IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Видял съм парка. Сравнявам го с други туристически обекти в Европа.
    Мога да кажа, че в момента изглежда добре... но не изглежда 600хил. туриста добре или 70млн. добре, по-скоро 20% от посочените.
    Кога видяхте парка?

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
      Щом не са влезли пари в парка с чии пари се строят тези огромни крепости?
      Абе ти май не си особено интелигентен.
      Какво "огромно" е построено, кажи ми. Целият Геритидж Парк в София (който е коренно различен проект, в пъти по-сложен и голям, много по-регулиран) струва 180млн... вие тук за 100млн правите едноетажни постройки на поляна.

Те парите явно влизат, но влизат някакви парчета от тях - 20-30%, другите потъват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

ХАГАХАХАХААААА, Ама голям "познавач". Не, специална алея на славата трябва за такива.
        Безмислено съществуване каро вашето само изразходва ресурсите на планетата и давате лош пример за децата. В природата подобни същества са търтеите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
          Вие видели ли сте парка?
          Видял съм парка. Сравнявам го с други туристически обекти в Европа.
          Мога да кажа, че в момента изглежда добре... но не изглежда 600хил. туриста добре или 70млн. добре, по-скоро 20% от посочените.

Коментар

Не знам за тях, но вашето живот ли е? Двадесет години писане и философстване и да живеете като затворник. Никой никога няма да знае, че сте съществувал. Дори хората, които са послушали вашите съвети ще искат по-скоро да ви забравят.
            ХАГАХАХАХААААА, Ама голям "познавач". Не, специална алея на славата трябва за такива.

Коментар

Присъствал съм на разговор между мен и консултант на Тугедър - откровено човекът ме натискаше възможно най-бързо да си дам парите, 2 пъти на ден ми звъни ("какво реши, готов ли си да сключим сделка... хър-дър"). В същото време не ми преддостави нужната фактологична инфомация, разговорът беше в доста "художествен" стил. Говори се за патрЕотизъм, рендърчета, как ползват камъни от селото, че по-евтино и как 600хил. туристи били супер постижими, даже имат реалистичен потенциал за 1.2млн. туриста (тук вече се почувствах като на стоков базар Илиянци). После видях един аматьорски проект план (стъкмисан)... абе тъжна картинка.
              Как се казваше консултанта, кога беше разговора и как се казвате вие? Дайте да проверим!

Коментар

Вие присъствали ли сте на разговор между съдружници?
                Присъствал съм на разговор между мен и консултант на Тугедър - откровено човекът ме натискаше възможно най-бързо да си дам парите, 2 пъти на ден ми звъни ("какво реши, готов ли си да сключим сделка... хър-дър"). В същото време не ми преддостави нужната фактологична инфомация, разговорът беше в доста "художествен" стил. Говори се за патрЕотизъм, рендърчета, как ползват камъни от селото, че по-евтино и как 600хил. туристи били супер постижими, даже имат реалистичен потенциал за 1.2млн. туриста (тук вече се почувствах като на стоков базар Илиянци). После видях един аматьорски проект план (стъкмисан)... абе тъжна картинка.

Коментар

със заеми - това е 100% видно и доказуемо от ГФО подписано от Ивелин, счетито и заверено от ОДИТОР.

ЗАЕМИ дадени от схемаджиите към парка. Реално във всеки един момент те могат да го присвовят, да си пордадат вземанията на някой мафиот и да духнат. За акционерите няма да остане.

Ако пък схемата я оставят могат да си я точат както си искат със заплати и тн.

НЯМА ДА ГИ ИМА ОБЕЩАНИТЕ ДИВИДЕНТИ
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Много добър въпрос, и е един от въпросите, които пораждат много въпроси Ти и останалите тугедърци можете да отговорите

Коментар

• Щом не са влезли пари в парка с чии пари се строят тези огромни крепости?

Коментар

Да много е различно, защото при втория вариант парите може да отидат към 3-та сметка. Ние не сме видели 70млн. да влизат в Парка... а вече се твърди, че парите от инвеститори са повече..
                        Вие видели ли сте парка?

Коментар

Значи регулираното отиване на парите в сметките е различно от нерегулираното?
                          Да много е различно, защото при втория вариант парите може да отидат към 3-та сметка. Ние не сме видели 70млн. да влизат в Парка... а вече се твърди, че парите от инвеститори са повече..

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

на борсите, когато продаваш акции отсрещната страна не е въвеждана в заблуждение,че парите отиват за увеличение на капитала на дружеството.

това е измама, която може да се докаже само със свидетелски показания на измамнени от вас хора и затова се подбират финансово неграмотни хора + методите за управление на секта прилагани към тогедърите.

рано или късно ще се осъзнаят повече хора и тогава вече ще има свидетели за измамата.
                            Вие присъствали ли сте на разговор между съдружници?

Коментар

Много аутистични въпроси - когато имаш регулация (май изобщо не осъзнавате значението на тая
                              Значи регулираното отиване на парите в сметките е различно от нерегулираното?

Коментар

На борсите парите не отиват ли в частни сметки?
                                на борсите, когато продаваш акции отсрещната страна не е въвеждана в заблуждение,че парите отиват за увеличение на капитала на дружеството.

това е измама, която може да се докаже само със свидетелски показания на измамнени от вас хора и затова се подбират финансово неграмотни хора + методите за управление на секта прилагани към тогедърите.

рано или късно ще се осъзнаят повече хора и тогава вече ще има свидетели за измамата.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X