IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тоте,ти имаш ли такова беенве?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
      Не знам за личната драма, ама от наказателноправна гледна точка, има материал:

НК, Чл. 209. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода от една до шест години.
      (2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който със същата цел използва заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до пет години.

В тая книжка, НК, има и една глава за Престъпления срещу финансовата, данъчната и осигурителната системи, зачети си я.
      Е, нищо, както се казваше в един филм, вие сте млад, ще излезете запазен... Бай Ставри, южното крило...
      Хахах ти да си виждал прокурор сам да съди себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
        Лъжата, че спира предлагането на акции след откриванвто на парка беше, за да може да се мамят баламурниците, че изпускат офертата и злтната възможност да печелят бързите пари. Сега пробутват акциите с лъжи за огромни печалби от къщите.
        Точно казано!
        А иначе - въпрос към Totenkopf - след като има приходи за 43млн лева и явно тук се броят и къщите - ако си купя акции значи трябва да имам и част от къща? Тоест всички, които са си купили акции трябва да имат и къща (или дял от такава).
        А защо продавате отделно къщите?
        Бихте ли разяснили, че нещо сметките не се връзват?

Коментар

• Лъжата, че спира предлагането на акции след откриванвто на парка беше, за да може да се мамят баламурниците, че изпускат офертата и злтната възможност да печелят бързите пари. Сега пробутват акциите с лъжи за огромни печалби от къщите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Хайде и аз да отговоря, защото съм нов и не съм чел достатъчно:
            1. Акции от самия парк се продават. Откъде знам - предлагаха ми наскоро. Пакети колкото искаш...
            2. В селото има построени има няма 10 къщи (не броя страноприемницата, защото това не е къща). Живее се в има-няма 3-4 и всичките, доколкото ми казаха, се обитават я от Ивелин, я от другите ви висши от ръководството. В строеж да са още толкова. Това видях след като разгледах селото миналата година (и по снимките на къщата-близнак, която беше споделена във форума - не е мръднала от месеци...).
            3. Селото част от ИП ли е? Защо тогава ми се предлагаха инвестиции през вашата фирма в две различни графи - инвестиция в Парка и инвестиция в къща? Къщите са отделно - научете си материала - все пак вие ги продавате (или всички ваши продавачи имат различна версия, което би било плашещо за познанията ви за собствените ви продукти). Акциите са си акции, къщите са отделно...
            4. Вече се разходих из селото и не ми трябва оценител, за да си направя заключението да стоя надалеч от тази схема...

П.П. Такива като мен питат и ще продължават да питат такива като вас, защото и 1000 пъти да отговорите - все остава неясно - защо ли (реторика - сега очаквам да ме напраднете ала Тотенкоф...).
            това с къщите си е парлама.
            реално те се строят с парите на канарчета, които обаче схемаджиите не им казват, че не участват към активите на парка.
            така балъците, които си купуват акции от парка си представят едва ли не, че ще имат по една къща до парка и ще си наглеждат инвестицията,която ще им носи тлъсти пачки..

истината е съвсем друга - едни хора слагат ивелин като изпечен и мазен за лице и страшен патриот. гледа те в очите и те лъже

докато схемата издържи и шаранчетата плуват щастливи в кофата всичко е наред.

лъжите на Ивелин "спираме да продаваме акции от парка" са пак приказки наедро... кой спира защо спира акциите са на физически лица основно всеки може да си ги продава и тн и тн...

та цялата тази схема с акциите не е приключила.

търсят се балъци и всъщност затова ИВелин страда в тубата, че лоши хора му пречат

да явно му пречат да продава акции с отрицателна счетоводна стойност под която той и одитора се е подписал - на цени от 200-300лв парчето... има още няколкостотин хиляди акции за продан и не му е все тази, когато го питаме колко задължения срещу колко актив има в ИСторически ПАрк ад

Last edited by bertram; 11.04.2021, 23:25.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Не знам за личната драма, ама от наказателноправна гледна точка, има материал:

НК, Чл. 209. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода от една до шест години.
              (2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който със същата цел използва заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до пет години.

В тая книжка, НК, има и една глава за Престъпления срещу финансовата, данъчната и осигурителната системи, зачети си я.
              Е, нищо, както се казваше в един филм, вие сте млад, ще излезете запазен... Бай Ставри, южното крило...

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
                Вместо финансов форум тук се превърна в издание лична драма.
                Вместо да философстваш, Ивелине - кажи това, което си цитирал, дали е вярно? Все пак Тотката тугедърското пате го заяви и го има документирано.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                  В Исторически парк се правят врътки, за да се спестяват данъци, които не влизат в хазната на държавата, а би следвало. /данъчни престъпления/.
                  Подкупват шефката на НАП Варна, която била на почивка, изпратена от Ивелин.
                  Подкупват се прокурори, за да не закачат шайката от парка, понеже вършат престъпления срещу държавата, както и срещу физически лица, които се въвеждат в заблуждение, а от това за някого настъпва финансова изгода.И всичко това, признато от самите тях, без бой и с елементи на гордост.
                  БРАВО, ВЪЗДИГНАТИ РОДОЛЮБЦИ, МИЛЕЕЩИ ЗА РОД и РОДИНА!
                  Вместо финансов форум тук се превърна в издание лична драма.

Коментар

• В Исторически парк се правят врътки, за да се спестяват данъци, които не влизат в хазната на държавата, а би следвало. /данъчни престъпления/.
                    Подкупват шефката на НАП Варна, която била на почивка, изпратена от Ивелин.
                    Подкупват се прокурори, за да не закачат шайката от парка, понеже вършат престъпления срещу държавата, както и срещу физически лица, които се въвеждат в заблуждение, а от това за някого настъпва финансова изгода.И всичко това, признато от самите тях, без бой и с елементи на гордост.
                    БРАВО, ВЪЗДИГНАТИ РОДОЛЮБЦИ, МИЛЕЕЩИ ЗА РОД и РОДИНА!
                    Last edited by Meandmyself; 11.04.2021, 19:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

1. еми има хора, които са готови да продадат с надценка минимум 20% и затова се продават, но не са от самия парк
                      2. щом си ходил миналата година, значи ти е доста стара информацията.. къщите са доста повече в момента.
                      3. в къща може да си инвестираш и после да печелиш от нощувки
                      4. това си е твое мнение.. след още 3 години пак ще си говорим
                      Тоест как разделяте приходите от къщи и приходите от ИП?
                      И как ИП има приходи от 43млн? Поне така вие казахте доста назад в някоя от страниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

1. Акции от самия парк се продават. Откъде знам - предлагаха ми наскоро. Пакети колкото искаш...
                        2. В селото има построени има няма 10 къщи (не броя страноприемницата, защото това не е къща). Живее се в има-няма 3-4 и всичките, доколкото ми казаха, се обитават я от Ивелин, я от другите ви висши от ръководството. В строеж да са още толкова. Това видях след като разгледах селото миналата година (и по снимките на къщата-близнак, която беше споделена във форума - не е мръднала от месеци...).
                        3. Селото част от ИП ли е? Защо тогава ми се предлагаха инвестиции през вашата фирма в две различни графи - инвестиция в Парка и инвестиция в къща? Къщите са отделно - научете си материала - все пак вие ги продавате (или всички ваши продавачи имат различна версия, което би било плашещо за познанията ви за собствените ви продукти). Акциите са си акции, къщите са отделно...
                        4. Вече се разходих из селото и не ми трябва оценител, за да си направя заключението да стоя надалеч от тази схема...

П.П. Такива като мен питат и ще продължават да питат такива като вас, защото и 1000 пъти да отговорите - все остава неясно - защо ли (реторика - сега очаквам да ме напраднете ала Тотенкоф...).
                        1. еми има хора, които са готови да продадат с надценка минимум 20% и затова се продават, но не са от самия парк
                        2. щом си ходил миналата година, значи ти е доста стара информацията.. къщите са доста повече в момента.
                        3. в къща може да си инвестираш и после да печелиш от нощувки
                        4. това си е твое мнение.. след още 3 години пак ще си говорим

Коментар

айде щото си нов и очевидно не си прочел всичките страници или си спал докато си чел ще си направя труда да се повторя за хиляден път..
                          1. не продаваме акции. Акции в момента можеш да си купиш само, ако намериш акционер, който желае да продава и ще ти струва поне 60к пакета, но от самия парк не можеш да си купиш.
                          2.Приходите не са от посетители, а от чуждестранни купувачи на къщи в селото, които през 2014-15 бяха изкупени на по 2000-3000лв и сега се продават средно на 250 000лв, а новопостроените се продават на между 400 000лв до 1 000 000лв.
                          3. "Заделените" пари се използват за продължение на строителството на парка и обектите около него.
                          4. Като искаш прозрачност, наеми си един независим оценител и го разходи в селото новите къщи и в парка и го накарай да ти сметне колко струва всичко

Коментар

айде щото си нов и очевидно не си прочел всичките страници или си спал докато си чел ще си направя труда да се повторя за хиляден път..
                            1. не продаваме акции. Акции в момента можеш да си купиш само, ако намериш акционер, който желае да продава и ще ти струва поне 60к пакета, но от самия парк не можеш да си купиш.
                            "не продаваМЕ акции" ???

Е, Тотке, Тотке... не се научи да лъжеш и да си последователен в лъжите си и това си е. Нали не работеше в Тугедър бе?

Вече официално и черно на бяло си изобличен в лъжа (не че някой и преди ти е вярвал) - кажи ми честно и откровено - как вече да ти повярвам на една-единствена дума, още повече: как вече един инвеститор би ти повярвал, ако е прочел цялата ти епопея в тази тема? Къде е мистър Профита да види на какви хора е заложил финансовото си бъдеще...

И как можем вече да ти вярваме (и на целия Тугедър), след като от документирани лъжци като теб зависи изграждането на най-патриотичното, райско, традиционно българско и автентично начинание в целия свят - великия ИП? Лично аз съм екстремно разочарован от теб и тия дни ще запаля една свещ и ще се помоля за спасението на грешната ти душа.

КАК МОЖА!!!!!

Коментар

• Моля, не вмъквайте обиди в мненията си.
                              रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Тези хвалебствия някъде другаде. Видях ти умственя капацитет като пишеше въпроси по видеата на Измамника.
                                А за кой работиш след като знаеш всичко свързано с парка, как се строи, имотите им печалбите, ожбещанята.... ти си свързан с парка и тугедър. Недей да лъжеш че пак не ти се получава.
                                информацията я получавам от вътрешни хора, видеата на тогедър и едно момиче инвеститор. С въпросната информация, както казах по-рано успях да превъртя няколко къщи в селото с голяма надценка, докато вие се блещехте тука и ви капеше пяна от устите, докато обяснявахте как купувачите на къщи и акции били шарани и никога нямало да видят печалба.. eми очевидно отново не познахте иначе само вие отново не разбрахте, че бързите печалби се правят от препродажбите на къщите и акциите, а не от дивидентите.. ама вие се плювкайте тука.. аз и други истински инвеститори ще продължаваме да правим пари от парка
                                Last edited by totenkopf; 11.04.2021, 18:06.

Коментар

Working...
                                X