IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

ами нормално.. щото трябва да отидеш в деловодството на съда.. в сайта качат само нохд-та по приключили дела в съдебна фаза, а това дори не стигна до там и приключи още в досъдебна ама отде толкоз акъл в един финансов мозък... все пак няма нужда излишните дела да се публикават, то иначе щеше да им трябват още 2 сървъра да имат да складират всяко идиотско дело, което разни идиоти са решили да завеждат с цел увреждане на репутация и нулеви шансове за приключване в полза на обвинителите..

и никой не е длъжен да продава през тогедър.. просто може да си намери човек и да му джироса акциите си, както се случи с него.. продаде си ги на печалба при това нещо опорката със шараните, които са погребали завинаги парите си хич не ви върви... стойноста на една акция независимо от борсата или частния пазар се определя най вече от бройката хора, които вярват в нея, а не от финансовото състояние на дружеството, а хората, които вярват в ИП са десетки хиляди. Ти колко човека познаваш примерно с акции в тесла, които на всяко тримесечие четат отчетите на компанията или които изобщо са чели някакви фундаментални данни преди да си купят
    Ами съвсем очакван отговор за НОХД-то... Защо ли ще се държат въобще документите, след като е спряно още в досъдебна фаза, както сам казваш... Това НОХД е толкова съществуващо, колкото 160 къщи, колкото тия прословути 43млн приходи и ред други неизвестни.

А за акциите - за какви акции говориш? Вие не продавате акции на ИП. Договорът за продажбата на акциите между кой е - между купувачът и ИП ли е или между купувчът и Адвоката? Защо продължавате да лъжете?
    Аналогията с Тесла е много точна - една огромна спекулация. Инвестицията в тая компания ще се избие след поне 100г на тия цени в момента.
    Точно както и инвестицията и при вас...

Коментар

по-тъп и нагъл от тебе в тоя форум няма.. с изключение на проваления инженер пирамид измамника може би.. а акционерите ще подгонят враговете на парка, а именно вас (на нестеров вече му открихме адреса в горна оряховица), моносопола и офисите на прокопиев
      ние не сме врагове на акционерите, но с промитите си мозъци не могат да разберат, че техен враг си ти и такива като тебе.
      за съжаление парите потрошени по коли и къщи на такива като ивелин и детелинов и потънали в сметките на тия над ивелин - няма как да се върнат

чакам отчета за 2020-та, който да ме опровергае и да се види , че паркът е построен със собствен капитал, а не със заеми... зами от парите на акционерите... жалка и гнусна история

такива като теб са позор за България
      скрити зад уж патриотична идея ходят и лъжат нещастни хора да си дават последния лев, че да се правят на милионери с техните пари.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

просто копипейстнах стария ми пост за да ви запуша папагалските усти.
        Но е факт, че науката, която изучава съдържанието на черепа ти, се нарича вакуумна физика, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Каза геният който беше сложил хиперлинк към localhost в интернет страница.
          просто копипейстнах стария ми пост за да ви запуша папагалските усти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти си смешник, но тези които са теглили кредити от банки, за да купят къщата на детелинов и колата и на ивелин имоти и коли...те не спят добре... ако не разбираш какво искам да кажа си тъп, а ако се правиш, че не разбираш си нагъл....

добре е, че е модерно тогедърците са пускат видеа от колите...там ще им се налож да живеят, когато ги подгонят недоволни акционери на които са продали акции със счетоводна стойност минус лева за по 200+ парчето

рано или късно тъпи-прости, но ще се светнат и тогава ще прибягвате по сенките....
            по-тъп и нагъл от тебе в тоя форум няма.. с изключение на проваления инженер пирамид измамника може би.. а акционерите ще подгонят враговете на парка, а именно вас (на нестеров вече му открихме адреса в горна оряховица), моносопола и офисите на прокопиев

Коментар

ти дори и един линк не може да сложиш като хората бе несторе... почвам вече да се съмнявам и дали изобщо си успял да го завършиш тоя грузинския университет..
              Каза геният който беше сложил хиперлинк към localhost в интернет страница.

Коментар

чакай сега ти правиш ли разлика между кредитор и акционер?! значи, ако аз имам 1 акция на тесла съм кредитор на мъск така ли? a oтносно срива на "пирамидата", ако това се случи няма да гори ивелин, а офисите на капитал и гейвник, както и офисчето на моносопола така, че наско трябва доста повече да се притеснява, отколкото ивелин за срива на парка
                ти си смешник, но тези които са теглили кредити от банки, за да купят къщата на детелинов и колата и на ивелин имоти и коли...те не спят добре... ако не разбираш какво искам да кажа си тъп, а ако се правиш, че не разбираш си нагъл....

добре е, че е модерно тогедърците са пускат видеа от колите...там ще им се налож да живеят, когато ги подгонят недоволни акционери на които са продали акции със счетоводна стойност минус лева за по 200+ парчето

рано или късно тъпи-прости, но ще се светнат и тогава ще прибягвате по сенките....
                Last edited by bertram; 14.04.2021, 19:50.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Каза патето/орлето финансов спец, което не прави разлика между приход и печалба

Ще видим ли тия 43 милиона някакви левове в отчета на парка за 2020та? Ще видим ли платени данъци на тия пари, ще видим ли и другите съпътстващи разходи в съответните им графи? Или за пореден път ще се окажеш огризкаджия-лъжец, който е чул-недочул нещо от масата на големите батковци и бърза да снесе информацията във форума с цел да ни запуши устите най-накрая и да престанем да злословим срещу my precious
                  кво стана бе спец.. успя ли да спиш снощи..

Коментар

ти дори и един линк не може да сложиш като хората бе несторе... почвам вече да се съмнявам и дали изобщо си успял да го завършиш тоя грузинския университет..
                    Каза патето/орлето финансов спец, което не прави разлика между приход и печалба

Ще видим ли тия 43 милиона някакви левове в отчета на парка за 2020та? Ще видим ли платени данъци на тия пари, ще видим ли и другите съпътстващи разходи в съответните им графи? Или за пореден път ще се окажеш огризкаджия-лъжец, който е чул-недочул нещо от масата на големите батковци и бърза да снесе информацията във форума с цел да ни запуши устите най-накрая и да престанем да злословим срещу my precious
                    Last edited by Jorkata; 14.04.2021, 19:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Я гледай какво става с вашите колеги по света:

Коментар

чакай сега ти правиш ли разлика между кредитор и акционер?! значи, ако аз имам 1 акция на тесла съм кредитор на мъск така ли? a oтносно срива на "пирамидата", ако това се случи няма да гори ивелин, а офисите на капитал и гейвник, както и офисчето на моносопола така, че наско трябва доста повече да се притеснява, отколкото ивелин за срива на парка
                        Я гледай какво става с вашите колеги по света:

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

Ей мизерници, ма вие що нямате акции.? Страх ли ви е от публичността ?
                          аз никога не съм имал акции. Само имоти.. МА може ли тука поне един "инвестор" да не говори като див селянин...

Коментар

Ей мизерници, ма вие що нямате акции.? Страх ли ви е от публичността ?
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Сега проверих на сайта на ОС Варна и няма информация за такъв НОХД 274/2019:
                              http://vos.bg/bg/usefull/aktove

Не знам как хората могат да си продадат "акциите", освен ако не намерите нов "съдружник" (не е акционер това - да се знае), който да ги купи.
                              Ето това е големия проблем - веднъж закупени от вас "акции", купувачът вече е изцяло зависим от вас - вие определяте цената, вие продавате, вие изкупувате или препродавате. Всичко зависи от вас - нищо от самия "притежател'' на каквото и там да сте му продали твърдящо собственост в ИП.

А що се отнася за това, че някой си продал акциите за болната си майка - това малко ми напомня като автомобилите втора ръка, закупени от старата баба-германка, ползвана само да ходи до магазина и винаги стояла в гаража.
                              ами нормално.. щото трябва да отидеш в деловодството на съда.. в сайта качат само нохд-та по приключили дела в съдебна фаза, а това дори не стигна до там и приключи още в досъдебна ама отде толкоз акъл в един финансов мозък... все пак няма нужда излишните дела да се публикават, то иначе щеше да им трябват още 2 сървъра да имат да складират всяко идиотско дело, което разни идиоти са решили да завеждат с цел увреждане на репутация и нулеви шансове за приключване в полза на обвинителите..

и никой не е длъжен да продава през тогедър.. просто може да си намери човек и да му джироса акциите си, както се случи с него.. продаде си ги на печалба при това нещо опорката със шараните, които са погребали завинаги парите си хич не ви върви... стойноста на една акция независимо от борсата или частния пазар се определя най вече от бройката хора, които вярват в нея, а не от финансовото състояние на дружеството, а хората, които вярват в ИП са десетки хиляди. Ти колко човека познаваш примерно с акции в тесла, които на всяко тримесечие четат отчетите на компанията или които изобщо са чели някакви фундаментални данни преди да си купят
                              Last edited by totenkopf; 14.04.2021, 19:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

някой като хитмана, който е теглил кредит измамен от тогедър консултантите
                                в един момент като му падне пердето подобен човек е много по-опасен за измамниците от тромавата ни съдебна система, а такива хора ще са не един или два....
                                Last edited by totenkopf; 14.04.2021, 19:14.

Коментар

Working...
                                X