IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

ти наистина си егати и малоумната жена ....................... ще ме изтрият модераторите, но тук 20 човека 3 дена те питат за тия пари и пак не сди разбрала ............. ?????????????
    На кой са тези пари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Пишете му на стената и питайте. Но и аз искам да разбера - КОИ 58 000 000 ЛЕВА ТЪРСИТЕ?
      тук 20 човека 3 дена те питат за тия пари и пак не си разбрала ............. ?????????????

Коментар

Отново лъжа. Точат се европейски средства. Малее, този парк стана център на всички далавери по света. Теза след теза се сменя “престъплението”, което се прави. Хора без срам и морал “защитават” вложители, като искат да им съборят инвестицията. Такова нещо не бях чувала? Кой защитавате?
        защитаваме бедните хора, които са купили акции и са заложили апартаментите си с ипотеки за да инвестират. Когато нап го запечатат със сигналите, които ние форумците готвим до нап ще изгубят жилищата си и ще останат на улицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

ивелинчо ........... мой ........... от 3 дена те питаме всички и ти задаваме 1 въпрос : Къде са потънали 58 милиона лева ?????? Увърташ, прайш се на разсеяна, на нашите въпроси вкарваш въпрос само и само да не ни отговориш :

КЪДЕ СА ПОТЪНАЛИ 58 МИЛИОНА ЛЕВА ??

Аз пък днес цял ден те питам : Колко хора туристи посетиха вашия парк през 2019 год. да направим едни прости бакалски сметки. КОЛКО ??

засега няма отговори от вашата банда на тия прости въпроси , но ние ще продължаваме да ги задаваме всеки ден и по 50 пъти на ден !!!!!!!!!!
          Пишете му на стената и питайте. Но и аз искам да разбера - КОИ 58 000 000 ЛЕВА ТЪРСИТЕ?

Коментар

Отново лъжа. Точат се европейски средства. Малее, този парк стана център на всички далавери по света. Теза след теза се сменя “престъплението”, което се прави. Хора без срам и морал “защитават” вложители, като искат да им съборят инвестицията. Такова нещо не бях чувала? Кой защитавате?
            ивелинчо ........... мой ........... от 3 дена те питаме всички и ти задаваме 1 въпрос : Къде са потънали 58 милиона лева ?????? Увърташ, прайш се на разсеяна, на нашите въпроси вкарваш въпрос само и само да не ни отговориш :

Аз пък днес цял ден те питам : Колко хора туристи посетиха вашия парк през 2019 год. да направим едни прости бакалски сметки. КОЛКО ??

засега няма отговори от вашата банда на тия прости въпроси , но ние ще продължаваме да ги задаваме всеки ден и по 50 пъти на ден !!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

какво ще кажете всички от форума да се съберем и да инвестираме по едни 500 лв на човек и да наемем професионални детективи, които да разнищят всички, вместо само да гадаем и да си чешем езиците тука. Другият вариант е да се обърнем към Радан Кънев и да поставим въпроса на европейско ниво, защото съм сигурен, че тук се точат и европейски средства, а измамите са толкова големи, че можем да задействаме и ОЛАФ - те вече нанесоха страшен удар на фигуранта, което ще доведе до сигурна победа на герб на есен и така ще можем поне да имаме добър президент отново

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

То за престъпление не ти трябва граждански иск, за това се задейства прокуратурата. А като гледам пред последнния главен прокурор как обръщаше палачинката според това кой е на власт, нищо чудно и последния, избран по негов образ и подобие да има същите наклоности на фурнаджийска лопата.
                явно сме наистина безсилни пред мекащия и неговия парк и не можем да направим нищо за въпроса по неговото затваряне за съжаление, институциите са купени от него вече с парите на шараните и го пазят

Коментар

• А гледам ако почне да се разплита тази схема, още на първото ниво се стига до хора свързани с настоящи политици. Като дори не са си направили труда да се покрият. Така че само покрай това нещо може да изгори достта народ, защото като ги натиснеш за едно те ще почнат да приказват и за друго.

Коментар

какво ще кажете всички от форума да се съберем и да инвестираме по едни 500 лв на човек и да наемем професионални детективи, които да разнищят всички, вместо само да гадаем и да си чешем езиците тука. Другият вариант е да се обърнем към Радан Кънев и да поставим въпроса на европейско ниво, защото съм сигурен, че тук се точат и европейски средства, а измамите са толкова големи, че можем да задействаме и ОЛАФ - те вече нанесоха страшен удар на фигуранта, което ще доведе до сигурна победа на герб на есен и така ще можем поне да имаме добър президент отново
                    То за престъпление не ти трябва граждански иск, за това се задейства прокуратурата. А като гледам пред последнния главен прокурор как обръщаше палачинката според това кой е на власт, нищо чудно и последния, избран по негов образ и подобие да има същите наклоности на фурнаджийска лопата.

Коментар

Реално ако в даден момент се докаже че при набирането на средства за парка е извършено престъпление, да кажем измама, или там нещо друго. То автоматично оперирането с парите и извън парка си става пране на пари, от там вече запори на имущество през Конпи, блокиране на сметки и така нататък. Та не е ясно ако се смени властта, какъв вятър ще довее.

Явно заради това феновете на Айвълин - баси превзетото име са толкова силно срещу ДБ

Коментар

Опаа, видяхме къде е болката. “Да, България”. Голямо желание да се влезе във властта. Кажете ни за Иво Прокопиев. Как приватизира предприятия и си построи палат? Кой финансира “Да, България”? Там ли ви е болката?

Last edited by Асо Пика; 07.02.2021, 19:11.

Коментар

Парка е ясен, аз по-скоро се интересувам да не се набабаня в някоя друга тяхна схема, която не съм разбрал, че е тяхна, защото очевидно етиката не им е силна страна.
                          доколкото знам другата им схема е явлена - мекащия работи със строителни фирми в софия и е внедрил хора в явлена - наскоро им беше сменен шефът с човек на михайлов - Ангел К. Тодоров, така че внимавайте, защото може неволно да наливате пари в джоба на мекащия, а онзи павел гребчев са го наредили в туристическата агенция бохемия - така че внимавайте с кой туроператор ходите на почивки - този е като октопод и пипалата са му плъзнали из цялата държава, но той за мен е само бушон на бойко и компания

Коментар

• Реално ако в даден момент се докаже че при набирането на средства за парка е извършено престъпление, да кажем измама, или там нещо друго. То автоматично оперирането с парите и извън парка си става пране на пари, от там вече запори на имущество през Конпи, блокиране на сметки и така нататък. Та не е ясно ако се смени властта, какъв вятър ще довее.

Явно заради това феновете на Айвълин - баси превзетото име са толкова силно срещу ДБ

Коментар

истината е, че в България никой няма да си мръдне пръста - нито прокуратура, нито нап, нито кфн, нито данс, защото зад мекащия стоят пеевски, доган и маджо. Ние сме едни мухи само, които много говорят, но не стават от лаптопите си. А и какъв шанс имаме срещу олигарсите? Ивелин ще изпере парите и ще избягаме на бахамите, а ние какво ще направим - нищо. Само ще си мрънкаме във форума. Единствената ни надежда са Христов Иванов и Радан Кънев - само те могат да противостоят на мафията и да й отрежат главата и така да падне ивелин и паркът му веднъж и завинаги.
                              Каква надежда са ти тези мишоци купени от гербаджиите уб да се дращят и накрая коалиция. Да БЪЛГАРИЯ е мафиотско олигархична структура. Техните симпатизанти са уж начетени хора, но в управлението е шайката на Дебеля. Не случайно ако толкова ги защитаваш я кажи на жената на Раданчо кой я финансираше и чии пари получаваха. Да България = на мутри!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Барекофф ти ли си?
                                Хахахахахаха, няма такова дъно.
                                Още един от “Да, България”. Кой издържа тази партия?

Коментар

Working...
                                X