IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
    Платих, колкото ми бяха казали. Дадох парите на ръка на консултант от Тогедър и очаквах да получа акции, а получих временно удостоверение с джирота от 4-5 човека и фирми. Тогава дадох на късо. Съветвах се с адвокат и ми потвърдиха, че е измама. После влязох в интернет и разбрах, че е можело да се предпазя, ако бях чел. Чувствам се ужасно унижен, животът ми стана кошмар. Направих каквото ми каза адвокатът , затова не съм вдигал шум. Това ще кажа и пред съда. Монопола има всичката документация.
    Защо на ръка, нали по договор е по банков път:
    https://www.docdroid.net/lpoUvyu/dogovor-ip-pdf

От кого го купи? На каква цена? После как си върна парите?
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

единствената, но съществена измама, която се случва тук е, че тогедърите продаваха акции на балъците с идеята, че парите са за парка... а както се оказва парите са за физически лица, които правят каквото си искат с тях. Тук е момента на измамата.

Другият момент е по какви цени са отчитани сделките и дали са платени ДО от тези физически лица върху пълните суми, защото може и кешовица да е играла безотчетно...

Хитмана ако чете може да сподели как е платил и после как са му платили акциите.
      Платих, колкото ми бяха казали. Дадох парите на ръка на консултант от Тогедър и очаквах да получа акции, а получих временно удостоверение с джирота от 4-5 човека и фирми. Тогава дадох на късо. Съветвах се с адвокат и ми потвърдиха, че е измама. После влязох в интернет и разбрах, че е можело да се предпазя, ако бях чел. Чувствам се ужасно унижен, животът ми стана кошмар. Направих каквото ми каза адвокатът , затова не съм вдигал шум. Това ще кажа и пред съда. Монопола има всичката документация.
      Last edited by hitman47; 17.03.2021, 11:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Какво се притесняваш тогава и дуднеш тук И не е материален, а е правен интерес. И не забравяй, че макар и с 10 акции само съм акционер вече, да видим дали и облигации ще стигнат до мен. И също да знаеш само, че измамата е по НК, когато е в особено големи размери е още по интересно. Как се образува дело по НК ще оставя Анатоли да ви обясни, че не ми е специалност. Неплащане на данъци чрез заобикаляне на закона също може да го питаш какво е, ако въобще нещата, които дърдориш имат общо с реалността. Въобще - хич не ме мисли мен, за Ивелинка се притеснявай Всъщност - хващай барабанчето и повеждай колоната от отиващи на майната си измамници, свърши вашата, мушмулке
        тоест ти си платил на акционер да ти джироса акции? 10 броя са към 3000 лв някъде верно ли си дал от собствените си пари само и само да го преебеш тоя парк

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

еми не знаеш.. щото си некадърен адвокат и как ще входираш делото като нямаш материален интерес все едно аз да пусна дело, че имам подозрение, че фирмата на съседа може би е прецакала брат му с някакъв дял в оодто, а брат му по никакъв начин не се е оплаквал от съседа и са си ок двамата.. съдиите ще се скъсат да ти се смеят и бас ловя, че изобщо няма да се занимават да ти четат ферманчето.. ставай влогър най-добре и наливай пари за реклама в ютуб и фейсбук да ти набера 10-20 събскрайбера каналчето накрая като рекламата ти изяде парите, ние ще го репортнем масово за fraud 4000те човека дето работят за парка и 1300те акционери и ютуб ще ти го свали..
          Какво се притесняваш тогава и дуднеш тук И не е материален, а е правен интерес. И не забравяй, че макар и с 10 акции само съм акционер вече, да видим дали и облигации ще стигнат до мен. И също да знаеш само, че измамата е по НК, когато е в особено големи размери е още по интересно. Как се образува дело по НК ще оставя Анатоли да ви обясни, че не ми е специалност. Неплащане на данъци чрез заобикаляне на закона също може да го питаш какво е, ако въобще нещата, които дърдориш имат общо с реалността. Въобще - хич не ме мисли мен, за Ивелинка се притеснявай Всъщност - хващай барабанчето и повеждай колоната от отиващи на майната си измамници, свърши вашата, мушмулке

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
            monopola интригата се заплита.
            Реших да проуча този Дамянов от Болгар капитал. Попаднах на това видео:
            https://www.youtube.com/watch?v=Y6DgNpgRDVo

Около 40 мин. ясно се разбира, че Дамянов пари да купи от ЧСИ, но има бизнес приятел, който е купил за негова сметка от ЧСИ. А кой този негов приятел? Разбира се, че е Ангел Тодоров от Исторически Имоти. Водещия погрешка предположи за гуруто, кое е гуруто в контекста на парка: ясно е

Ачката е същият, който има една камара видеа, в които плюе фондови борси, фин системи и т.н. но как ще правят младите тугедърчета по 10к заплата на месец и как парка е най-великият и истински проект.

Сега почва да ми става прелюбопитно, след като тотката казва, че парите на дарителите били инвестирани в къщи покрай парка, а в ТР се вижда именно компания, в която собственици са Ачката и този Дамянов. След като Дамянов казва, че е взел пари от приятели (по думите му си говорим за над 500к), то някак си нещата започват да си миришат.

А от ТР, ако видим че Ачката продължава да налива пари при увеличения на капитал в проекта Болгар, се запитвам, защо инвестира пари в имоти, след като са балон и той във Велико Търново, а не инвестира в къщите в парка.

За сега толкова, но думите на тотката, Дамянов и най-вече инфото от ТР, абе .... почва да става още по-интересно.

Сега се замислям, че това е велик диверсифиционен план: значи дарителите инвестират в Исторически Парк, над 80% от сумата е безотчетна, но в ТР виждаме, че определена част се излива в обръча на фирми и така се диверсифицират пари на акционер-дарителите. Хващам бас, че това може да е становище за пред НАП и компания институции. А защо не са уведомени акционерите, спрямо думите на джендър Михайлов те не са акционери, а съмишленици, така че няма законови притеснения
            А този Ангел в неговите клипчета говори за как кара и приятелите му да инвестират... какъв измамник трябва да си, да измамиш и приятелите си? Направо нямам думи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Тотке - я кажи научи ли разликата между приход и печалба? Ако си - тогава моооже би има шанс да вникнеш в това, което е написал монопола и още чакаме да видим тия митични 43 милиона и още по-митичните 58 милиона
              Които, няма дА. Що ли?
              АМи...
              Изядени, изпити, изнесени, прехвърленим по сметки на трети лица...Варианти има разни но, най-най-най-вероятно, няма да ги видим. Юнаците плетат схемата мнооого отдавна и непредвидливо би било, да не си оплетат кошничката Овреме. Така мисля. Наистина, бих се изненадал, АКО откриете тези пари. Те са предназначени да изчезнат тук, за да се появят някъде там. Изпрани изгладени.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

еми не знаеш.. щото си некадърен адвокат и как ще входираш делото като нямаш материален интерес все едно аз да пусна дело, че имам подозрение, че фирмата на съседа може би е прецакала брат му с някакъв дял в оодто, а брат му по никакъв начин не се е оплаквал от съседа и са си ок двамата.. съдиите ще се скъсат да ти се смеят и бас ловя, че изобщо няма да се занимават да ти четат ферманчето.. ставай влогър най-добре и наливай пари за реклама в ютуб и фейсбук да ти набера 10-20 събскрайбера каналчето накрая като рекламата ти изяде парите, ние ще го репортнем масово за fraud 4000те човека дето работят за парка и 1300те акционери и ютуб ще ти го свали..
                Тотке - я кажи научи ли разликата между приход и печалба? Ако си - тогава моооже би има шанс да вникнеш в това, което е написал монопола и още чакаме да видим тия митични 43 милиона и още по-митичните 58 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

В момента проблема ми е, че буквално не знам как да струткурирам нещата. ...
                  Last edited by totenkopf; 17.03.2021, 10:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
                    Спокойно, институциите ще бъдат уведомени, прокуратурата също. Ще се видим в съда с мошениците, ако не избягат преди това.
                    кой ще ги уведоми.. ти ли ...? те ги уведомиха още преди 2 години и какво стана?
                    Last edited by RUBLA; 17.03.2021, 10:51. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                      monopola интригата се заплита.
                      Реших да проуча този Дамянов от Болгар капитал. Попаднах на това видео:
                      https://www.youtube.com/watch?v=Y6DgNpgRDVo

Около 40 мин. ясно се разбира, че Дамянов пари да купи от ЧСИ, но има бизнес приятел, който е купил за негова сметка от ЧСИ. А кой този негов приятел? Разбира се, че е Ангел Тодоров от Исторически Имоти. Водещия погрешка предположи за гуруто, кое е гуруто в контекста на парка: ясно е

Ачката е същият, който има една камара видеа, в които плюе фондови борси, фин системи и т.н. но как ще правят младите тугедърчета по 10к заплата на месец и как парка е най-великият и истински проект.

Сега почва да ми става прелюбопитно, след като тотката казва, че парите на дарителите били инвестирани в къщи покрай парка, а в ТР се вижда именно компания, в която собственици са Ачката и този Дамянов. След като Дамянов казва, че е взел пари от приятели (по думите му си говорим за над 500к), то някак си нещата започват да си миришат.

А от ТР, ако видим че Ачката продължава да налива пари при увеличения на капитал в проекта Болгар, се запитвам, защо инвестира пари в имоти, след като са балон и той във Велико Търново, а не инвестира в къщите в парка.

За сега толкова, но думите на тотката, Дамянов и най-вече инфото от ТР, абе .... почва да става още по-интересно.

Сега се замислям, че това е велик диверсифиционен план: значи дарителите инвестират в Исторически Парк, над 80% от сумата е безотчетна, но в ТР виждаме, че определена част се излива в обръча на фирми и така се диверсифицират пари на акционер-дарителите. Хващам бас, че това може да е становище за пред НАП и компания институции. А защо не са уведомени акционерите, спрямо думите на джендър Михайлов те не са акционери, а съмишленици, така че няма законови притеснения
                      А този Ангел в неговите клипчета говори за как кара и приятелите му да инвестират... какъв измамник трябва да си, да измамиш и приятелите си? Направо нямам думи...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

единствената, но съществена измама, която се случва тук е, че тогедърите продаваха акции на балъците с идеята, че парите са за парка... а както се оказва парите са за физически лица, които правят каквото си искат с тях. Тук е момента на измамата.

Другият момент е по какви цени са отчитани сделките и дали са платени ДО от тези физически лица върху пълните суми, защото може и кешовица да е играла безотчетно...

Хитмана ако чете може да сподели как е платил и после как са му платили акциите.
                        Дали са оставили толкова следи с банкови транзакции? Затва ли беше воят за банковите сметки?
                        Не ми се мисли, ако почнат да ги нищят по банкови транзакции..... мазало ще стане.
                        В протокола от ОСА през 2016 за увеличаване на капитала до 1 млн. са 2 ФЛ акционери.
                        Има един изтекъл протокол от ОСА от 2018, там има 4ма акционери с около 840 000 акции по памет. 3 физически и 1 юридическо лице. Ивелинката го няма като акционер там, а пише, че е присъствал като член на СД.
                        Last edited by Kildirim_Bei; 17.03.2021, 09:33.
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Мани го парка. Инвестициите били другаде - къщи, не знам кво още.
                          Тях разгледай, че оттам уж щяли да идват приходи за парка
                          Да са спокойни шаранчетата за "задбалансовите" инвестиции, които се оказват в пъти над балансовите
                          То затва не можем да го прочетем баланса "правилно"

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение

Когато се говори с конкретика, и псевдонауката НЛП не може да помогне. Но пък върши работа за пробутване на застраховки и "акции" на не много информирани хора.

Някой път може да посетя парка. Нали няма хората ти да ме гонят из селото?
                            Мани го парка. Инвестициите били другаде - къщи, не знам кво още.
                            Тях разгледай, че оттам уж щяли да идват приходи за парка
                            Да са спокойни шаранчетата за "задбалансовите" инвестиции, които се оказват в пъти над балансовите
                            То затва не можем да го прочетем баланса "правилно"
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение

Когато се говори с конкретика, и псевдонауката НЛП не може да помогне. Но пък върши работа за пробутване на застраховки и "акции" на не много информирани хора.

Само е нужно да опитате и да споделите после. Ако ви гонят ще кажете и ще приложите снимки. Тогава няма да има двоумение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Лъже ли много?

Коментар

Working...
                                X