IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продължавам да мисля, че тези личности няма как да са щипнали 70 милиона. Ако наистина е така,инвеститорите следва да бъдат поставени под някакъв вид запрещение. Пълно, най-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
      Еми нормално.. вие с толкова клевети и спам и вашата партия и медиен натиск си постигнахте целта да саботирате проекта.. и после пак ще се питате защо живеете в кенеф.. ми защото хората са кенеф..
      Хората са кен*ф, особено тия дето взимат пари от дребни частни лица, за да си реализират невъзможните бизнес идеи (и да облажат междувременно).
      Last edited by Andi11; 03.04.2021, 11:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
        Тия 70 милиона са ясни. Интересно още колко милиона са потънали покрай тия къщи, розариуми, златни карти и останалите "оферти на века", които заобикалят ИП Примерно оная оферта, за която гуруто Ивелин обещаваше 30 или 40% възвръщаемост за една година (нещо такова беше по спомен).

Да не ги забравяме тия неща все пак
        Какво значи завлекли със “Златни карти” или други обекти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ти сериозно ли? МНОГО съм "притеснен", да знаеш. А ето, току-що виждам, признаваш, че нещата (по строежите ви) не вървят...Да речем, че прокуратурата ви подмине, обаче. Колко дълго, мислиш, ще успявате да си залъгвате "акционерите"? Нажебили да ви с пари, всичко отива на изуй гащи и, очеизвадно е, ще пипнат да ви търсят сметка. Имате ли с какво да ги зарадвате, освен с празни приказки? Ще ли ви повярват и докога, като им покажете, че неколцина, отдавна са на тежък плюс? Как ще погледнат, когато установят, че на плюс са вее едни и същи, и сумата на плюса им, далеч ме идва от фактически посещения? България е твърде малка за 600000 души годишно, пък и колцина ще се навият да ви гушат с по 100 лв/калпак всяка година? Да бяхме Китай, с милиард и половина души-ок, ама сме по-малко от половин Шанхай, схващаш ли,?
          Тръбата за къде и беше пазара?

Коментар

• Тия 70 милиона са ясни. Интересно още колко милиона са потънали покрай тия къщи, розариуми, златни карти и останалите "оферти на века", които заобикалят ИП Примерно оная оферта, за която гуруто Ивелин обещаваше 30 или 40% възвръщаемост за една година (нещо такова беше по спомен).

Да не ги забравяме тия неща все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
              Сега ще последва въпроса:
              кой го твърди това?
              вие тука колко парка сте построили и защо нямате парк?
              защо родоотсъпници като вас не си гледат работата, а провалят чуждите проекти? И т.н.
              пропусна и другия най- основен въпрос : "Кои милиони?"..... става въпрос за едни 70 милиона леффа дето са потънали кат вода в пясък ..........
              тя пламена въпросната ги задава тия малоумни въпроси и ги повтаря като папагал безброй пъти. Та тия въпроси са вероятно 10% от всички мнения в тая тема .............

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                Сега ще последва въпроса:
                кой го твърди това?
                защо родоотсъпници като вас не си гледат работата, а провалят чуждите проекти? И т.н.
                Ние нямаме нужда от фалшиви "паркове", дарагой. Затуй, и не ви броим за "успели", щото моралът не започва от утре, и не целим да ограбим някого, па макар и балък, и да се перчим, колко сне "велики финансисти", на фона на явна злоупотреба. Да имаш други питанки, синко?
                Last edited by Pyramid; 02.04.2021, 20:58.

Коментар

• Сега ще последва въпроса:
                  кой го твърди това?

Коментар

Еми нормално.. вие с толкова клевети и спам и вашата партия и медиен натиск си постигнахте целта да саботирате проекта.. и после пак ще се питате защо живеете в кенеф.. ми защото хората са кенеф..
                    ивелин и групата прибраха от продажба на акции десетки милиони лева
                    в парка са вкарани даже под форма на кредит не повече от 1/3

другите пари са отишли за по-важни неща като коли, къщи и дълбоки частни сметки

ако проекта стагнира е защото не им се вкарват още пари макар като заеми, а искат да продават акции (има на корем) на цени от 200+ кинта броя...трябват нови канарчета, които все по-трудно кълват

въпрос към теб и към ивелин

колко са задълженията в баланса за 2020
                    колко е собствения капитал на парка
                    колко е счетоводната стойност на акция към 31.12.2020

всичко останало е приказки ангро, които тук не минават.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Просто е въпрос на време някой акционер да остане на червено по някаква причина (безработица заради ковид, болен роднина/член на семейството, заем за пакет акции и т.н.) и да реши, че трябва да се раздели с акциите си, примерно за да си изхранва семейството или да си покрие някой заем. Тогава ще стане "забавно" - даже може да се стигне и до скършване на орлови крилца или раздробяване на клюнче.

Другият вариант е някое орле да види какво се случва около него и как все той нищо не може да изкара, а някои определени галеници купуват скъпи нови неща (коли, часовници и прочие) и да му писне да подсмърча тихо в ъгъла и да пропее - нали вече имаше такъв случай.

Коментар

Да не си й на пътя ти по-скоро измамник
                        Ти сериозно ли? МНОГО съм "притеснен", да знаеш. А ето, току-що виждам, признаваш, че нещата (по строежите ви) не вървят...Да речем, че прокуратурата ви подмине, обаче. Колко дълго, мислиш, ще успявате да си залъгвате "акционерите"? Нажебили да ви с пари, всичко отива на изуй гащи и, очеизвадно е, ще пипнат да ви търсят сметка. Имате ли с какво да ги зарадвате, освен с празни приказки? Ще ли ви повярват и докога, като им покажете, че неколцина, отдавна са на тежък плюс? Как ще погледнат, когато установят, че на плюс са вее едни и същи, и сумата на плюса им, далеч ме идва от фактически посещения? България е твърде малка за 600000 души годишно, пък и колцина ще се навият да ви гушат с по 100 лв/калпак всяка година? Да бяхме Китай, с милиард и половина души-ок, ама сме по-малко от половин Шанхай, схващаш ли,?

Коментар

Много ме кефят словесните ти диарии, но пак бягаш по тъча. А и не отрече, което ме навежда на мисълта, че съм прав

Коментар

• Еми нормално.. вие с толкова клевети и спам и вашата партия и медиен натиск си постигнахте целта да саботирате проекта.. и после пак ще се питате защо живеете в кенеф.. ми защото хората са кенеф..

Коментар

Да не си й на пътя ти по-скоро измамник
                              Тотке - нещо нямаш какво да кажеш по многото въпроси, които врят около схемата ви, та си се захванал с Пирамид ли? Слабо, много слабо Човек би казал, че си се хванал като удавник за сламка

Я вместо да гледаш за трески в чуждите очи и да игнорираш гредата във вашите - кажи защо всичко що се занимава със строителство във Варна и околията не иска и да чуе за проекта ви, та се налага да събирате строители откъдето падне? И защо навсякъде из нета се коментира, че вече никой нищо не ви дава ако не платите предварително или поне частично?

Коментар

• Да не си й на пътя ти по-скоро измамник

Коментар

Working...
                                X