скоро очаквайте продължение с още разкрития за финансовите гурута Стойне Василев, Александър Дяков и компания.

                  Радвам се, че има такава тема с толкова много коментатори, които търсят справедливостта и правят всичко по силите си да предпазят хората от недобросъвестни финансови съветници, инвеститори и онлайн предприемачи.

                  Вярвам, че в споделеното предаване ще намерят много полезни неща и ще могат правилно да се ориентират на кого да вярват. Убеден съм, че след като го изгледат ще споделят информацията както във Фейсбук групи, така и със свои приятели.

                  Коментар


                  • На тоя като му чуя тъжното мьекане и няма как да изгледам и 30 секунди.
                    Консултантчетата, аз ви предлагам много лесно да изкарате пари - твърдя, че Ивелин е лъжец и това недоразумение ИП е измама. Може да ме съдите и в съда да докажете, че не е така, съответно да платя обезщетение. Тъкмо в публично заседание ще излязат и счетоводните документи на тоя нещастник и парка му и начините по които продавате акции и въобще страшна реклама ще е за вас. И също твърдя, че сте отвратително прости пишлемета "консултатните" и нямате никаква идея за пари, финанси, икономика и т.н. и освен да лъжете други не много умни хора и да им взимате парите друго не правите. КОР за тоя парк, това е такава смешка, че няма накъде, но е много трудно човек да бъде предпазен от собствената си глупост, затова и вие още съществувате....

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Garo01
                      Доводите на Ивелин и неговия "детектив" са смешни дори и жалки бих се осмелил да ги нарека. Показват се някакви оръфани скрийншотове на страницата на Smartmoney и долу се вижда логото на Карол 2015г. (което разбира се Стойне е изтрил, понеже се е усетил,че великата му измама ще се разкрие видиш ли ;д). По тази логика на обвиненията значи детектива си няма друга работа освен да си играе с фотошоп по цял ден.
                      Другото интересно нещо е също и как само той е получил такъв агресивен имейл от Стойне Василев да инвестира в ППП на Биодит, при положение, че следя всичко на smartmoney, а такова нещо не съм видял аз (+ няма никакви линкове към всичката тази избълвана информация по адреса на Стойне).
                      Освен това беше заявено, че Стойне манипулира голяма маса от хора и затова решиха в клипчето да си рекламират книгата "Формиране на обществено мнение" ;дд.

                      Няма смисъл да продължавам истината ще си проличи може и да не съм прав, но всеки трябва да си изгради собствено мнение. Не защитавам Стойне Василев, но да плюеш отрова по този начин е просто грозно. Защо И.М. не отиде да му каже тези неща в лицето?!

                      Явно тугедър си нямат друга работа освен да правят клипове с часове за конспиративни теории, че всички други инвестиции освен ИП са измами.
                      Поне едно е ясно, ако не стане с И.П в ютуб имат потенциал за развитие.

                      Първо проблем беше Прокопиев, Капитал и журналистът Йоан Запрянов, сега е Стойне Василев.
                      И само последно да вмъкна Стойне споделя мнение, но никога не го е натрапвал , че И.П. има много червени флагове и е възможно да е пирамида, което е всъщност подкрепено с доста факти. https://ekipbg.com/investing-20/
                      Човек, няма смисъл да им отговаряш. Това е няк'ва нова тяхна кампания да спамят едно и също на всяко място, където има критика за ИП. Каквото и да напишеш ще продължат с глупостите. Може би човекът, който се занимава с маркетинга им е решил, че е добър ход да се окепазят всички теми, в които хората критикуват бутафорията и да изместят дискусията към несъществуващите им врагове. Не знам каква точно е идеята, но си личи, че е организирано и не е случайно, че двете най-големи теми за ИП в нета осъмнаха с тоя линк. Репорт на админите и дотам.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение

                        Колеги, не разбрах ЗАЩО не коментирате Стойне Василев, който доказано използва авторитета си, за да рекламира инвестициите на Карол, и същевременно да разруши доверието в Исторически парк?

                        Много сте настръхнали срещу "измамниците" от парка, явно сте блюстители на справедливостта и честността. Защо тогава си траете срещу доказаните лъжи и манипулации от страна на Стойне Василев?

                        Ако случайно сте пропуснали разследването, заради бързите опити да се прикрие темата от коментиращите, ще споделя отново връзка към него:
                        https://youtu.be/2uikikKTFeY
                        Колега, ти можеш ли да четеш на български? Никой няма намерение да гледа ПОРЕДНОТО час и половина видео на Ивелин лъжата, в което мрънка полуразплакан. Може би по подобие на темата във Форум финанси се опитваш една от най-големите теми относно пирамидата ви да бъде затворена за коментари?
                        Успокой се, вече 4-ти път го поствате това видео - и 30 пъти да го направиш, същият резултат ще има. Разбирам, че сте си намерили нов враг и нова идея, която да спаси бутафорията, но за ваше съжаление това няма да промени тъжната ви ситуация.

                        Твоето вече е спам и дано админите вземат отношение. Явно Ивелин доста плаче на умряло от тея форуми, щото наскоро пак се беше оплаквал какви лоши експерти имало там, дето му вредяли. Форум финанси си затвори темата, може би и тук има същия напън от тези двамата сладури.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

                          По-кофти ще е за младежите консултанти. Ивелин филма "взимай и бягай" го играе от бая време. Младежчетата, с пламък в очите, ще са тези, които реалистично си представям да бъдат погнати. Кои от тях осъзнават, к'во правят и кои не, няма да има много значение.
                          Надявам се тея видеа да им помагат и на тях да могат да се погледнат в огледалото. Щото само с пъчене в социалките колко са горди не става. Накрая се чуваш с баба си вечерта, лягаш си след това в леглото и се замисляш, че преди няколко дена си взел паричките на една същата такава баба и си ги дал за новата кола на Ивелин.

                          Иначе реално аз истински се надявам де отмине тая ситуация с Ковида и тоя парк да вземе да се завърши Ясно, че те там винаги ще цоцат и ще дострояват нещо, но ситуацията, в която тея милиони туристи се окаже, че не са дори и близо да се появат ще е един път.
                          Колеги, не разбрах ЗАЩО не коментирате Стойне Василев, който доказано използва авторитета си, за да рекламира инвестициите на Карол, и същевременно да разруши доверието в Исторически парк?

                          Много сте настръхнали срещу "измамниците" от парка, явно сте блюстители на справедливостта и честността. Защо тогава си траете срещу доказаните лъжи и манипулации от страна на Стойне Василев?

                          Ако случайно сте пропуснали разследването, заради бързите опити да се прикрие темата от коментиращите, ще споделя отново връзка към него:
                          https://youtu.be/2uikikKTFeY

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

                            Защо лъжеш, че на бфб не се набира капитал? Преди 2 седмици 2 млн лв взели участие в новоемитирана емисията акции на бфб.
                            Преди 3 месеца емисия акции на Алтерко набра 9 млн при огромен интерес, акциите нараснаха 2 пъти оттогава. Дори адсиц-дружества, редовно набират капитал, а за разлика от химерното бъдеще на хистерически парк, тези публични акционерни дружества, търгуеми на борсата с ежедневни пазарни, а не "консултантски" цени, са задължени по закон, да разпределят 90% от печалбата на акционерите си. Публикуват тримесечни отчети на страницата на бфб и са под надзор на кфн. На прима виста се сещам за пример, че "софарма имоти" всяка година набира капитал. Толкова ли го закъсахте, че пак започнахте да плюете по борсата?
                            Това вашето, май Верно от исторически става истерически парк
                            Къде съм написал, че на БФБ не се набира капитал? Пита ме защо Исторически парк не набира капитал през БФБ и аз ти отговарям. Ето в тази статия можеш да видиш защо все по-малко фирми набират капитал през борсите и то на най-развития капиталов пазар в света: https://profit.bg/investitsii-abv/vs...-e-prichinata/

                            В тази посока ще добавя няколко думи. На борсата има смисъл да излизаш само след като създадеш бизнеса и упражняваш дейност няколко години, за да покажеш финансов резултат от дейността си. Иначе по какъв начин ще те оценят потенциалните инвеститори?


                            Надявам се това да отговаря на въпроса ти.

                            Сега нека видим КОЙ и ЗАЩО пише от години против Историческ парк.

                            Ти изгледа ли това разследване, което показва как Стойне Василев - най-популярният "независим" финансов консултант в България, злослови срещу Исторически парк, а същевременно рекламира инвестициите на Карол?

                            https://youtu.be/2uikikKTFeY

                            Разследването показва с факти как Стойне изгражда върху лъжи авторитета си, за да спечели обществено доверие и да започне да изпълнява поръчките на неговия работодател (партньор) Карол, като насочва хората към определени инвестиции и съответно разрушава доверието в други, които не следват утъпкания от финансовите акули път за набиране на капитал и не са склонни да плащат стотици хиляди за изготвяне на проспект и комисионни и такси на БФБ и инвестиционни посредници. При все това, че никой от тези, които ще вземат парите, не може да гарантира дали ще успее компанията да набере нужния и за стартиране на бизнеса капитал.

                            Виж и прецени дали наистина е обективен и безпристрастен в съветите си към хората, които му се доверяват.

                            Помисли, какви могат да бъдат подбудите му, за да пише и разпространява лъжи и манипулативни статии срещу Исторически парк.



                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                              Проблемът на Ивелин е, че България ще му отеснее, когато ИЗВЪН БОРСОВО инвестиралите спестяванията си хора му потърсят сметка за доходност, възможност за изход и въобще стойност на база резултати от проекта. Много е важно да има разяснителна кампания с 101 клипчета в тубата и обяснения как всички пречат на начинанието да се реализира - защото парите са изядени, камъните са наредени и трябват виновни, за да не го подгонят строителите на пирамидата.

                              Когато търсиш инвестиции от наивници извън борсата е хубаво, че им прибираш сухото с розови обещания... лошото идва, когато тези несвикнали с риска и регулациите хора те подгонят.

                              Та очакваме серия всяка седмица как всички пречат , аааа да и да не забравят за Мъск, Безос и др подобни да пишат как са били като Ивелин
                              По-кофти ще е за младежите консултанти. Ивелин филма "взимай и бягай" го играе от бая време. Младежчетата, с пламък в очите, ще са тези, които реалистично си представям да бъдат погнати. Кои от тях осъзнават, к'во правят и кои не, няма да има много значение.
                              Надявам се тея видеа да им помагат и на тях да могат да се погледнат в огледалото. Щото само с пъчене в социалките колко са горди не става. Накрая се чуваш с баба си вечерта, лягаш си след това в леглото и се замисляш, че преди няколко дена си взел паричките на една същата такава баба и си ги дал за новата кола на Ивелин.

                              Иначе реално аз истински се надявам де отмине тая ситуация с Ковида и тоя парк да вземе да се завърши Ясно, че те там винаги ще цоцат и ще дострояват нещо, но ситуацията, в която тея милиони туристи се окаже, че не са дори и близо да се появат ще е един път.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
                                Виждам нови профили да боговеят за парка, ясно е на всички, че това е организирана кампания на хората от парка, но имам въпрос, който ще го задам на Ивелин Михайлов. Знаем, че ни четеш, така, че се надявам да ни отговориш както ти си знаеш: толкова ли е зле положението с парка, че виеш на умряло?
                                Проблемът на Ивелин е, че България ще му отеснее, когато ИЗВЪН БОРСОВО инвестиралите спестяванията си хора му потърсят сметка за доходност, възможност за изход и въобще стойност на база резултати от проекта. Много е важно да има разяснителна кампания с 101 клипчета в тубата и обяснения как всички пречат на начинанието да се реализира - защото парите са изядени, камъните са наредени и трябват виновни, за да не го подгонят строителите на пирамидата.

                                Когато търсиш инвестиции от наивници извън борсата е хубаво, че им прибираш сухото с розови обещания... лошото идва, когато тези несвикнали с риска и регулациите хора те подгонят.

                                Та очакваме серия всяка седмица как всички пречат , аааа да и да не забравят за Мъск, Безос и др подобни да пишат как са били като Ивелин
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                                Коментар

                                Working...
                                X