Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
сектата са толкова захлупени, че аз да ида с един костюм и да им говоря на американскище повярват, че съм сенатора
прах в очите, защото са събрани и ще искат да събират още много милиони от наивниците през продажба на акции напарка...всичко е заради това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
То и тоя сенатор няма да е там, щото и той ще си има работа в чужбина
Леле само как усещам, че гуруто в последния момент ще обяви, че прословутият сенатор няма да дойде поради еди каква си причина
Това със сенатора ще се присъедини към плеядата от лъжи, глупости и други мисловни запъртъци, които тугедърското пате Тотю измъти в тематаще повярват, че съм сенатора
прах в очите, защото са събрани и ще искат да събират още много милиони от наивниците през продажба на акции напарка...всичко е заради това.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
аз няма да съм там, защото имам работа в чужбина. Иди и си го снимай, стига с чакал друг да ти върши работата..
Леле само как усещам, че гуруто в последния момент ще обяви, че прословутият сенатор няма да дойде поради еди каква си причина
Това със сенатора ще се присъедини към плеядата от лъжи, глупости и други мисловни запъртъци, които тугедърското пате Тотю измъти в темата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеАбее личи си, че си Тугедърец, но не знам защо се правиш на луд.
След като някой ти извади аргумент/факт или пита някакъв смислен въпрос винаги извърташ темата. Казваш "никой няма да ги гледа"... добре, но не съм те питал някой ще го гледа ли - въпросите са други. Твърденията ти са без доказателства. Не ни интересува дали ще гледат или не, просто е редно да не лъжеш и изопачаваш фактите. Пениш се, че било "градеж" от камък 30-100см, а то 25см от които 10 изолация, тоест си е облицовка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеАбее личи си, че си Тугедърец, но не знам защо се правиш на луд.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абее личи си, че си Тугедърец, но не знам защо се правиш на луд.
След като някой ти извади аргумент/факт или пита някакъв смислен въпрос винаги извърташ темата. Казваш "никой няма да ги гледа"... добре, но не съм те питал някой ще го гледа ли - въпросите са други. Твърденията ти са без доказателства. Не ни интересува дали ще гледат или не, просто е редно да не лъжеш и изопачаваш фактите. Пениш се, че било "градеж" от камък 30-100см, а то 25см от които 10 изолация, тоест си е облицовка.Last edited by RimogarDD; 22.04.2021, 17:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
смешник!след 3 години само това ще ви остане да обяснявате как тия 600 000, които са ходели били смешници и си давали парите на вятъра и ще се кълнете как са излъгани да дойдат и как другата година щели да са 10 пъти по-малко и ще ревете за данъци, докато се изяждате от яд..
пп: админът си знае работатаLast edited by totenkopf; 22.04.2021, 17:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Пич, първо да те светна, че 30 лева вход за една римска къща и това неолитно селище са прекалени... Искате много висока цена, при положение, че не вътре не предлагате нищо.
Второ - онзи френския тем-парк не е от гипсокартонСтига пя песните не Ивелин! Нали "уж" си го видял с очите си (личи си, че не си ходил - отново една поредна лъжа от твоята клавиатура). Ходи и го виж и тогава приказвай!
А докато го направиш - я ни разкажи малко за тия до 100см градежВсеки може да види в тия видеота, които пуска точно Ивелин, че това са пълни глупости!!! Да, облицовате с камъни и да - супер - изглежда автентично. Но не е автентично, а изглежда така.
Стига сте преиначавали нещата - какви сте лъжци - нищо чудно, че има рибета да ви кълват...щото аз се омазах доста като ходих..
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
аз няма да съм там, защото имам работа в чужбина. Иди и си го снимай, стига с чакал друг да ти върши работата..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Ще ме умори тоя Тотю)) Айде ще ти напомним да ни изпратиш снимки на Ранд Пол от този уикенд
))
Запуши ни устите, моля те, и ни изпрати някоя снимка с него в ИП
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Само дето тоя "градеж" е неносеща конструкция а само за фасада.
На снимката ясно се вижда, че дебелината на "градежа" е колкото на тухлата (25см). От тая дебелина 10см са изолация, което е по изискване - та не знам за какви градежи 100см и розови слонове говориш. Видимо е от снимката при това идеално - ако си толкова отворен и искаш да ни убедиш - снимай къщата (разрез или докато се строи) да видим колко е дебела тухлата, колко изолацията и колко камъка. Далеч сте от заветните 30-100см (които ти сам си орпедели, защото няма такъв стандарт)като си толкова на зор вземи си една линийка и иди да ги мериш архитектино! Нито един турист не се интересува каква е носещата конструкция, нито някога ще я види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Сладкиш - ето това е Ранд Пол (на снимката) - я пак си помисли дали тоя човек е в България, щото според бърза проверка в нета той не е тук
Пак лъжеш, мойто момче)) Айде ще ти напомним да ни изпратиш снимки на Ранд Пол от този уикенд
))
Запуши ни устите, моля те, и ни изпрати някоя снимка с него в ИП
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениекогато българите дойдат в Исторически парк се просълзяват от гордост и си тръгват усмихнати с гордо вдигната глава, а когато чуждопоклонниците и байганьовците като пецката дойдат, блъскат по гишетата и си искат 30те лева обратно и реват по форумите колко е бутафорно и как са ги ограбили, докато междувременно хвалят гипсокартона в пи дьо фу за който са дали 90 лева..
Второ - онзи френския тем-парк не е от гипсокартонСтига пя песните не Ивелин! Нали "уж" си го видял с очите си (личи си, че не си ходил - отново една поредна лъжа от твоята клавиатура). Ходи и го виж и тогава приказвай!
А докато го направиш - я ни разкажи малко за тия до 100см градежВсеки може да види в тия видеота, които пуска точно Ивелин, че това са пълни глупости!!! Да, облицовате с камъни и да - супер - изглежда автентично. Но не е автентично, а изглежда така.
Стига сте преиначавали нещата - какви сте лъжци - нищо чудно, че има рибета да ви кълват...
- 1 like
Коментар
Коментар