Първоначално изпратено от raydalio
Разгледай мнение
Масовката на ИТ специалистите са сложили розовите очила, всичко, което лети се яде, съответно разходват пари за всякакви простотии. От къде са ми наблюденията? Баш от първо лице, та пак се изказваш рязко неподготвен. Наслушал съм се как ипотечните кредити са "евтини пари", 1500 евро на квадрат е много добра цена в София, половин милион кредит за 30 години е много разумно, а пък защо и да не си вземат БМВ за 1500лв/месец лизинг с някакви непропорционално малка заплата от 3500лв, Нивото в ИТ-то рязко падна откакто налазиха да се преквалифицират всякакви съмнителни индивиди. Харчат за скъпи квартири, лизинги, фенси ресторанти и почивчици и накрая работили 7-8години за уж високи пари и нямат и едни умрели 100 бона зад гърба си.
Интересно ми е какво мислят за видеото по-долу където Ивелин показва колко технически неграмотен е и говори тъпотии и конспирации.
Иначе си прав, не мога да направя нищо - но въпреки това си оставате престъпници и мошеници, които крият данъци. И ти си от стадото измамници.
Коментар