Първоначално изпратено от Petsov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеPetsov - нов си и не знам колко назад си чел из темата, но да знаеш нещо от мен: Тотката ако каже добър ден, обърни се и виж къде е слънцето. На тоя 99% от приказките му са някакви лъжи и фантасмагории с цел да се хареса на батковците и да му метнат някой кършей леб да напълни клюнчето.
Тотке - ами SEC не са мерило за нищо, моето патенцеточно тия хубостници оставиха бачо ти Бърни Мадофф (никакъв мир на праха му) да си развява коня 20 и кусур години (и още куп други измамници - като вас)... това да задаваш такива въпроси е все едно да питаш овчар за молекулярна биология - натам си прави изводите; ако зависи от държавните органи - те до последно ще скатават на спокойствие и няма да се занимават с вас.
И преди го казах - проблемите ви (истинските) няма да почнат отвън, а отвътре - когато на някое орле или друго пиле от киреча му прегори клюнчето и пропее като Монсерат Кабайе, или отиде с всички документи при някой, който може да свърши работи. Тогава светът ще ви се види тесен
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
див селянин, ама за 2 години е постигнал повече, отколкото ти ще постигнеш през целия ти жалък животец...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Исторически парк, когато бъде завършен ще бъде за България това, което Айфеловата кула е за Франция - емблема и запазена марка на страната. Всеки чужденец като чуе за България ще си представя Исторически парк, както всеки българин като чуе Франция си представя Айфеловата кула.
Нещо в тоя вашия Розариум да не си отглеждате за консумация някви гъбки или неща за пушене...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Исторически парк, когато бъде завършен ще бъде за България това, което Айфеловата кула е за Франция - емблема и запазена марка на страната. Всеки чужденец като чуе за България ще си представя Исторически парк, както всеки българин като чуе Франция си представя Айфеловата кула., само че тук ще е с крал Ивелин
- 1 like
Коментар
-
Petsov - нов си и не знам колко назад си чел из темата, но да знаеш нещо от мен: Тотката ако каже добър ден, обърни се и виж къде е слънцето. На тоя 99% от приказките му са някакви лъжи и фантасмагории с цел да се хареса на батковците и да му метнат някой кършей леб да напълни клюнчето.
Тотке - ами SEC не са мерило за нищо, моето патенцеточно тия хубостници оставиха бачо ти Бърни Мадофф (никакъв мир на праха му) да си развява коня 20 и кусур години (и още куп други измамници - като вас)... това да задаваш такива въпроси е все едно да питаш овчар за молекулярна биология - натам си прави изводите; ако зависи от държавните органи - те до последно ще скатават на спокойствие и няма да се занимават с вас.
И преди го казах - проблемите ви (истинските) няма да почнат отвън, а отвътре - когато на някое орле или друго пиле от киреча му прегори клюнчето и пропее като Монсерат Кабайе, или отиде с всички документи при някой, който може да свърши работи. Тогава светът ще ви се види тесенLast edited by Jorkata; 14.04.2021, 20:55.
Коментар
-
ами след като тесла е измама как така SEC (американския КФН) са й позволили да се търгува на борсата? нали борсата е най-прозрачното и най-справедливото място и там не се допускат измами и пирамиди?!
сделката се прави между купувач и адвокат, защото в противен случай ще бъде нарушен чл. 221 ЗППЦК и на парка ще бъдат наложени огромни глоби - ние спазваме закона.
За НОХД-то си прав - то приключи преди повече от година, вероятно вече е кошчето.. все пак деловодствата периодично си чистят излишните преписки..
При ИП не са прозрачни нещата - ужким продавате акции, а сега пак потвърждаваш, че това не са акции (а уж са пакети с по 200 акции)...Къде отиват тия пари от ''акциите'' - в парка ли, в къщите ли (а за тях набирате отделно пари - това всички, на които сте предлагали инвестиции го знаят), за наркотици ли...нищо не се знае при вас. Цялата ви работа е такава - създавате едни патриотични истории за да зарибите хората и да си продадете ''акциите'' на 200+ пъти печалба. Патриоти сте си, както сами си пропагандирате...
А за това НОХД - още една от поредните ти измислица. В тази тема толкова пъти вече се видя какви ги раждаш...само празни приказки около теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Вие ли въздигате...как беше, "величието на България"? И като как?
Коментар
-
и как точно аз съм им враг?! като съм си купил къща в имотбг и съм я продал пак там ли?
И сега какво излезе, че двете къщи на михайлов и детелинов плюс колите им струват 50 милиона ли?!
Ти май верно си най-финансово неграмотния тука... и верно не правиш разлика между кредитор и акционер.. което си личи по факта, че не можа да ми отговориш на въпроса, аз ако си купя акция на тесла, ставам ли кредитор на илон мъск и той ли ми длъжникщото от това, което ти говориш излиза, че акционерите на парка са кредитори, а михайлов им е длъжник..
такива като теб, които се стремят да унищожат всяко нещо, което въздига величието на България и става източник на патриотизъм са позорът на страната! Всички пари на хората са отишли за строежите, а твоите пари освен за леки жени и екскурзии в чужбина и ресторанти, другаде отиват ли?!
Хората са си преценили. Ако преценят, че им трябват спешно пари, винаги могат да си продадат акциите, както направи човекът с болната майка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеБаце Бърни починал...трябвало само още 130 години да поседи зад решетките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от цар Калоян Великолепни Разгледай мнение
За кво са ти акции, да му мисли оня другия мизерник михайлов, див селянин от селото
Коментар
-
аз никога не съм имал акции. Само имоти.. МА може ли тука поне един "инвестор" да не говори като див селянин...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Ами съвсем очакван отговор за НОХД-то... Защо ли ще се държат въобще документите, след като е спряно още в досъдебна фаза, както сам казваш... Това НОХД е толкова съществуващо, колкото 160 къщи, колкото тия прословути 43млн приходи и ред други неизвестни.
А за акциите - за какви акции говориш? Вие не продавате акции на ИП. Договорът за продажбата на акциите между кой е - между купувачът и ИП ли е или между купувчът и Адвоката? Защо продължавате да лъжете?
Аналогията с Тесла е много точна - една огромна спекулация. Инвестицията в тая компания ще се избие след поне 100г на тия цени в момента.
Точно както и инвестицията и при вас...
сделката се прави между купувач и адвокат, защото в противен случай ще бъде нарушен чл. 221 ЗППЦК и на парка ще бъдат наложени огромни глоби - ние спазваме закона.
За НОХД-то си прав - то приключи преди повече от година, вероятно вече е кошчето.. все пак деловодствата периодично си чистят излишните преписки..Last edited by totenkopf; 14.04.2021, 20:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ние не сме врагове на акционерите, но с промитите си мозъци не могат да разберат, че техен враг си ти и такива като тебе.
за съжаление парите потрошени по коли и къщи на такива като ивелин и детелинов и потънали в сметките на тия над ивелин - няма как да се върнат
чакам отчета за 2020-та, който да ме опровергае и да се види , че паркът е построен със собствен капитал, а не със заеми... зами от парите на акционерите... жалка и гнусна история
такива като теб са позор за България
скрити зад уж патриотична идея ходят и лъжат нещастни хора да си дават последния лев, че да се правят на милионери с техните пари.
И сега какво излезе, че двете къщи на михайлов и детелинов плюс колите им струват 50 милиона ли?!
Ти май верно си най-финансово неграмотния тука... и верно не правиш разлика между кредитор и акционер.. което си личи по факта, че не можа да ми отговориш на въпроса, аз ако си купя акция на тесла, ставам ли кредитор на илон мъск и той ли ми длъжникщото от това, което ти говориш излиза, че акционерите на парка са кредитори, а михайлов им е длъжник..
такива като теб, които се стремят да унищожат всяко нещо, което въздига величието на България и става източник на патриотизъм са позорът на страната! Всички пари на хората са отишли за строежите, а твоите пари освен за леки жени и екскурзии в чужбина и ресторанти, другаде отиват ли?!
Хората са си преценили. Ако преценят, че им трябват спешно пари, винаги могат да си продадат акциите, както направи човекът с болната майка.
Коментар
Коментар