IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
    Така ли не разбрахте,че освен вие десетимата никой друг не чете тоя форум.. стига ножки на мокър пясък за това как хиляди акционери щели да ви четат и да гонят ивелин с лопати и ножове, а на най-младия милионер в България да му запалят къщата с детето му.. момчето на 21 второ дете чака, а вие си мечтаете как да му бутнете къщата.. вие на неговите години гола жена още не бяхте видели, а той вече строи бъдещето на държавата.. Слава Богу,че вие никога няма да се възпроизведете, защото до един сте дебели чичаци като pyramid, а никоя жена не си пада по злобни форумни чичковци
    Ама наистина ли? Де бре?

Коментар

• Така ли не разбрахте,че освен вие десетимата никой друг не чете тоя форум.. стига ножки на мокър пясък за това как хиляди акционери щели да ви четат и да гонят ивелин с лопати и ножове, а на най-младия милионер в България да му запалят къщата с детето му.. момчето на 21 второ дете чака, а вие си мечтаете как да му бутнете къщата.. вие на неговите години гола жена още не бяхте видели, а той вече строи бъдещето на държавата.. Слава Богу,че вие никога няма да се възпроизведете, защото до един сте дебели чичаци като pyramid, а никоя жена не си пада по злобни форумни чичковци

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ти нали не работеше за Тугедър бе, Тотке? Защо тогава пишеш в първо лице мн.ч? Дали това е поредната ти лъжа, а? И по другата линия - много хилав опит за сплашване
        жалък направо

със златна карта и посадил едно дърво в живота си, но не правещ разлика между актив и пасив и собствен капитал и заем ... седнал да се прави на умен.... бази боже тогедърец да открие форум
        Last edited by X_Y; 01.04.2021, 08:53.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf
          ...!
          Ти нали не работеше за Тугедър бе, Тотке? Защо тогава пишеш в първо лице мн.ч? Дали това е поредната ти лъжа, а? И по другата линия - много хилав опит за сплашване
          Last edited by X_Y; 01.04.2021, 08:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
            Лошото е, че “инвестирах” с кредит от банката. “Консултантите” ми обясниха как това е изгодно, защото възрващаемостта от инвестицията е по-голяма от лихвата по кредита. От тогава минаха години. Не съм чул някой да е взел дивидент.
            няма и да чуеш
            сектата са меко казно наивни и за тях ГФО е подробност

убеден съм че, в момента вече има хора в затруднено положение, които започват да се замислят къщата на детелинов как така се появи, а за тях нищо
            и не само и не само

Коментар

Аз просто исках кошмарът да приключи. Акциите бяха “скочили” веднъж в периода, когато ги притежавах. Исках си парите, не съм се пазарил за новата цена. Проблемът беше, когато казах, че си ги искам, защото съм бил измамен. Започнаха заплахи и внушения, че никога няма да бъда успешен, да постигна финансова свобода и ми припомниха, че знаят адреса ми. Откопчването от сектата ми причини много психически дискомфорт, но сега вече съм далеч от този токсичен свят и се чувствам добре. Не си върнах парите, но научих ценен урок до живот.
              Много сте забавен! Може да напишете пиеса.

Коментар

Надявам се не си платил прекалено скъпо за този урок, макар че е много ценен. Поне част от парите успя ли да си върнеш?
                Лошото е, че “инвестирах” с кредит от банката. “Консултантите” ми обясниха как това е изгодно, защото възрващаемостта от инвестицията е по-голяма от лихвата по кредита. От тогава минаха години. Не съм чул някой да е взел дивидент.

Коментар

Аз просто исках кошмарът да приключи. Акциите бяха “скочили” веднъж в периода, когато ги притежавах. Исках си парите, не съм се пазарил за новата цена. Проблемът беше, когато казах, че си ги искам, защото съм бил измамен. Започнаха заплахи и внушения, че никога няма да бъда успешен, да постигна финансова свобода и ми припомниха, че знаят адреса ми. Откопчването от сектата ми причини много психически дискомфорт, но сега вече съм далеч от този токсичен свят и се чувствам добре. Не си върнах парите, но научих ценен урок до живот.
                  Надявам се не си платил прекалено скъпо за този урок, макар че е много ценен. Поне част от парите успя ли да си върнеш?

Коментар

Що бе Виж хитмана как се е опитал да излезе от схемата и разправяше как са го остракирали като краставо псе. Та ми е интересно примерно на него какво са му предложили Много ми е интересен експириънса

Коментар

• Пламенива я няма защото е в ефир, хохо. Имаше въпрос какво мисли за Красимир Дачев, заяви че не го е чувал )) И да знаете, ако инвестирате в имоти, няма да спечелите. Ще спечелите само, ако инвестирате в тогедър

Коментар

Някой знае ли каква цена предлагат орлетата за акциите, ако решиш да ги продаваш? Ако примерно си взел пакет за 48К - за колко предлагат да ти го изкупят?
                        За колкото си ги взел бяха техните думи, но това беше само на думи и доверие преди 2-3 години, тъй като бях само на ниво "зарибявка" и не се закачих на въдицата не знам как е в действителност. Със сигурност я нямаше формализирана тази "гаранция" - та предполагам, ако има на кого да ги препродат към текуща по-висока цена - ще ти ги изкупят обратно, ако няма - ще ти кажат "не може сорка".

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Дори тялото си не сте съхранили. За какво са ви пари и слава, като сте безполезен? Вие сте срам за човешкия род. Само сте потребявали през живота си и наричате други хора балъци. Поне бащината къща да бяхте стегнали. 20 години инвестиции и лъгане на хората във форумите, за такъв краен резултат. Срам ме е от мъже, като вас, че посрамвате българският мъж!
                          А не се срамуваш от постъпките си? Еха!
                          Прочее, и тялоъо ми ме слуша, и омовантам, нене бащината ми къща. Ама откъде да го знае това един гаргарон?

Коментар

• Да де - предполагам, че ако вдигнеш много врява - ще се опитат да те укротят някакси и може да ти предложат да ти изкупят пакета. Интересно ми беше ако то ва се случи каква е сумата, която ще ти предложат

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

няма опция за изкупуване ............. вечен техен клиент си и вечен абонат.............
                              ма ти кви въпроси задаваш бе брат ?? ............
                              зависи. зависи колко си гласовит, дебел или проклет.
                              в началото на края на всяка схема се покриват такива случаи на 'откачили' се

когато вълната тръгне измамниците не искат и не могат да върнат парите и колодата от карти рухва

интересното в случая е , че така са измислили схемата, че все още имат контролния пакет акции + парка им е длъжник

та реално просто канарчетата духат супата, а ивелин и компания прибягват по сенките известно време, за да не срещнат бай Ставри говедаря в тъмното с гегата.
                              Last edited by bertram; 31.03.2021, 19:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

няма опция за изкупуване ............. вечен техен клиент си и вечен абонат.............
                                ма ти кви въпроси задаваш бе брат ?? ............
                                Що бе Виж хитмана как се е опитал да излезе от схемата и разправяше как са го остракирали като краставо псе. Та ми е интересно примерно на него какво са му предложили Много ми е интересен експириънса

Коментар

Working...
                                X