IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
    Аз едно не мога да разбера - виждате (визирам тугедърците, защото на всички останали им е ясно) с очите си, че нещата не са съвсем чисти около ИП и продължавате да не подлагате на никакво съмнение схемата, създадена от бъдещия министър на културата... Толкова ли са ви промити мозъците или просто така ви е удобно - хванали сте се на хранилката и правите лесни пари на гърба на хората? Според мен е и двете.
    Интересно защо така скачате срещу Капитал, след като самият КФН е подал сигнал към прокуратурата още през 2019:

https://www.fsc.bg/bg/novini/komisiy...ark--9472.html

Статията на Капитал цяла година по-късно (дори бих казал, че техните разследващи журналисти доста са се позабавили):

https://www.capital.bg/politika_i_ik...richeski_park/

Сигурно Капитал и американците стоят зад КФН? И защо ламтите срещу Капитал, а не срещу КФН?

Едно е ясно - всичко ще стане ясно с предстоящия финансов отчет. И отзвукът от него ще е много по-голям от всичко досега.
    Жалко за клетите души поддали се на обещанията за ранно пенсиониране...ще си се пенсионират както всички останали
    Кризичката в световен мащаб е зад ъгъла - като бъдат натиснати от ситуацията някои хора ще си поискат паричките. И тогава ще разберат, че всъщност няма как да си ги вземат обратно...
    айде щото си нов пак ще се обяснявам.. първо тая преписка беше прекратена от прокуратурата през януари 2020та.. дадох ви и НОХД-то, но разбира се ви домързя до отидете до съда и да го проверите..

Всички знаем, че икономедия получава по 5млн.лв годишно от Америка за България, пише го на сайта им.. по времето на Тръмп им свалиха гранта на 400 000лв, но сега пак им го надуват.

Хората по всяко време могат да си продадат акциите, но засега почти няма такива навитаци. Последно един се нуждаеше от пари за майка си там лечение нещо и си ги продаде за седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

абе моносопола що спря да дращи.. някой разярен акционер да не би да му е прочел заплахите и да му е отишъл на Рилска 1 в Бургас и да му е счупил пръстенцата хехе (wasntme)
      не, не е. ти не се тревожи за него

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Да въпрос на свободното време на monopola е
        абе моносопола що спря да дращи.. някой разярен акционер да не би да му е прочел заплахите и да му е отишъл на Рилска 1 в Бургас и да му е счупил пръстенцата хехе (wasntme)

Коментар

• Защото ние всички тука не разбираме и сме бедни, глупави и неуспели.
          А някакви човечета, използвайки наивността, простотията и алчността, са си построили пирамида и си цоцат от нея /за сега/.
          Гнусното, е че използват патриотизма, национализма и т.н. лакърдии.
          И може би ако бяха не толкова нагли и поне малко по-интелигентни нямаше да е толкова дразнещо.
          Аз не мога да с представя нормален човек, който да вярва на приказките на ачката, например, смехотворно е, но явно има такива.
          Продължавам да имам усещането, особено след споделеното от тотката, че се измиват пари.
          Всичко това, ако не мине котка път и в зависимост от политическата обстановка, ще се разбере, скоро надявам се.
          Хубавото наистина е, че като се напише нещо в търсачките, излизат тази и други подобни теми .

Коментар

• Аз едно не мога да разбера - виждате (визирам тугедърците, защото на всички останали им е ясно) с очите си, че нещата не са съвсем чисти около ИП и продължавате да не подлагате на никакво съмнение схемата, създадена от бъдещия министър на културата... Толкова ли са ви промити мозъците или просто така ви е удобно - хванали сте се на хранилката и правите лесни пари на гърба на хората? Според мен е и двете.
            Интересно защо така скачате срещу Капитал, след като самият КФН е подал сигнал към прокуратурата още през 2019:

https://www.fsc.bg/bg/novini/komisiy...ark--9472.html

Статията на Капитал цяла година по-късно (дори бих казал, че техните разследващи журналисти доста са се позабавили):

https://www.capital.bg/politika_i_ik...richeski_park/

Сигурно Капитал и американците стоят зад КФН? И защо ламтите срещу Капитал, а не срещу КФН?

Едно е ясно - всичко ще стане ясно с предстоящия финансов отчет. И отзвукът от него ще е много по-голям от всичко досега.
            Жалко за клетите души поддали се на обещанията за ранно пенсиониране...ще си се пенсионират както всички останали
            Кризичката в световен мащаб е зад ъгъла - като бъдат натиснати от ситуацията някои хора ще си поискат паричките. И тогава ще разберат, че всъщност няма как да си ги вземат обратно...

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
              Бърка ги яко, защото хората четат в интернет и разбират, че Исторически парк е схема за въздигане на понци измами. Така им пресъхва потокът от свежи пари и папуто свършва. Нямам търпение да гръмне цялата пирамида и да гледам по телевизията рев на умряло от баламурниците.
              Да въпрос на свободното време на monopola е
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• И тоя момент ще дойде - няма как една схема да просъществува вечно, но колкото повече издържи, толкова по-голямо ще е зрелището и по-силна ще е имплозията.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
                  Бърка ги яко, защото хората четат в интернет и разбират, че Исторически парк е схема за въздигане на понци измами. Така им пресъхва потокът от свежи пари и папуто свършва. Нямам търпение да гръмне цялата пирамида и да гледам по телевизията рев на умряло от баламурниците.
                  То и мен ме вдъхновява.

Коментар

• Бърка ги яко, защото хората четат в интернет и разбират, че Исторически парк е схема за въздигане на понци измами. Така им пресъхва потокът от свежи пари и папуто свършва. Нямам търпение да гръмне цялата пирамида и да гледам по телевизията рев на умряло от баламурниците.

Коментар

Ми кво мрънкаш тогава против нас?
                      Ми какво те бърка? Свиркай си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Добре де - да приемем, че те е цъкнало шизото в момента - няма проблем Кажи за тия 43 милиона
                        Май не спинкаш тая нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз не ги мисля твоите. Ако не се сетят, халал да сати жълтиците им. Даже вярвам, че вършите свято дело, като прибирате грешните пари от грешните хора.
                          Ми кво мрънкаш тогава против нас?

Коментар

Ми айде ти намери моите и ги подкокоросай да започнат дело.. а, ако не можеш, не унивай. Смяташ ли,че ще послушат провален грузински инженер некадърник..
                            Аз не ги мисля твоите. Ако не се сетят, халал да сати жълтиците им. Даже вярвам, че вършите свято дело, като прибирате грешните пари от грешните хора.

Коментар

Никога не съм работил за тогедър и ще те оставя да се търкаляш в леглото цяла нощ
                              Добре де - да приемем, че те е цъкнало шизото в момента - няма проблем Кажи за тия 43 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аха. Или да ги дадат на теб. Аз казвам, намери инвеститорите, подкокоросай ги да започнат дело...
                                А, ако не можеш, не унивай. Твоите, теб те знаят и ще те намерят и, ако не срещу мен, срещу теб, твърде е вероятно да позаведат някой и друг иск.
                                Ми айде ти намери моите и ги подкокоросай да започнат дело.. а, ако не можеш, не унивай. Смяташ ли,че ще послушат провален грузински инженер некадърник..

Коментар

Working...
                                X