Първоначално изпратено от Kriselda
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеЗа Тугедър и ИП думата "данък" е мръсна. Влизат в списъка със схемаджии - укриват данъци, лъжат, мажат.
Тотендалио тук си лае, агресира, обижда - явно му бъркаме където не трябва. То вече се знае, че е някой гладен консултант, който е взел сакото си на лизинг и сега го натискат вноските.
На мен няма за какво да ми е тъпо, тотке - отрязах ви преди време когато ме преследвахте. Каквито и ИТ-та да сте хванали на въдицата - явно не са особено умни, повечето умни ИТ-та, които познавам си действат с ЕТФ-и, крипто и акции и генерират добри печалби, с истинска ликвидност.
Общо взето такъв ви е контингента на инвеститори, да - наивни лелки и ИТ-та, тук там някой чужденец (ама на приказки) и те така.
Както ти казах - печеля и се внасям като за 10 орлета и съм на 20 и нещо години (може на вас да ви е тъпо), само ме е яд, че подвеждате хората и то зверски. За разлика от другите ИТ-та аз си ценя труда и не се връзвам на разни костюмарчета (с вратовръзки на изплащане), които искат да им хвърля 50к лева летящ старт. Трудно ми е да осмисля що за заблуденяци се навиват да дават 50 бона ей така на доверие - но последните години се нагледахме на всякакви резили. После реват "ама аз хвърлих парите през балкона и ми ги взеха"... не думай - заслужил си си съдбата.
п.п. иначе засаждането на дръвчета и цели горички си е направо углавно престъпление и поредна точка в обвинителния акт, който съставя прокурватурата срещу Михайловколко дървета засадихте вие, великите етфаджии,крипто крале, хедж фонд меринджеи и акционери?
Last edited by raydalio; 08.07.2021, 12:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВлиза ли паркът в списъка на големите данъкоплатци? Или средните
Коментар
-
За Тугедър и ИП думата "данък" е мръсна. Влизат в списъка със схемаджии - укриват данъци, лъжат, мажат.
Тотендалио тук си лае, агресира, обижда - явно му бъркаме където не трябва. То вече се знае, че е някой гладен консултант, който е взел сакото си на лизинг и сега го натискат вноските.
На мен няма за какво да ми е тъпо, тотке - отрязах ви преди време когато ме преследвахте. Каквито и ИТ-та да сте хванали на въдицата - явно не са особено умни, повечето умни ИТ-та, които познавам си действат с ЕТФ-и, крипто и акции и генерират добри печалби, с истинска ликвидност.
Общо взето такъв ви е контингента на инвеститори, да - наивни лелки и ИТ-та, тук там някой чужденец (ама на приказки) и те така.
Както ти казах - печеля и се внасям като за 10 орлета и съм на 20 и нещо години (може на вас да ви е тъпо), само ме е яд, че подвеждате хората и то зверски. За разлика от другите ИТ-та аз си ценя труда и не се връзвам на разни костюмарчета (с вратовръзки на изплащане), които искат да им хвърля 50к лева летящ старт. Трудно ми е да осмисля що за заблуденяци се навиват да дават 50 бона ей така на доверие - но последните години се нагледахме на всякакви резили. После реват "ама аз хвърлих парите през балкона и ми ги взеха"... не думай - заслужил си си съдбата.Last edited by RimogarDD; 08.07.2021, 12:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Направо ме впечатли тази констатация, няма що. Това нещо за хвалба ли е?
Масовката на ИТ специалистите са сложили розовите очила, всичко, което лети се яде, съответно разходват пари за всякакви простотии. От къде са ми наблюденията? Баш от първо лице, та пак се изказваш рязко неподготвен. Наслушал съм се как ипотечните кредити са "евтини пари", 1500 евро на квадрат е много добра цена в София, половин милион кредит за 30 години е много разумно, а пък защо и да не си вземат БМВ за 1500лв/месец лизинг с някакви непропорционално малка заплата от 3500лв, Нивото в ИТ-то рязко падна откакто налазиха да се преквалифицират всякакви съмнителни индивиди. Харчат за скъпи квартири, лизинги, фенси ресторанти и почивчици и накрая работили 7-8години за уж високи пари и нямат и едни умрели 100 бона зад гърба си.
Интересно ми е какво мислят за видеото по-долу където Ивелин показва колко технически неграмотен е и говори тъпотии и конспирации.
Иначе си прав, не мога да направя нищо - но въпреки това си оставате престъпници и мошеници, които крият данъци. И ти си от стадото измамници.може да те смачка като хлебарка, ако пожелае
п.п. ахаа сега като разбрахме,че акционерите не са менопауза лелки се оказа, че айтитата били най-простите същества във вселената и са всичките наркомани.. ми я вземи ти първо се погледни в огледалото бе чичо госпоТLast edited by raydalio; 08.07.2021, 10:21.
Коментар
-
Като цяло баш ИТ-тата ви идват дюшеш като аудитория - и да ги излъжете за 30-40-50 хил надали ще се впечатлят много, просто един скъп подарък на Тугедър - няма лошо.
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеАбе, кой ги пише тея статии в сайта на ИП?
[ATTACH=CONFIG]n3779507[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n3779508[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n3779509[/ATTACH]
Или просто се вижда колко невероятно неграмотни хора участват в цялото мероприятия - срамота.
Last edited by RimogarDD; 08.07.2021, 09:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
еми добре щом си казал..a ти не можеш да направиш нищо по въпроса, освен да лаеш анонимно по форумите..
п.п. 60% от клиентите на тогедър са млади айти специалисти под 30 години
Масовката на ИТ специалистите са сложили розовите очила, всичко, което лети се яде, съответно разходват пари за всякакви простотии. От къде са ми наблюденията? Баш от първо лице, та пак се изказваш рязко неподготвен. Наслушал съм се как ипотечните кредити са "евтини пари", 1500 евро на квадрат е много добра цена в София, половин милион кредит за 30 години е много разумно, а пък защо и да не си вземат БМВ за 1500лв/месец лизинг с някакви непропорционално малка заплата от 3500лв, Нивото в ИТ-то рязко падна откакто налазиха да се преквалифицират всякакви съмнителни индивиди. Харчат за скъпи квартири, лизинги, фенси ресторанти и почивчици и накрая работили 7-8години за уж високи пари и нямат и едни умрели 100 бона зад гърба си.
Интересно ми е какво мислят за видеото по-долу където Ивелин показва колко технически неграмотен е и говори тъпотии и конспирации.
Иначе си прав, не мога да направя нищо - но въпреки това си оставате престъпници и мошеници, които крият данъци. И ти си от стадото измамници.Last edited by RimogarDD; 08.07.2021, 09:18.
- 1 like
Коментар
-
Абе, кой ги пише тея статии в сайта на ИП?
https://ipark.bg/bg-BG/Events/Details/80
Едно, че е написано като от 15 годишен, ама дори не са го минали през word да им оправи грешките. Разбирам във форумите да пишете като малоумници, ама т'ва тук е пълна трагедия. Ебаси ниското ниво.....ебаси инвестицията...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Не е нужно за всеки , който скатава данъци да се търси НАП и прокуратура. Това да си плащаш данъците ти е задължение и въпрос на самосъзнание. Просто вие сте крадци, мошеници и престъпнци - това е.
Тугедър е една проказа обвита в сладки приказки.a ти не можеш да направиш нищо по въпроса, освен да лаеш анонимно по форумите..
п.п. 60% от клиентите на тогедър са млади айти специалисти под 30 годиниLast edited by X_Y; 08.07.2021, 08:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнениеНякои хора освен да тролят друго не знаят. Представям си в реалния живот какви са...
А въпросите си стоят:
- защо има планиран персонал за 57 600 посетителя на година, като той е планирал 600 000/година
- защо приходната част е така напомпана, а разходната е като за 57 600 посетителя
- защо строежът на крепостта още не е завършен (от лятото на 2020 сте вдигнали само една кула още) при положение, че 2019 е имал събрани 70млн лева авансово. Проблемът не би трябвало да е финансов... И моля те имай предвид, че всички останали проекти (розариум, село, къщи) се финансират отделно от ИП. Тоест със 70млн лева би трябвало в една празна година като 2020 заради Ковид да напреднете много...
Отговори няма да получим, разбира се.
Защо ли?цър цър
Коментар
-
Някои хора освен да тролят друго не знаят. Представям си в реалния живот какви са...
А въпросите си стоят:
- защо има планиран персонал за 57 600 посетителя на година, като той е планирал 600 000/година
- защо приходната част е така напомпана, а разходната е като за 57 600 посетителя
- защо строежът на крепостта още не е завършен (от лятото на 2020 сте вдигнали само една кула още) при положение, че 2019 е имал събрани 70млн лева авансово. Проблемът не би трябвало да е финансов... И моля те имай предвид, че всички останали проекти (розариум, село, къщи) се финансират отделно от ИП. Тоест със 70млн лева би трябвало в една празна година като 2020 заради Ковид да напреднете много...
Отговори няма да получим, разбира се.
Защо ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
еми обади се на НАП и на прокуратурата..ако ти обърнат внимание де..
Тугедър е една проказа обвита в сладки приказки.Last edited by X_Y; 08.07.2021, 08:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Memento Разгледай мнение
Ок, качи посочените от мен документи, след което показвам всички свои дялови участия.
Коментар
Коментар