Първоначално изпратено от Plameniva_d
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Е за това си много прав! Поне по себе си съдя - наистина нямам много време и вместо малко по сериозно да подходя към тия, май наистина ми минава с писане тук и във феисбука на оня нещастникАко това е стратегия от тяхна страна, то аз не съм се усетил.
Ама да се е@бат нещастниците, ще стигна и до тяхВ момента проблема ми е, че буквално не знам как да струткурирам нещата. То няма едно вярно нещо, реално всеки аспект от тоя измамник Ивелин е лъжа и измама. Същата работа е с Тогедър, с парка, въобще дисертация на тема пирамиди ще стане
Чак се чудя дали да не се науча да снимам клипове, че ще е доста по-лесно да се разкаже всичко, пък и контингента "инвеститори" колко ли ще схванат от четене само...
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнениеСтрува ми се, че вече един месец тези 4-5 ника от барикадата на Историческия парк ви се подлагат като боксови круши да ги биете и изкарвате яда си - само и само да не се занимавате с реални действия.
Ходят по въже, но май засега успяват да пуснат парата ви през клапана за надналягане.Ако това е стратегия от тяхна страна, то аз не съм се усетил.
Ама да ... ще стигна и до тяхВ момента проблема ми е, че буквално не знам как да струткурирам нещата. То няма едно вярно нещо, реално всеки аспект от тоя измамник Ивелин е лъжа и измама. Същата работа е с Тогедър, с парка, въобще дисертация на тема пирамиди ще стане
Чак се чудя дали да не се науча да снимам клипове, че ще е доста по-лесно да се разкаже всичко, пък и контингента "инвеститори" колко ли ще схванат от четене само...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеСпокойно, институциите ще бъдат уведомени, прокуратурата също. Ще се видим в съда с мошениците, ако не избягат преди това.
Коментар
-
Струва ми се, че вече един месец тези 4-5 ника от барикадата на Историческия парк ви се подлагат като боксови круши да ги биете и изкарвате яда си - само и само да не се занимавате с реални действия.
Ходят по въже, но май засега успяват да пуснат парата ви през клапана за надналягане.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
никога няма да влзе да пиша като CEO-тата на сериозните публични дружества
Ивелин с 3 приказки казва 2 лъжи и една полуистина, но нали все още му се връзват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
ти случайно през последните 12 месеца да не си живял в пещера? 200 000 бяха за 2020 обещани.Освен това никой не е обещавал дивиденти от по 5000лв за 2020. Това е за 2024.
Може да го отлага колкото си иска - ту доизграждаме нещо (той парка толкова грандиозен, че щял да се изгражда 15 години), ту печалба няма, ту пък посетителите били 599 999 - един не достигна, пък нали 600 000 сме казали....
Ми, извинявайте, мили съмишленици, тва е положението
Пък за въздигането на инвестициите..... ми, намерете си някой да ги купи, и ще се въздигнат колкото се договоритее, ако стане сделка
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...а едното изпаряване от Родината, отнема с подготовката няколко дни...
Още преди години успях да спечеля толкова пари, че да не ми трябват повече. В процеса на работа, малко по-малко изградих и себе си и осъзнах, че няма нужда да се състезавам с някой друг, по отношение на богатство. Осъзнах, че имам нужда само да правя неща, които ме вдъхновяват. Исторически парк за мен е първо детска мечта – винаги съм си мечтал да вляза в един стар български град, да се насладя на красотата му и да усетя атмосферата. Също така е и мисия – искам да върна себеуважението на българите и по този начин и аз ще се чувствам добре, че съм успял с нещо да допринеса за страната си. Бизнес … не мога да кажа, че е бизнес за мен, но искам да е бизнес за държавата. Искам това да е вдъхновение за много млади българи, да изградят една такава хармонична България, каквато е изградена в Исторически парк.
така като гледам екзотичният остров не му е детска мечта.. това е вашата мечта, която си приписвате на него, защото нямате пари да си я изпълнитеLast edited by totenkopf; 16.03.2021, 17:47.
Коментар
-
ти случайно през последните 12 месеца да не си живял в пещера? 200 000 бяха за 2020 обещани.Освен това никой не е обещавал дивиденти от по 5000лв за 2020. Това е за 2024.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениемалко коментари от запознати
Абе къде са опашките от туристи пред " Историческа пирамида"? Нали живият бог се кълнеше, че има два договора с немски тур оператори за 200000 посетители до края на 2019 г.? То вярно, че Ивелин пари не дава за нищо и всички гламари му работят безплатно ама ток, вода, охрана ще му се наложи да плати. Отделно едва ли ще бръкне да извади 1,9 милиона лева за да плати на шараните които очакват своите дивиденти през юни 2020гLast edited by totenkopf; 16.03.2021, 16:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеКак си мислите, ако Михайлов беше истински CEO на компания, която е легална до най-малкия детайл, дали той лично нямаше да пише от собствения си профил, както в другите теми пишат - последно се сещам за Софрониев от Биодит.
Та питам се защо СЕО на компания с капитализация от над 250 милиона лева, не си направи профил и да обори всички наши аргументи, а вместо това пише от женски профили и прави видео клипове със скрийншотове от форума и се храчи по различни хора с ад хоминен аргументация?
Сещате ли се за друго СЕО да прави същото?
Аз не, защото само някоя плюнка може да си го позволи това.
Ивелин с 3 приказки казва 2 лъжи и една полуистина, но нали все още му се връзват.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
малко коментари от запознати
Абе къде са опашките от туристи пред " Историческа пирамида"? Нали живият бог се кълнеше, че има два договора с немски тур оператори за 200000 посетители до края на 2019 г.? То вярно, че Ивелин пари не дава за нищо и всички гламари му работят безплатно ама ток, вода, охрана ще му се наложи да плати. Отделно едва ли ще бръкне да извади 1,9 милиона лева за да плати на шараните които очакват своите дивиденти през юни 2020г
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf
тоест признавам, че вашето ниво е много по-ниско от тяхното..смешници
Благодаря за потвърждението
Я разкажи нещо ново около парка - вече знаем за тия 43 милиона (няма да ти искам обяснение какво точно са, че явно задачата е от тия със звездички по учебниците), но кажи колко посетители е имал за миналата година?
- 2 Харесвания
Коментар
-
коментарите под статията показват единствено, че професор Иво Христов беше прав - 80% от българите са дебили... вие също влизате в този процентняма друг народ, който да се радва повече от всичко на чуждото нещастие, макар и в случая да няма такова и да желае толкова силно и искрено страданието и провала на ближния.. затова и съм заложил 1000 евро на един турчин, че след 20 години България ще падне под турско робство за втори път.. и неслучайно е в евро, защото левът ще бъде затрит от самите българи.. неслучайно Бербатов, Григор, Стоичков и Казийски не живеят в България...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар