If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако е там сенатор на САЩ, дали Ивелин ще говори как ще громи лошата Америка и фондацията й?
Той така или иначе английски не владее - каквото и да говори сенаторът на шрьодингер няма да го разбере.
И какво излиза - цялата работа е тука има тука нЕма.. само приказки:
160 къщи - ама реално 10
80+ тоалетни - реално 4
Сенатор - и той фантом
Същото и си милионите от канарчета
Кажи на приятел да направи снимки Той нали Plameniva (Ивелин) ще е там все пак...
Ако е истина - няма ли това да е мега selling point във схемата ви?
Ами ако никой нищо не снима? Какво да си мислим пак - че е лъжа? Ами нормално е да си помислим така, не мислиш ли?
а мож и Alonso да се появи ... все пак.. и да си поговорим и за FX
аз няма да съм там, защото имам работа в чужбина. Иди и си го снимай, стига с чакал друг да ти върши работата..
Кажи на приятел да направи снимки Той нали Plameniva (Ивелин) ще е там все пак...
Ако е истина - няма ли това да е мега selling point във схемата ви?
Ами ако никой нищо не снима? Какво да си мислим пак - че е лъжа? Ами нормално е да си помислим така, не мислиш ли?
30см са камъните и като идват туристите никой няма да кърти камъните и да търси какво има отвътре, а всички ще виждат това, което е отвън, което е автентично като си толкова на зор вземи си една линийка и иди да ги мериш архитектино! Нито един турист не се интересува каква е носещата конструкция, нито някога ще я види.
Ето пак - много са ти накъсили спойките човече
Никой нищо лошо не казва за начина на строителство. Казваме, че не е автентично, това е
И факт - не е автентично. Камъните били от къщите, които бутате и строите новите (уж трябва да има 160, ама къде са...никой не знае още. Има ги само на приказки). Вие що бутате автентичните къщи тогава?
А вие го предлагате и промотирате като автентично... Все едно Пюи дьо Фу да претендира за автентичност Смешни сте
освен римската къщата и селището от неолита има и доста други неща (храм на Кибела, прабългарско селище,три тракийски гробници, тракийски дворец), но ти си толкова заблуден, че сигурно не си ги видял.. а във френския за 90лв какво видя? Ако същият тоя пи дьо фу го бяха построили българи в България щеше да оревеш целия нет колко му е бутафорен хоросана и как яко са те ограбили 90лв за тая бутафория и как са ни съсипали историята и колко мръсно било и си бил целия в кал.. щото аз се омазах доста като ходих..
Определено щях да опищя махалата, ако българи бяха построили Пюй дьо Фу в България....но в случай, че въртят същата измамническа схема като вас.
Иначе съм много за ИП. Аз затова и ходих, гледах, срещах се с хора, гледах строителството...всичко.
Инициативата за парка е похвална, но явно не разбираш, че схемата, с която се строи, е измамна.
Щом си учасник в нея - и ти си измамник, както останалите.
И цената на Пюй дьо Фу не е 90 лева, а 60 (в левове) за 1 ден... Смешник!!! Казах ти отиди и виж с очите си и после говори.
Повтаряш всичко, което ти кажат шефовете, и не подлагаш на съмнение тези думи...
Ама защо ли се учудвам - всичките сте такива промити мозъци в тази компания, че няма накъде.
С колко от вас съм се срещал - всичките сте изтрещели!!
Сега гледам, че смени от 30-100см на 30см за ''облицовката"...ти имаш ли една позиция, зад която да си застанеш зад думите?
Абее личи си, че си Тугедърец, но не знам защо се правиш на луд.
След като някой ти извади аргумент/факт или пита някакъв смислен въпрос винаги извърташ темата. Казваш "никой няма да ги гледа"... добре, но не съм те питал някой ще го гледа ли - въпросите са други. Твърденията ти са без доказателства. Не ни интересува дали ще гледат или не, просто е редно да не лъжеш и изопачаваш фактите. Пениш се, че било "градеж" от камък 30-100см, а то 25см от които 10 изолация, тоест си е облицовка.
а аз ти казах, че доказателствата са си там - вземи си линийка иди и виж, че са 30см дебели камъните. Кво повече да ти доказвам...
Коментар