Осъзнаваш ли каква антиреклама правиш на Слави и как никой от тук четящите няма да гласува за него?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Скоро ще се разбере кой какви връзки има или няма... вече има разни слухове... да видим дали са верни и кога ще се окажат верниА и тугедърчетата охотно си отварят клюнчетата при всеки полъх нещо финансово да ги огрее
Така, че можем да наречем Исторически парк - новата столица на България
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
вие тука верно немате връзка с главния мозък...то такъв май изобщо няма
А и тугедърчетата охотно си отварят клюнчетата при всеки полъх нещо финансово да ги огрее
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Тоте всичко е видно от видеата и снимките от всички ваши ивенти - дали ще е автошоу, дали ще е средновековен фестивал.
За жалост никой не идва. Дори явно сте се принудили да организирате пенсионери само и само да има някой в парка.
Който не вярва - https://forum.investor.bg/forum/%D0%...0%D0%B4/page39 - ето ги 12 000 посетителя на Тотю.
Всичките приказки от форумния шут Тотю са също толкова истина, колкото и приказките му за сенатор Ранд Пол, закупил къща в ИП
Между другото - тук не мога да те виня теб, защото това дойде лично от Ивелин. Само че Ивелин говореше, че е бил бивш сенатор и не уточняваше кой конкретен.
Така е - приказки за грандиозни събития и посещаемости, сенатори, родолюбие...а всъщност само лъжи с цел вдигане стойността на продукта, който се продава.
Гласувайте по съвест. А последствията за ИП са ясни - падне ли ГЕРБ, пада и ИП.Или пък, че аз искам ИП да бъде унищожен и затова агитирам целия форум във всички теми да гласуват за итн ли?
вие тука верно немате връзка с главния мозък...
то такъв май изобщо няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Тоте всичко е видно от видеата и снимките от всички ваши ивенти - дали ще е автошоу, дали ще е средновековен фестивал.
За жалост никой не идва. Дори явно сте се принудили да организирате пенсионери само и само да има някой в парка.
Който не вярва - https://forum.investor.bg/forum/%D0%...0%D0%B4/page39 - ето ги 12 000 посетителя на Тотю.
Всичките приказки от форумния шут Тотю са също толкова истина, колкото и приказките му за сенатор Ранд Пол, закупил къща в ИП
Между другото - тук не мога да те виня теб, защото това дойде лично от Ивелин. Само че Ивелин говореше, че е бил бивш сенатор и не уточняваше кой конкретен.
Така е - приказки за грандиозни събития и посещаемости, сенатори, родолюбие...а всъщност само лъжи с цел вдигане стойността на продукта, който се продава.
Гласувайте по съвест. А последствията за ИП са ясни - падне ли ГЕРБ, пада и ИП.
СПЕЧЕЛИ ЛИ ИМА ТАКЪВ НАРОД - ПЕЧЕЛИ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК - ВСИЧКИ БЮЛЕТИНА НОМЕР 22
Коментар
-
на 12 000 туристи за 3 дена нулева посещаемост ли му викаш ахахах
Гласувайте по съвест. А последствията за ИП са ясни - падне ли ГЕРБ, пада и ИП.Last edited by Petsov; 11.07.2021, 09:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнениеИстината е много видна какво се случва с ИП:
- непрозрачно инвестиране на средствата в ИП (парите буквално се дават на доверие)
- никаква отчетност какво и къде се влагат парите
- никаква ликвидност и опции за изтегляне от схемата (който е опитал да го направи - знае на какъв тормоз се подлага човек)
- приказва се едно, върши се друго (само един пример: https://btvnovinite.bg/predavania/ta...iblioteka.html)
- приходи, планирани на база на 600к посетители, а разходи - планирани на база 57 600 посетителя (това автоматически означава, че дори и да има 600к посетителя, дивидентът няма как да е 5к, както се обещава). Справка - Бизнес план: https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf
Ето и едно четиво (всеки, който се е докосвал до ИП може да потвърди, че всичко в тази статия е точно така):
https://www.capital.bg/biznes/kompan...sitelni_okolo/
Резултатите след всички инвестирани десетки милиони в ИП:
- нулева посещаемост на какъв да е ивент, оранизиран в ИП
- никаква посещаемост от туристи въпреки факта, че сезонът е открит и без ограничителни мерки
- с цел да не се разпадне схемата и хората да не почнат да си искат парите, се предлагат все по-обещаващи инвестиции
Пример: Юртен лагер, посроен за последния средновековен ивент (пълен провал между другото) с обещания за над 20% възвръщаемост.
Как ще си върне човек парите от тези юрти...
Днес са избори и скоро ще дойде смяна на властта. А с това ще дойде и голямата промяна за ИП - досега Ивелин беше силно подкрепян от ГЕРБ, но това скоро ще се промени. А какво ще се случи след промяната - може да се види вече - жената на кмета на Пазарджик (от ГЕРБ), която беше основен акционер в ИП вече не фигурира като такъв.
Който не е напуснал - напуска.
Защо ли?
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ФОРУМЦИ И ТРОЛОВЕ ДНЕС ДА ПОДКРЕПЯТ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК С БЮЛЕТИНА НОМЕР 22!
Коментар
-
Истината е много видна какво се случва с ИП:
- непрозрачно инвестиране на средствата в ИП (парите буквално се дават на доверие)
- никаква отчетност какво и къде се влагат парите
- никаква ликвидност и опции за изтегляне от схемата (който е опитал да го направи - знае на какъв тормоз се подлага човек)
- приказва се едно, върши се друго (само един пример: https://btvnovinite.bg/predavania/ta...iblioteka.html)
- приходи, планирани на база на 600к посетители, а разходи - планирани на база 57 600 посетителя (това автоматически означава, че дори и да има 600к посетителя, дивидентът няма как да е 5к, както се обещава). Справка - Бизнес план: https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf
Ето и едно четиво (всеки, който се е докосвал до ИП може да потвърди, че всичко в тази статия е точно така):
https://www.capital.bg/biznes/kompan...sitelni_okolo/
Резултатите след всички инвестирани десетки милиони в ИП:
- нулева посещаемост на какъв да е ивент, оранизиран в ИП
- никаква посещаемост от туристи въпреки факта, че сезонът е открит и без ограничителни мерки
- с цел да не се разпадне схемата и хората да не почнат да си искат парите, се предлагат все по-обещаващи инвестиции
Пример: Юртен лагер, посроен за последния средновековен ивент (пълен провал между другото) с обещания за над 20% възвръщаемост.
Как ще си върне човек парите от тези юрти...
Днес са избори и скоро ще дойде смяна на властта. А с това ще дойде и голямата промяна за ИП - досега Ивелин беше силно подкрепян от ГЕРБ, но това скоро ще се промени. А какво ще се случи след промяната - може да се види вече - жената на кмета на Пазарджик (от ГЕРБ), която беше основен акционер в ИП вече не фигурира като такъв.
Който не е напуснал - напуска.
Защо ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Същото мога да кажа и за вас - много е лесно след като за 2-3 години вдигнахте цената (доста изкуствено) със 100% да обяснявате, че сте много доходоносни. Както и след като балонизирахте цените на имоти там.
Нека припомним, че към момента и ИП - НЕ ДАВА ДИВИДЕНТ! Та нека не намесваме дивидента - това е в бъдеще несигурно време...
Не е в твоя полза да говориш за дивидент, че така ИП излиза доста нерентабилна инвестиция в 3-годишен план от 2018 насам.
Аз съм инвестирал консервативно - в недвижимо имущество - както казах съм напред с една прилична сума.
Също инвестирах и в развитието си, което ми донесе неколкократно увеличение на приходите... Но в Тугедър не уважават образованието и квалификацията - защо им е, като могат да бъдат просто търговци в МЛМ.
Аз бих искал да те питам - от 2018 до сега няма инфлация, така ли??? Или пък сте предвидили инфлацията в 5-годишен план, нострадамуси сте вие. Коронавируса никой не могъл да го предвиди, вие също (така и твърдите)... той носи със себе си сериозна инфлация - тоест по пътя на логиката това е инфлация, която не сте могли да предвидите.
Доста удобно 10 страници по-назад да се оправдаете с инфлацията (и с ковид), а сега да изкараш, че такава няма... За мен това не е конструктивен разговор - да споря с хора, които обръщат фактите както им е угодно на тях.а ти кво си инвестирал 80к и си направил 100к и се хвалиш тука как си напред със 100к ахахах смешник..
Относно образованието Тогедър е единствената фирма в България, която през няколко месеца издава нови книги и ги предоставя за безплатно ползване на своите служители.. и освен това на всеки 3 месеца прави обучителни семинари..
няма нито една фирма в България, която да инвестира толкова много в образованието и развитието на своите кадри
Ми то по твоята логика значи като сметнем инфлацията твоята печалба е нула.. колкото си вкарал толкова имаш и сега..
Коментар
-
и ти в колко от тези инструменти инвестира през 2018та?то много лесно така след като си видял във времето как се е развила цената да викаш акоо.. а да не говорим, че нито един от тези инструменти не ти дава дивидент
Нека припомним, че към момента и ИП - НЕ ДАВА ДИВИДЕНТ! Та нека не намесваме дивидента - това е в бъдеще несигурно време...
Не е в твоя полза да говориш за дивидент, че така ИП излиза доста нерентабилна инвестиция в 3-годишен план от 2018 насам.
Аз съм инвестирал консервативно - в недвижимо имущество - както казах съм напред с една прилична сума.
Също инвестирах и в развитието си, което ми донесе неколкократно увеличение на приходите... Но в Тугедър не уважават образованието и квалификацията - защо им е, като могат да бъдат просто търговци в МЛМ.
дивидентът зависи от приходите - ако се вдигне инфлацията ще се вдигнат и цените съотвено и входа на парка, съответно и дивидента.. някой май е спал в 1ви курс икономика..както винаги форумните тролски капацитети пращят от интелект..
Доста удобно 10 страници по-назад да се оправдаете с инфлацията (и с ковид), а сега да изкараш, че такава няма... За мен това не е конструктивен разговор - да споря с хора, които обръщат фактите както им е угодно на тях.Last edited by RimogarDD; 11.07.2021, 09:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеСега се замислих и друго - конкретно, ако говорим за инвестиция в ИП.
За 3г има сериозна инфлация - цената на пакет акции също порсасна на 70хил (реално това е х2) - някакви планове за дивидента да стане от 5 на 10 хиляди имате ли? Нещо сметката не ми излиза - парите се обезценяват, но дивидентът не се индексира и е на ниво от преди 5-10 години.както винаги форумните тролски капацитети пращят от интелект..
Last edited by raydalio; 11.07.2021, 09:20.
Коментар
-
Сега се замислих и друго - конкретно, ако говорим за инвестиция в ИП.
За 3г има сериозна инфлация - цената на пакет акции също порсасна на 70хил (реално това е х2) - някакви планове за дивидента да стане от 5 на 10 хиляди имате ли? Нещо сметката не ми излиза - парите се обезценяват, но дивидентът не се индексира и е на ниво от преди 5-10 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Нищо не начукваш - постовете ти са чиста проба ИП пропаганда, все едно гледам произволен профил на консултант в Тугедър...
Нали печалбата за няколко години в ИП беше 300-400-500%, а сега само 110%... Нещо ми се губи опорката тук. Обяснил съм и по-назад от 2018 насам в каквото и да инвестира човек (вкл. имоти на зелено) - печалба щеше да има в порядъка на 100-200%, като ликвидността е на 5 клика разстояние, докато в ИП трябва да търсиш купувач на някакви там акции, които може и да не са акции. Просто за мен беше но гоу.
Само за да ме зарибят ми предлагаха да вкарам 10к във фирма на партньор - да съм взел пакет акции в ИП през въпросния съдръжник, после даже и фондове ми се предлагаха - но там някъде приключих разговора, вероятно щяха да ми предложат "фонда на Ивелин".
Просто осъзнайте, че изборът на инвестиции е огромен, а вие не предлагате нищо иновативно. Ето ти 3 произволни инструмента, които от 2018 до 2021 (3 години) щяха да донесат печалба
Крипто - 500-1000% печалба
Tesla - 1000%
MS - 250%
S&P - 200%
Имот на зелено в София - 100%
P2P (10% годишна сложна лихва) - 33+%
Ако се навлезне подълбоко има ценни метали, добив и други индустрии където печалбите са около 200-500% за 3г.то много лесно така след като си видял във времето как се е развила цената да викаш акоо.. а да не говорим, че нито един от тези инструменти не ти дава дивидент
Коментар
-
призовавам всички форумци и тролове да подкрепят Исторически парк с бюлетина номер 22
а ти ако не беше стиснат и беше купил сега щеше да си на около 110% печалбаи понеже ти е тъпо, че си се скатал сега се опитваш да разрушиш парка за да докажеш на себе си, че било добра идея да откажеш за да не ти е тъпо когато другите вземат по 5000лв, а ти си изтървал далаверата
Има една народна мъдрост, може да си я припомниш - лаком г*з кръв с*ре.Last edited by RimogarDD; 11.07.2021, 09:11.
Коментар
-
ами да.. има си хоби да начуква тролските кофиа един 20 годишен успешен земеделец, вълк на уолстрийт и топ програмист кибичи 24/7 в некъв форум.. странно
Нали печалбата за няколко години в ИП беше 300-400-500%, а сега само 110%... Нещо ми се губи опорката тук. Обяснил съм и по-назад от 2018 насам в каквото и да инвестира човек (вкл. имоти на зелено) - печалба щеше да има в порядъка на 100-200%, като ликвидността е на 5 клика разстояние, докато в ИП трябва да търсиш купувач на някакви там акции, които може и да не са акции. Просто за мен беше но гоу.
Само за да ме зарибят ми предлагаха да вкарам 10к във фирма на партньор - да съм взел пакет акции в ИП през въпросния съдръжник, после даже и фондове ми се предлагаха - но там някъде приключих разговора, вероятно щяха да ми предложат "фонда на Ивелин".
Просто осъзнайте, че изборът на инвестиции е огромен, а вие не предлагате нищо иновативно. Ето ти 3 произволни инструмента, които от 2018 до 2021 (3 години) щяха да донесат печалба
Крипто - 500-1000% печалба
Tesla - 1000%
MS - 250%
S&P - 200%
Имот на зелено в София - 100%
P2P (10% годишна сложна лихва) - 33+%
Ако се навлезне подълбоко има ценни метали, добив и други индустрии където печалбите са около 200-500% за 3г.
Last edited by RimogarDD; 11.07.2021, 09:00.
- 1 like
Коментар
Коментар