IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

За кой да се оглеждат в съда?
    За този, когото измамиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Е за това си много прав! Поне по себе си съдя - наистина нямам много време и вместо малко по сериозно да подходя към тия, май наистина ми минава с писане тук и във феисбука на оня нещастник Ако това е стратегия от тяхна страна, то аз не съм се усетил.
      Ама да се е@бат нещастниците, ще стигна и до тях В момента проблема ми е, че буквално не знам как да струткурирам нещата. То няма едно вярно нещо, реално всеки аспект от тоя измамник Ивелин е лъжа и измама. Същата работа е с Тогедър, с парка, въобще дисертация на тема пирамиди ще стане Чак се чудя дали да не се науча да снимам клипове, че ще е доста по-лесно да се разкаже всичко, пък и контингента "инвеститори" колко ли ще схванат от четене само...
      Евала, чакам да видя как ще искат да се изсулят ИП като пръдня из гащи
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
        Струва ми се, че вече един месец тези 4-5 ника от барикадата на Историческия парк ви се подлагат като боксови круши да ги биете и изкарвате яда си - само и само да не се занимавате с реални действия.
        Ходят по въже, но май засега успяват да пуснат парата ви през клапана за надналягане.
        Е за това си много прав! Поне по себе си съдя - наистина нямам много време и вместо малко по сериозно да подходя към тия, май наистина ми минава с писане тук и във феисбука на оня нещастник Ако това е стратегия от тяхна страна, то аз не съм се усетил.
        Ама да ... ще стигна и до тях В момента проблема ми е, че буквално не знам как да струткурирам нещата. То няма едно вярно нещо, реално всеки аспект от тоя измамник Ивелин е лъжа и измама. Същата работа е с Тогедър, с парка, въобще дисертация на тема пирамиди ще стане Чак се чудя дали да не се науча да снимам клипове, че ще е доста по-лесно да се разкаже всичко, пък и контингента "инвеститори" колко ли ще схванат от четене само...
        Last edited by RUBLA; 16.03.2021, 21:53. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
          Спокойно, институциите ще бъдат уведомени, прокуратурата също. Ще се видим в съда с мошениците, ако не избягат преди това.
          За кой да се оглеждат в съда?

Коментар

• Спокойно, институциите ще бъдат уведомени, прокуратурата също. Ще се видим в съда с мошениците, ако не избягат преди това.

Коментар

• Струва ми се, че вече един месец тези 4-5 ника от барикадата на Историческия парк ви се подлагат като боксови круши да ги биете и изкарвате яда си - само и само да не се занимавате с реални действия.
              Ходят по въже, но май засега успяват да пуснат парата ви през клапана за надналягане.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

никога няма да влзе да пиша като CEO-тата на сериозните публични дружества
                Ивелин с 3 приказки казва 2 лъжи и една полуистина, но нали все още му се връзват.
                Лъже ли много?

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

ти случайно през последните 12 месеца да не си живял в пещера? 200 000 бяха за 2020 обещани.Освен това никой не е обещавал дивиденти от по 5000лв за 2020. Това е за 2024.
                  Добре го е измислил Ивелинката с дивидента
                  Може да го отлага колкото си иска - ту доизграждаме нещо (той парка толкова грандиозен, че щял да се изгражда 15 години), ту печалба няма, ту пък посетителите били 599 999 - един не достигна, пък нали 600 000 сме казали....
                  Ми, извинявайте, мили съмишленици, тва е положението
                  Пък за въздигането на инвестициите..... ми, намерете си някой да ги купи, и ще се въздигнат колкото се договорите е, ако стане сделка
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...а едното изпаряване от Родината, отнема с подготовката няколко дни...

Още преди години успях да спечеля толкова пари, че да не ми трябват повече. В процеса на работа, малко по-малко изградих и себе си и осъзнах, че няма нужда да се състезавам с някой друг, по отношение на богатство. Осъзнах, че имам нужда само да правя неща, които ме вдъхновяват. Исторически парк за мен е първо детска мечта – винаги съм си мечтал да вляза в един стар български град, да се насладя на красотата му и да усетя атмосферата. Също така е и мисия – искам да върна себеуважението на българите и по този начин и аз ще се чувствам добре, че съм успял с нещо да допринеса за страната си. Бизнес … не мога да кажа, че е бизнес за мен, но искам да е бизнес за държавата. Искам това да е вдъхновение за много млади българи, да изградят една такава хармонична България, каквато е изградена в Исторически парк.

така като гледам екзотичният остров не му е детска мечта.. това е вашата мечта, която си приписвате на него, защото нямате пари да си я изпълните
                    Last edited by totenkopf; 16.03.2021, 17:47.

Коментар

ти случайно през последните 12 месеца да не си живял в пещера? 200 000 бяха за 2020 обещани.Освен това никой не е обещавал дивиденти от по 5000лв за 2020. Това е за 2024.
                      ...а едното изпаряване от Родината, отнема с подготовката няколко дни...

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        малко коментари от запознати

Абе къде са опашките от туристи пред " Историческа пирамида"? Нали живият бог се кълнеше, че има два договора с немски тур оператори за 200000 посетители до края на 2019 г.? То вярно, че Ивелин пари не дава за нищо и всички гламари му работят безплатно ама ток, вода, охрана ще му се наложи да плати. Отделно едва ли ще бръкне да извади 1,9 милиона лева за да плати на шараните които очакват своите дивиденти през юни 2020г
                        Last edited by totenkopf; 16.03.2021, 16:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                          Как си мислите, ако Михайлов беше истински CEO на компания, която е легална до най-малкия детайл, дали той лично нямаше да пише от собствения си профил, както в другите теми пишат - последно се сещам за Софрониев от Биодит.

Та питам се защо СЕО на компания с капитализация от над 250 милиона лева, не си направи профил и да обори всички наши аргументи, а вместо това пише от женски профили и прави видео клипове със скрийншотове от форума и се храчи по различни хора с ад хоминен аргументация?

Сещате ли се за друго СЕО да прави същото?

Аз не, защото само някоя плюнка може да си го позволи това.
                          никога няма да влзе да пиша като CEO-тата на сериозните публични дружества
                          Ивелин с 3 приказки казва 2 лъжи и една полуистина, но нали все още му се връзват.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• малко коментари от запознати

Абе къде са опашките от туристи пред " Историческа пирамида"? Нали живият бог се кълнеше, че има два договора с немски тур оператори за 200000 посетители до края на 2019 г.? То вярно, че Ивелин пари не дава за нищо и всички гламари му работят безплатно ама ток, вода, охрана ще му се наложи да плати. Отделно едва ли ще бръкне да извади 1,9 милиона лева за да плати на шараните които очакват своите дивиденти през юни 2020г

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf

тоест признавам, че вашето ниво е много по-ниско от тяхното.. смешници
                              Тоест нашето ниво е много ниско, а според формулата ти ниско от ниско пак е ниско - нали така? Благодаря за потвърждението

Я разкажи нещо ново около парка - вече знаем за тия 43 милиона (няма да ти искам обяснение какво точно са, че явно задачата е от тия със звездички по учебниците), но кажи колко посетители е имал за миналата година?

Коментар

коментарите под статията показват единствено, че професор Иво Христов беше прав - 80% от българите са дебили... вие също влизате в този процент няма друг народ, който да се радва повече от всичко на чуждото нещастие, макар и в случая да няма такова и да желае толкова силно и искрено страданието и провала на ближния.. затова и съм заложил 1000 евро на един турчин, че след 20 години България ще падне под турско робство за втори път.. и неслучайно е в евро, защото левът ще бъде затрит от самите българи.. неслучайно Бербатов, Григор, Стоичков и Казийски не живеят в България...
                                На калпавия патриот българите му пречат.

Коментар

Working...
                                X