IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение

AКо не греша ИВМ очакваше 25 млн. и то не приходи, а печалба, чиста!
    Ми търсят се едни милиони печалба къде са отишлЕ, ама да видим в кой баланс ще се окажат
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Е, и да иска да го промени, малко късно е...
      Трябва да изгенерира спешно поне 10 милиона приходи, за да оправи отрицателния собствен капитал и да докара дълговете до около 50% от активите в настоящият им вид - 12 млн. лв. актив.
      Както и да покаже способност да ги обслужва в обозримото бъдеще с поток от стабилни оперативни приходи.
      Абсолютна научна фантастика към настоящият момент.
      AКо не греша ИВМ очакваше 25 млн. и то не приходи, а печалба, чиста!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Е, може пък да си промени мнението зер минаха почти две години. Дума дупка не прави.
        Е, и да иска да го промени, малко късно е...
        Трябва да изгенерира спешно поне 10 милиона приходи, за да оправи отрицателния собствен капитал и да докара дълговете до около 50% от активите в настоящият им вид - 12 млн. лв. актив.
        Както и да покаже способност да ги обслужва в обозримото бъдеще с поток от стабилни оперативни приходи.
        Абсолютна научна фантастика към настоящият момент.
        Last edited by Kildirim_Bei; 16.02.2021, 21:08.

Коментар

Борсата не е опция. Тук се търсят "съдружници в създаването проекта"

[ATTACH=CONFIG]n3719431[/ATTACH]
          Е, може пък да си промени мнението зер минаха почти две години. Дума дупка не прави.
          Last edited by RUBLA; 16.02.2021, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Не им искам авторски права за идеята - нека излязат на борсата
            Борсата не е опция. Тук се търсят "съдружници в създаването проекта"
            Click image for larger version

Name:	MP-1.jpg
Views:	2
Size:	68.0 КБ
ID:	3719431

Last edited by RUBLA; 16.02.2021, 19:05. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
              На мен ми е далеч по-интересно кога ще видим ГФО-то за 2020та в ТР
              Не им искам авторски права за идеята - нека излязат на борсата

Коментар

Този счетоводен бестселър се очаква с притаен дъх от цялата република, но не преди 30 юни, доколкото се осведомих, а може и още съспенс да има ...

Коментар

Според мен ще отложат редовното ОСА за края на юни, и чак наесен ще видим нещо евентуално

Коментар

• На мен ми е далеч по-интересно кога ще видим ГФО-то за 2020та в ТР

Коментар

• Сега сериозно да говорим.

Има ли обсъждани и предложени от СД на дружеството мерки през 2020 г. за противопоставяне на свободното падане на стойността на собствения капитал на дружеството, която по одитирания отчет за 2019 г. е отрицателна, в размер на (2 594) хил. лв?
                      И какви са те?
                      Last edited by Kildirim_Bei; 16.02.2021, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

хм, интересно.. гошо и ивелин били от една партия...
                        Мани партиите.... да уреди Ивелинката поредния гратисен заем (ясно е, че може) и да направи извънземна зона в парка с гърли за посрещачки
                        Както е предложил оня под статията. Ама в парка, не на морето във Варна, щото там няма да му дадат да строи бутафории на офицерския плаж
                        Last edited by Kildirim_Bei; 16.02.2021, 16:55.

Коментар

Мислех, че дълбоко уважаваният от мен заради идеЙте, слУвореда и правУписа georgnank действа само тук. Но се оказва, че ощастливява с коментариЙте си и други медии с публикации за парка. Например в:

https://www.dnes.bg/index/2019/01/28...otkrito.400448

Под статията (вероятно платена) хората в коментарите ги разнищват, но се появява нашият герой и заключава:
                          "Когато настъпй великйят ден на Открйването в сметкйте на орлетата ще има вечи прийатни четирцйфрени сумй от който допълнително ще се въздйгне величйето на българскийят дуХ!"

Тъй като е уникален с правопис и словоред, няма кой друг да е Начи ясно казва, че въздигането на българския дух във вОлкана на културата е пряко свързано с въздигането на балансите по сметките на орлетата.

Но най-ме изкефи в коментарите към статията предложение до Ивелинката за 6-та зона в парка, която ще е най-ефектна от всички:
                          "Предлагам и 6-та : Варна в Космическата ера и посрещането на извънземните на офицерския плаж от група знойни едрогърди по бански мадами , под аплодисментите на загорели "гларуси".
                          Те това туризъм - трябва да се мисли като , свършата немци , руснаци и а за българите ,те и без това въздишат на Беломорието"

Мисля, че ще е полезно да се обърне Ивелинката към блогосклонните към него кредитори, да му сурнат леко още едно заемче за тая шеста зона. И ние ще идваме в парка да гледаме представлението с посрещачките
                          хм, интересно.. гошо и ивелин били от една партия...

Коментар

• Мислех, че дълбоко уважаваният от мен заради идеЙте, слУвореда и правУписа georgnank действа само тук. Но се оказва, че ощастливява с коментариЙте си и други медии с публикации за парка. Например в:

https://www.dnes.bg/index/2019/01/28...otkrito.400448

Под статията (вероятно платена) хората в коментарите ги разнищват, но се появява нашият герой и заключава:
                            "Когато настъпй великйят ден на Открйването в сметкйте на орлетата ще има вечи прийатни четирцйфрени сумй от който допълнително ще се въздйгне величйето на българскийят дуХ!"

Тъй като е уникален с правопис и словоред, няма кой друг да е Начи ясно казва, че въздигането на българския дух във вОлкана на културата е пряко свързано с въздигането на балансите по сметките на орлетата.

Но най-ме изкефи в коментарите към статията предложение до Ивелинката за 6-та зона в парка, която ще е най-ефектна от всички:
                            "Предлагам и 6-та : Варна в Космическата ера и посрещането на извънземните на офицерския плаж от група знойни едрогърди по бански мадами , под аплодисментите на загорели "гларуси".
                            Те това туризъм - трябва да се мисли като , свършата немци , руснаци и а за българите ,те и без това въздишат на Беломорието"

Мисля, че ще е полезно да се обърне Ивелинката към блогосклонните към него кредитори, да му сурнат леко още едно заемче за тая шеста зона. И ние ще идваме в парка да гледаме представлението с посрещачките
                            Last edited by Kildirim_Bei; 16.02.2021, 15:49.

Коментар

Вчера някой спомена фирма Болярски дом АД. Хвърлих едно око сега, там действителни собственици и членове на СД са Ивелинката и някоя Силвия Стефанова Попова. Силвия Попова е и изп. директор. Но дали е тази, кметшата на Пазарджик от статията на медияпул, не можем да гадаем, щото там пише само Силвия Попова.
                              Нова фирмичка, 500 хил. лв. капитал, внесени само 25%, направили са я декември 2019. Естествено, седалище и адрес в с. Неофит Рилски, но адрес за кореспонденция с НАП е същия във Варна, какъвто е и на ИстЕрическия парк. Въобще, явно една от съзвездието фирми....
                              Абе дали Ивелинката не е дал отбой и да приготвя екзит-стратегия откъм година насам? Баси, оставил парка и орлетата само с 25 хилки суха пара по баланс на Нова година 2020... Дали тракат радостно с клюнчета сега?
                              кметът на пазарджик пере мръсни пари на герб през болярски домове

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Че какъв е проблемът, кредиторете да раздават от парите на орлетата ?!
                                Тракат с клюнчетата, като жадни за парета пеликанчета
                                Щом с такива милиони разполагат за подаряване, значи богати хора са орлетата и май не са за съжаление Апостолите също са доволни. Кой да се оплаква ?! - сега всички са доволни.
                                Я какви парета е превъртяла от продажба на книжа и кметшата от пазарджик. За тракийска къща ли беше?! Разбира се непременно с такива скромни размери, направо жал да ти стане
                                но не и препоръка
                                Вчера някой спомена фирма Болярски дом АД. Хвърлих едно око сега, там действителни собственици и членове на СД са Ивелинката и някоя Силвия Стефанова Попова. Силвия Попова е и изп. директор. Но дали е тази, кметшата на Пазарджик от статията на медияпул, не можем да гадаем, щото там пише само Силвия Попова.
                                Нова фирмичка, 500 хил. лв. капитал, внесени само 25%, направили са я декември 2019. Естествено, седалище и адрес в с. Неофит Рилски, но адрес за кореспонденция с НАП е същия във Варна, какъвто е и на ИстЕрическия парк. Въобще, явно една от съзвездието фирми....
                                Абе дали Ивелинката не е дал отбой и да приготвя екзит-стратегия откъм година насам? Баси, оставил парка и орлетата само с 25 хилки суха пара по баланс на Нова година 2020... Дали тракат радостно с клюнчета сега?

Коментар

Working...
                                X