If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо мощно си се объркАл. Може би разни неграмотни "инвеститори" биха се забулидили от това спекулативно твърдение. Цената на акциите на свободния и регулиран пазар може и да се определя така. В случая цената я определяте вие, НЕ ПАЗАРА! преди 2-3 години имахте голо поле и искахте 36000 за пакет с реална стойност 200 лева.
Той не знае разликата между приход и печалба, ти се опитваш да го накараш да вдене защо "акциите" не струват дори хартията, на които са напечатани...
Тотката по-добре да каже защо орлетата/патетата пърхаха като просяци из цяла София да пробутват акции на де що видят народ и всячески досаждаха на хората при положение, че "търсенето превишава предлагането"
ЦЕНАТА НА АКЦИИТЕ СЕ ВДИГА,КОГАТО ТЪРСЕНЕТО ПРЕВИШАВА ПРЕДЛАГАНЕТО!
Нещо мощно си се объркАл. Може би разни неграмотни "инвеститори" биха се забулидили от това спекулативно твърдение. Цената на акциите на свободния и регулиран пазар може и да се определя така. В случая цената я определяте вие, НЕ ПАЗАРА! преди 2-3 години имахте голо поле и искахте 36000 за пакет с реална стойност 200 лева.
Ако,ако,ако... ние сме БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! И впрочем всеки един акционер може по всяко време да излезе, но не го прави,защото кой глупак би се отказал от такава златна възможност.. неслучайно цената на пакетите се вдигна от 50 000 на 60 000лв. За финансово неграмотните тук ще поясня - ЦЕНАТА НА АКЦИИТЕ СЕ ВДИГА,КОГАТО ТЪРСЕНЕТО ПРЕВИШАВА ПРЕДЛАГАНЕТО!
То, по идея, Измамата света е овладяла, скромността ти е излишна. А...за какви цени на акциите говориш? Листнати ли сте на БФБ?
Из Фейсбук:
"Нашите приятели от Исторически парк АД, TREASURE Bulgaria и господин Ивелин Михайлов - Трибелий се включват в подкрепа на българската наука с авторски керамични чаши с историческа тематика."
Човекът си е измислил и титла - нещо средно между Тиберий /император/ и Тривелий /хан Тервел/. Това ако не е шизофрения/личностно разстройство, здраве му кажи.
Трибелий, къде са кинтите??
Частно село, където живее група хора, която преследва "лошите", има силни емоционални убеждения, издига лидера в култ и разпространява конспирации по адрес на "враговете". Дали Неофит Рилски не се е превърнало в лека форма на комуна?
Из Фейсбук:
"Нашите приятели от Исторически парк АД, TREASURE Bulgaria и господин Ивелин Михайлов - Трибелий се включват в подкрепа на българската наука с авторски керамични чаши с историческа тематика."
Човекът си е измислил и титла - нещо средно между Тиберий /император/ и Свети Тривелий /хан Тервел/. Това ако не е шизофрения/личностно разстройство, здраве му кажи.
Едва ли има нужда. Ако една десета от измамените бяха инвестирали при нас (при инвестиция, парите си остават на инвеститора, той ИМА контрол и може, ако не му хареса как се развиват нещата, МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ) то, при тях, нищо такова не е налице, малка групичка, се разпорежда с чуждите пари единствено в СВОЯ изгода, пък се и пъчи, колко били "успешни", а са вкарали едва стотина -двеста наивни добродушковци, да им приберат по 100 лв с "патриотични" приказки. Дори започвам да се съмнявам че, някой от тези -съдейки по маниерите на писане - е едно и също физическо лице с познатия ни Импотех, а.к.а.*валидатор"... От нас, няма кой да се оплаче, нито сме го завлекли, докато нашите убаФци от ИП, с теди десетки милиони, минават по категорията "в особено големи размери" и, след доказване на измамата (а, не върнат ли парите, то лъсва) им се очертават едни годинки на "топло", да грухат камъни ... Мен от прокуратура не ме е страх, нашите неща, са истински обработят. А той/тя/то, тук, може само да кудкудяка.
Ако,ако,ако... ние сме БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! И впрочем всеки един акционер може по всяко време да излезе, но не го прави,защото кой глупак би се отказал от такава златна възможност.. неслучайно цената на пакетите се вдигна от 50 000 на 60 000лв. За финансово неграмотните тук ще поясня - ЦЕНАТА НА АКЦИИТЕ СЕ ВДИГА,КОГАТО ТЪРСЕНЕТО ПРЕВИШАВА ПРЕДЛАГАНЕТО!
Когато нямат аргументи, започват с личните нападки. Така и не разбрахме кой и къде окраде милионите на балъците?
Не бе. Не са ги крали в буквалния смисъл. Те балъците, сами са им ги подарили с надежда да ги направят истински богати. Проблемът се очертава, когато същите тези балъци, почнат са питат, къде са им печалбите. Сигурно,тогава, "бедните орлета" ще се заизвиняват че, ние тук всички заедно (ТОГЕДЪР
Не ме разбирай погрешно, но при пирамида всичко е прозрачно - аз случайно от форума го видях, и разбрах всичко което ме интересуваше. Докато при вас е тъмна индия - има едни пари, ама ги няма по отчетите, ма къщи ще строим а не парк, ма парка е автентичен....
Няма да разводнявам темата, така или иначе за пирамида си има друга Пък ако много го стоуквате, ще му уредим и адвокат...
Едва ли има нужда. Ако една десета от измамените бяха инвестирали при нас (при инвестиция, парите си остават на инвеститора, той ИМА контрол и може, ако не му хареса как се развиват нещата, МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ) то, при тях, нищо такова не е налице, малка групичка, се разпорежда с чуждите пари единствено в СВОЯ изгода, пък се и пъчи, колко били "успешни", а са вкарали едва стотина -двеста наивни добродушковци, да им приберат по 100 лв с "патриотични" приказки. Дори започвам да се съмнявам че, някой от тези -съдейки по маниерите на писане - е едно и също физическо лице с познатия ни Импотех, а.к.а.*валидатор"... От нас, няма кой да се оплаче, нито сме го завлекли, докато нашите убаФци от ИП, с теди десетки милиони, минават по категорията "в особено големи размери" и, след доказване на измамата (а, не върнат ли парите, то лъсва) им се очертават едни годинки на "топло", да грухат камъни ... Мен от прокуратура не ме е страх, нашите неща, са истински обработят. А той/тя/то, тук, може само да кудкудяка.
Гледам, че Ивелин ака пламенива_д пак продължава с тъпите оффтопик въпроси в отчаян опит да дръпне разговора в друга посока
Ивелине (ака пламенива_д) - обещавам, че ако успееш да ми разясниш и да ме убедиш къде е истината и кое е лъжа - ще купя пакет акции. Ето ги и точките:
1) в отчета на парка за 2019та има само 11 и нещо милиона лева (готов съм да се обзаложа, че сумата и за 2020та ще е подобна)
2) ти каза пред Капитал, че има събрани 70 милионa от акционери
Кое от двете е вярно? Не може и двете да са верни щото Вселената, в която живеем, не го позволява. Та - едното е нагла лъжа и измама. Въпроса е много прост: кое от двете е лъжата?
Не ме разбирай погрешно, но при пирамида всичко е прозрачно - аз случайно от форума го видях, и разбрах всичко което ме интересуваше. Докато при вас е тъмна индия - има едни пари, ама ги няма по отчетите, ма къщи ще строим а не парк, ма парка е автентичен....
Няма да разводнявам темата, така или иначе за пирамида си има друга Пък ако много го стоуквате, ще му уредим и адвокат...
Когато нямат аргументи, започват с личните нападки. Така и не разбрахме кой и къде окраде милионите на балъците?
Продължавам да мисля, че тези личности няма как да са щипнали 70 милиона. Ако наистина е така,инвеститорите следва да бъдат поставени под някакъв вид запрещение. Пълно, най-добре.
Не са 70 милиона, според мен са повече - броя и всички други схеми покрай и около ИП.
Коментар