Първоначално изпратено от totenkopf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Така ли не разбрахте,че освен вие десетимата никой друг не чете тоя форум..стига ножки на мокър пясък за това как хиляди акционери щели да ви четат и да гонят ивелин с лопати и ножове, а на най-младия милионер в България да му запалят къщата с детето му.. момчето на 21 второ дете чака, а вие си мечтаете как да му бутнете къщата.. вие на неговите години гола жена още не бяхте видели, а той вече строи бъдещето на държавата.. Слава Богу,че вие никога няма да се възпроизведете, защото до един сте дебели чичаци като pyramid, а никоя жена не си пада по злобни форумни чичковци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Ти нали не работеше за Тугедър бе, Тотке?Защо тогава пишеш в първо лице мн.ч?
Дали това е поредната ти лъжа, а?
И по другата линия - много хилав опит за сплашване
със златна карта и посадил едно дърво в живота си, но не правещ разлика между актив и пасив и собствен капитал и заем ... седнал да се прави на умен.... бази боже тогедърец да открие форумLast edited by X_Y; 01.04.2021, 08:53.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеЛошото е, че “инвестирах” с кредит от банката. “Консултантите” ми обясниха как това е изгодно, защото възрващаемостта от инвестицията е по-голяма от лихвата по кредита. От тогава минаха години. Не съм чул някой да е взел дивидент.
сектата са меко казно наивни и за тях ГФО е подробност
убеден съм че, в момента вече има хора в затруднено положение, които започват да се замислят къщата на детелинов как така се появи, а за тях нищо
и не само и не само
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеАз просто исках кошмарът да приключи. Акциите бяха “скочили” веднъж в периода, когато ги притежавах. Исках си парите, не съм се пазарил за новата цена. Проблемът беше, когато казах, че си ги искам, защото съм бил измамен. Започнаха заплахи и внушения, че никога няма да бъда успешен, да постигна финансова свобода и ми припомниха, че знаят адреса ми. Откопчването от сектата ми причини много психически дискомфорт, но сега вече съм далеч от този токсичен свят и се чувствам добре. Не си върнах парите, но научих ценен урок до живот.
Коментар
-
Надявам се не си платил прекалено скъпо за този урок, макар че е много ценен. Поне част от парите успя ли да си върнеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеАз просто исках кошмарът да приключи. Акциите бяха “скочили” веднъж в периода, когато ги притежавах. Исках си парите, не съм се пазарил за новата цена. Проблемът беше, когато казах, че си ги искам, защото съм бил измамен. Започнаха заплахи и внушения, че никога няма да бъда успешен, да постигна финансова свобода и ми припомниха, че знаят адреса ми. Откопчването от сектата ми причини много психически дискомфорт, но сега вече съм далеч от този токсичен свят и се чувствам добре. Не си върнах парите, но научих ценен урок до живот.
Коментар
-
Що беВиж хитмана как се е опитал да излезе от схемата и разправяше как са го остракирали като краставо псе. Та ми е интересно примерно на него какво са му предложили
Много ми е интересен експириънса
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеНякой знае ли каква цена предлагат орлетата за акциите, ако решиш да ги продаваш? Ако примерно си взел пакет за 48К - за колко предлагат да ти го изкупят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Дори тялото си не сте съхранили. За какво са ви пари и слава, като сте безполезен? Вие сте срам за човешкия род. Само сте потребявали през живота си и наричате други хора балъци. Поне бащината къща да бяхте стегнали. 20 години инвестиции и лъгане на хората във форумите, за такъв краен резултат. Срам ме е от мъже, като вас, че посрамвате българският мъж!
Прочее, и тялоъо ми ме слуша, и омовантам, нене бащината ми къща. Ама откъде да го знае това един гаргарон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
няма опция за изкупуване ............. вечен техен клиент си и вечен абонат.............
ма ти кви въпроси задаваш бе брат ?? ............
в началото на края на всяка схема се покриват такива случаи на 'откачили' се
когато вълната тръгне измамниците не искат и не могат да върнат парите и колодата от карти рухва
интересното в случая е , че така са измислили схемата, че все още имат контролния пакет акции + парка им е длъжник
та реално просто канарчетата духат супата, а ивелин и компания прибягват по сенките известно време, за да не срещнат бай Ставри говедаря в тъмното с гегата.Last edited by bertram; 31.03.2021, 19:54.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
няма опция за изкупуване ............. вечен техен клиент си и вечен абонат.............
ма ти кви въпроси задаваш бе брат ?? ............Виж хитмана как се е опитал да излезе от схемата и разправяше как са го остракирали като краставо псе. Та ми е интересно примерно на него какво са му предложили
Много ми е интересен експириънса
Коментар
Коментар