IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Спри се, спри се....Тва все едно като чуеш Франция и се сещаш веднага за Пюй дьо Фу ...
    Нещо в тоя вашия Розариум да не си отглеждате за консумация някви гъбки или неща за пушене...
    ами не.. сещам се за Айфеловата кула.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
      Petsov - нов си и не знам колко назад си чел из темата, но да знаеш нещо от мен: Тотката ако каже добър ден, обърни се и виж къде е слънцето. На тоя 99% от приказките му са някакви лъжи и фантасмагории с цел да се хареса на батковците и да му метнат някой кършей леб да напълни клюнчето.

Тотке - ами SEC не са мерило за нищо, моето патенце точно тия хубостници оставиха бачо ти Бърни Мадофф (никакъв мир на праха му) да си развява коня 20 и кусур години (и още куп други измамници - като вас)... това да задаваш такива въпроси е все едно да питаш овчар за молекулярна биология - натам си прави изводите; ако зависи от държавните органи - те до последно ще скатават на спокойствие и няма да се занимават с вас.

И преди го казах - проблемите ви (истинските) няма да почнат отвън, а отвътре - когато на някое орле или друго пиле от киреча му прегори клюнчето и пропее като Монсерат Кабайе, или отиде с всички документи при някой, който може да свърши работи. Тогава светът ще ви се види тесен
      ахаа значи сек са някакви си там, които оставят измамници да мамят на воля на честната, прозрачна и справедлива борса, а КФН са 100 пъти по-справедливи и прозрачни от тях и не допускат никакви измамници да се докопат до БФБ, така ли...

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

див селянин, ама за 2 години е постигнал повече, отколкото ти ще постигнеш през целия ти жалък животец...
        Ако под обрал и измамил стотици разбираш Успех Тогава е така както го пишеш
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Исторически парк, когато бъде завършен ще бъде за България това, което Айфеловата кула е за Франция - емблема и запазена марка на страната. Всеки чужденец като чуе за България ще си представя Исторически парк, както всеки българин като чуе Франция си представя Айфеловата кула.
          Спри се, спри се....Тва все едно като чуеш Франция и се сещаш веднага за Пюй дьо Фу ...
          Нещо в тоя вашия Розариум да не си отглеждате за консумация някви гъбки или неща за пушене...

Коментар

Исторически парк, когато бъде завършен ще бъде за България това, което Айфеловата кула е за Франция - емблема и запазена марка на страната. Всеки чужденец като чуе за България ще си представя Исторически парк, както всеки българин като чуе Франция си представя Айфеловата кула.
            Наистина ще е емблема, но според мен като тая на OneCoin и кралица Ружа , само че тук ще е с крал Ивелин

Коментар

• Petsov - нов си и не знам колко назад си чел из темата, но да знаеш нещо от мен: Тотката ако каже добър ден, обърни се и виж къде е слънцето. На тоя 99% от приказките му са някакви лъжи и фантасмагории с цел да се хареса на батковците и да му метнат някой кършей леб да напълни клюнчето.

Тотке - ами SEC не са мерило за нищо, моето патенце точно тия хубостници оставиха бачо ти Бърни Мадофф (никакъв мир на праха му) да си развява коня 20 и кусур години (и още куп други измамници - като вас)... това да задаваш такива въпроси е все едно да питаш овчар за молекулярна биология - натам си прави изводите; ако зависи от държавните органи - те до последно ще скатават на спокойствие и няма да се занимават с вас.

И преди го казах - проблемите ви (истинските) няма да почнат отвън, а отвътре - когато на някое орле или друго пиле от киреча му прегори клюнчето и пропее като Монсерат Кабайе, или отиде с всички документи при някой, който може да свърши работи. Тогава светът ще ви се види тесен
              Last edited by Jorkata; 14.04.2021, 20:55.

Коментар

ами след като тесла е измама как така SEC (американския КФН) са й позволили да се търгува на борсата? нали борсата е най-прозрачното и най-справедливото място и там не се допускат измами и пирамиди?!

сделката се прави между купувач и адвокат, защото в противен случай ще бъде нарушен чл. 221 ЗППЦК и на парка ще бъдат наложени огромни глоби - ние спазваме закона.

За НОХД-то си прав - то приключи преди повече от година, вероятно вече е кошчето.. все пак деловодствата периодично си чистят излишните преписки..
                Никой не е казвал, че Тесла е измама, а че е спекулация. Но там поне нещата са прозрачни и цената на акцията (това е истинска акция) се определя на пазарен принцип.
                При ИП не са прозрачни нещата - ужким продавате акции, а сега пак потвърждаваш, че това не са акции (а уж са пакети с по 200 акции)...Къде отиват тия пари от ''акциите'' - в парка ли, в къщите ли (а за тях набирате отделно пари - това всички, на които сте предлагали инвестиции го знаят), за наркотици ли...нищо не се знае при вас. Цялата ви работа е такава - създавате едни патриотични истории за да зарибите хората и да си продадете ''акциите'' на 200+ пъти печалба. Патриоти сте си, както сами си пропагандирате...

А за това НОХД - още една от поредните ти измислица. В тази тема толкова пъти вече се видя какви ги раждаш...само празни приказки около теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Вие ли въздигате...как беше, "величието на България"? И като как?

Коментар

и как точно аз съм им враг?! като съм си купил къща в имотбг и съм я продал пак там ли?

И сега какво излезе, че двете къщи на михайлов и детелинов плюс колите им струват 50 милиона ли?!

Ти май верно си най-финансово неграмотния тука... и верно не правиш разлика между кредитор и акционер.. което си личи по факта, че не можа да ми отговориш на въпроса, аз ако си купя акция на тесла, ставам ли кредитор на илон мъск и той ли ми длъжник щото от това, което ти говориш излиза, че акционерите на парка са кредитори, а михайлов им е длъжник..

такива като теб, които се стремят да унищожат всяко нещо, което въздига величието на България и става източник на патриотизъм са позорът на страната! Всички пари на хората са отишли за строежите, а твоите пари освен за леки жени и екскурзии в чужбина и ресторанти, другаде отиват ли?!

Хората са си преценили. Ако преценят, че им трябват спешно пари, винаги могат да си продадат акциите, както направи човекът с болната майка.
                    Вие ли въздигате...как беше, "величието на България"? И като как?

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                      Баце Бърни починал...трябвало само още 130 години да поседи зад решетките...
                      Тюх, язъкъ!

Коментар

• Първоначално изпратено от цар Калоян Великолепни Разгледай мнение

За кво са ти акции, да му мисли оня другия мизерник михайлов, див селянин от селото
                        див селянин, ама за 2 години е постигнал повече, отколкото ти ще постигнеш през целия ти жалък животец...

Коментар

• Баце Бърни починал...трябвало само още 130 години да поседи зад решетките...

Коментар

аз никога не съм имал акции. Само имоти.. МА може ли тука поне един "инвестор" да не говори като див селянин...
                            За кво са ти акции, да му мисли оня другия мизерник михайлов, див селянин от селото

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Ами съвсем очакван отговор за НОХД-то... Защо ли ще се държат въобще документите, след като е спряно още в досъдебна фаза, както сам казваш... Това НОХД е толкова съществуващо, колкото 160 къщи, колкото тия прословути 43млн приходи и ред други неизвестни.

А за акциите - за какви акции говориш? Вие не продавате акции на ИП. Договорът за продажбата на акциите между кой е - между купувачът и ИП ли е или между купувчът и Адвоката? Защо продължавате да лъжете?
                              Аналогията с Тесла е много точна - една огромна спекулация. Инвестицията в тая компания ще се избие след поне 100г на тия цени в момента.
                              Точно както и инвестицията и при вас...
                              ами след като тесла е измама как така SEC (американския КФН) са й позволили да се търгува на борсата? нали борсата е най-прозрачното и най-справедливото място и там не се допускат измами и пирамиди?!

сделката се прави между купувач и адвокат, защото в противен случай ще бъде нарушен чл. 221 ЗППЦК и на парка ще бъдат наложени огромни глоби - ние спазваме закона.

За НОХД-то си прав - то приключи преди повече от година, вероятно вече е кошчето.. все пак деловодствата периодично си чистят излишните преписки..
                              Last edited by totenkopf; 14.04.2021, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ние не сме врагове на акционерите, но с промитите си мозъци не могат да разберат, че техен враг си ти и такива като тебе.
                                за съжаление парите потрошени по коли и къщи на такива като ивелин и детелинов и потънали в сметките на тия над ивелин - няма как да се върнат

чакам отчета за 2020-та, който да ме опровергае и да се види , че паркът е построен със собствен капитал, а не със заеми... зами от парите на акционерите... жалка и гнусна история

такива като теб са позор за България
                                скрити зад уж патриотична идея ходят и лъжат нещастни хора да си дават последния лев, че да се правят на милионери с техните пари.
                                и как точно аз съм им враг?! като съм си купил къща в имотбг и съм я продал пак там ли?

И сега какво излезе, че двете къщи на михайлов и детелинов плюс колите им струват 50 милиона ли?!

Ти май верно си най-финансово неграмотния тука... и верно не правиш разлика между кредитор и акционер.. което си личи по факта, че не можа да ми отговориш на въпроса, аз ако си купя акция на тесла, ставам ли кредитор на илон мъск и той ли ми длъжник щото от това, което ти говориш излиза, че акционерите на парка са кредитори, а михайлов им е длъжник..

такива като теб, които се стремят да унищожат всяко нещо, което въздига величието на България и става източник на патриотизъм са позорът на страната! Всички пари на хората са отишли за строежите, а твоите пари освен за леки жени и екскурзии в чужбина и ресторанти, другаде отиват ли?!

Хората са си преценили. Ако преценят, че им трябват спешно пари, винаги могат да си продадат акциите, както направи човекът с болната майка.

Коментар

Working...
                                X