Първоначално изпратено от investor4e
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Турям Очилата и къде казваш да гледаме? [ATTACH=CONFIG]n3765588[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3765592[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3765589[/ATTACH]
Само паркинги се очертава да правите 3 години,
ама продължи си мисълта за ТРИте милиона посетители на Историческия Парк, но ако може в светлината на млн.лв активи недвижимост в баланса му (ъъъъ паркинга нали не смятате да е извън активите на АД-то де там с пакетите по 70 бона? )
пп
аз лично виждам разхищение на пространство и липса на идеи, но няма лошо да копирате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
ама продължи си мисълта за ТРИте милиона посетители на Историческия Парк, но ако може в светлината на млн.лв активи недвижимост в баланса му (ъъъъ паркинга нали не смятате да е извън активите на АД-то де там с пакетите по 70 бона? )
пп
аз лично виждам разхищение на пространство и липса на идеи, но няма лошо да копирате.Някой разбира ли как е възможно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
ако погледнеш на картата ще видиш, че пространството за паркиране зад парка е много по-голямо от това на пи дьо фу
пп
аз лично виждам разхищение на пространство и липса на идеи, но няма лошо да копирате.Last edited by satz; 28.05.2021, 15:14.
Коментар
-
пи дьо фу го строят от 50 години и още го дострояват(последната фаза я откриха 2019 г.), а ИП от 3 години. След 50 години ще е прашинка в сравнение с Исторически парк.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеНе бях го виждал на сателита френския парк, но сега се уверих, че многократно по-голям от българската пародия. ИП бил най-големият в света, дрън-дрън!
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСамо някои,
обикновено са спецове по дупки и корупцийки, кажи нещо и за паркингите, ако може нещо и за площите....
Коментар
-
Българите са мизерен, крадлив и измамнически народ. ...
обикновено са спецове по дупки и корупцийки, кажи нещо и за паркингите, ако може нещо и за площите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеНе бях го виждал на сателита френския парк, но сега се уверих, че многократно по-голям от българската пародия. ИП бил най-големият в света, дрън-дрън!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЦ ц ц, "3млн. посетители годишно"
Ето колко паркинг трябва за 2млн./год. https://www.google.com/maps/search/%.../data=!3m1!1e3
У неофиторилско, подземни ли са?Last edited by raydalio; 28.05.2021, 14:26.
Коментар
-
Ц ц ц, "3млн. посетители годишно"
Ето колко паркинг трябва за 2млн./год. https://www.google.com/maps/search/%.../data=!3m1!1e3
У неофиторилско, подземни ли са?
- 1 like
Коментар
-
Не съм. Впрочем, името ми е Георги.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Не съм. Впрочем, името ми е Георги.Приятно ни е "Георги". Аз съм "Иво".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Не си ли достатъчно "умен", че сам да се сетиш, Ивелине?
Коментар
Коментар