IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Тотке - не се прави на шибнат с мокър парцал (от тия, дето с тях бършеш прахта в парка), а отговори на въпроса - последно тия 43 милиона някакви лева (ще оставим на останалите да преценят приход или печалба са, че ти май не си наясно) в коя категория попадат - на парка или на къщите? Поне опитай да дадеш някакво обяснение, щото така оставяш впечатлението, че си някава низша гнида в структурата - чул-недочул-недоразбрал плямпаш някакви работи за някакви пари, дето и ти самият не знаеш какво и за какво са Само да не ти се карат батковците, че подслушваш и после сипеш акъл във форума Бъди истински тугедърец (каквъвто знаем, че с гордост се наричаш) и опитай поне мъничко да внесеш яснота, че мен лично това ме гложди и няма да мога да заспя тая вечер
    Никога не съм работил за тогедър и ще те оставя да се търкаляш в леглото цяла нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

ама на инвеститорите ти нищо не даде даже и по една спукана тръба не получиха ама то от човек с такъв селски диалект няма какво да очакват.. по-добре да ги бяха хвърлили в канала тия долари...
      Аха. Или да ги дадат на теб. Аз казвам, намери инвеститорите, подкокоросай ги да започнат дело...
      А, ако не можеш, не унивай. Твоите, теб те знаят и ще те намерят и, ако не срещу мен, срещу теб, твърде е вероятно да позаведат някой и друг иск.
      Last edited by Pyramid; 13.04.2021, 19:06.

Коментар

ако бяха толкова неграмотни нямаше да съберат 70 милиона за парк и още 43 милиона за къщи и да строят с бесни темпове.. а ти финансов грамотнико, какво постигна с твоята голяма грамотност ние неграмотните само толкова си можем..
        Тотке - не се прави на шибнат с мокър парцал (от тия, дето с тях бършеш прахта в парка), а отговори на въпроса - последно тия 43 милиона някакви лева (ще оставим на останалите да преценят приход или печалба са, че ти май не си наясно) в коя категория попадат - на парка или на къщите? Поне опитай да дадеш някакво обяснение, щото така оставяш впечатлението, че си някава низша гнида в структурата - чул-недочул-недоразбрал плямпаш някакви работи за някакви пари, дето и ти самият не знаеш какво и за какво са Само да не ти се карат батковците, че подслушваш и после сипеш акъл във форума Бъди истински тугедърец (каквъвто знаем, че с гордост се наричаш) и опитай поне мъничко да внесеш яснота, че мен лично това ме гложди и няма да мога да заспя тая вечер
        Last edited by Jorkata; 13.04.2021, 18:57.

Коментар

ама на инвеститорите ти нищо не даде даже и по една спукана тръба не получиха ама то от човек с такъв селски диалект няма какво да очакват.. по-добре да ги бяха хвърлили в канала тия долари...
          миекащия и ръкомахащ ивелин да не говори на книжовен български език
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Що бе? Дадойме долАрете за хостинг и домейн за няколко години. Все е нещо.
            Last edited by totenkopf; 13.04.2021, 18:29.

Коментар

то ти взе 600 долара и не даде нищо..
              Що бе? Дадойме долАрете за хостинг и домейн за няколко години. Все е нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ама човекът не дава, ами взема, сиреч...
                то ти взе 600 долара и не даде нищо..

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

принципно ако е сериозно забъркан с тогедърската секта е или много нагъл и без морал или много тъп, в 95% от случаите е комбинация от двете на максимален предел. при долните нива инвеститори е тъпотията водеща, но като си видял физиономиите и си им чул приказките и лъжите и да им дадеш пари - всеки си има глава на раменете.
                  Ама човекът не дава, ами взема, сиреч...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

принципно ако е сериозно забъркан с тогедърската секта е или много нагъл и без морал или много тъп, в 95% от случаите е комбинация от двете на максимален предел. при долните нива инвеститори е тъпотията водеща, но като си видял физиономиите и си им чул приказките и лъжите и да им дадеш пари - всеки си има глава на раменете.
                    И аз мисля, че е просто тъп и нагъл - това е чудесна комбинация за тугедърец Неслучайно по семинарите и обученията им точно на това ги учат - за това свидетелстват многобройните описания на интеракции на тугедърците и техни потенциални клиенти. И не знам за вас, но аз и на една дума на тоя не му вярвам - не е като да не се е дънил много пъти и да знам какъв му е капацитета между ушите Станал е много циничен напоследък, което не е добър знак за менталното му състояние и нивото на спокойствие. Просто нашичкия не е умен и това е

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

Не знам дали шегуваш се или си сериозен. Ако е шега, много е добра Но ако си сериозен наистина не може да си толкова тъп. Господин Михайлов не може да е министър на туризма, има конфликт на интересите, многознайко...
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

тя и оная кривозъбата има хотели по черноморието, но това не й попречи да е 3 години министър на туризма.. тъпият си ти в случая
                        Значи това че някой прави престъпление позволява Ивелин да си прави и той разбираме те. Точно такиви сте мошеници.

Коментар

Не знам дали шегуваш се или си сериозен. Ако е шега, много е добра Но ако си сериозен наистина не може да си толкова тъп
                          А, не може..

Коментар

Не знам дали шегуваш се или си сериозен. Ако е шега, много е добра Но ако си сериозен наистина не може да си толкова тъп. Господин Михайлов не може да е министър на туризма, има конфликт на интересите, многознайко...
                            тя и оная кривозъбата има хотели по черноморието, но това не й попречи да е 3 години министър на туризма.. тъпият си ти в случая

Коментар

На ход е Трифонов и бъдещият министър на туризма Ивелин Михайлов, а дебъ ще бъдат само патеричка каквито са били винаги Властта е в нашите ръце. Октомври премиера Трифонов и министър Михайлов ще открият заедно новия паметник на хан Аспарух в София, построен от Михайлов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Браво, Тотке Адмирации за поста Наистина е хубаво да видиш как радетелите за чиста и свята България са само такива на думи, иначе ползват същите схеми и прийоми като всички останали. Къде отиде духът на истинските българи - тези, които се възправят сами срещу света и го побеждават, въпреки всичкото зло, корупция и т.н.? Просто сте едни истински и неподправени тугедърци - каквито ви знаем
                                ами ние се възправихме сами срещу безродниците от дебъ и олигарха прокопиев и ги натупахме здраво победихме и нап, и прокуратура, и кфн, и данс, и гдбоп също, а също така и тим, и няколко местни мутри и феодали, начело с един от членовете на дебъ младен по прякор чудото.. хванахме ме го друсан и с 18 грама бело в жапката на колата и сега е на топло и му разтурхме незаконното сметище в Неофит Рилски и сега селото не вони вече на лайна, както беше преди да дойдем ние има и видео материали по казуса, дори една служителка на парка беше брутално пребита от мутрите на прокопиев и за това също има снимкови, видео и свидетелски показания.
                                Last edited by totenkopf; 13.04.2021, 17:07.

Коментар

Working...
                                X