Първоначално изпратено от RimogarDD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеЩом не са влезли пари в парка с чии пари се строят тези огромни крепости?
Какво "огромно" е построено, кажи ми. Целият Геритидж Парк в София (който е коренно различен проект, в пъти по-сложен и голям, много по-регулиран) струва 180млн... вие тук за 100млн правите едноетажни постройки на поляна.
Те парите явно влизат, но влизат някакви парчета от тях - 20-30%, другите потъват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
ХАГАХАХАХААААА, Ама голям "познавач". Не, специална алея на славата трябва за такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеВие видели ли сте парка?
Мога да кажа, че в момента изглежда добре... но не изглежда 600хил. туриста добре или 70млн. добре, по-скоро 20% от посочените.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Не знам за тях, но вашето живот ли е? Двадесет години писане и философстване и да живеете като затворник. Никой никога няма да знае, че сте съществувал. Дори хората, които са послушали вашите съвети ще искат по-скоро да ви забравят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Присъствал съм на разговор между мен и консултант на Тугедър - откровено човекът ме натискаше възможно най-бързо да си дам парите, 2 пъти на ден ми звъни ("какво реши, готов ли си да сключим сделка... хър-дър"). В същото време не ми преддостави нужната фактологична инфомация, разговорът беше в доста "художествен" стил. Говори се за патрЕотизъм, рендърчета, как ползват камъни от селото, че по-евтино и как 600хил. туристи били супер постижими, даже имат реалистичен потенциал за 1.2млн. туриста (тук вече се почувствах като на стоков базар Илиянци). После видях един аматьорски проект план (стъкмисан)... абе тъжна картинка.
Коментар
-
Вие присъствали ли сте на разговор между съдружници?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеЩом не са влезли пари в парка с чии пари се строят тези огромни крепости?
ЗАЕМИ дадени от схемаджиите към парка. Реално във всеки един момент те могат да го присвовят, да си пордадат вземанията на някой мафиот и да духнат. За акционерите няма да остане.
Ако пък схемата я оставят могат да си я точат както си искат със заплати и тн.
НЯМА ДА ГИ ИМА ОБЕЩАНИТЕ ДИВИДЕНТИ
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеЩом не са влезли пари в парка с чии пари се строят тези огромни крепости?Ти и останалите тугедърци можете да отговорите
Коментар
-
Да много е различно, защото при втория вариант парите може да отидат към 3-та сметка. Ние не сме видели 70млн. да влизат в Парка... а вече се твърди, че парите от инвеститори са повече..
Коментар
-
Значи регулираното отиване на парите в сметките е различно от нерегулираното?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на борсите, когато продаваш акции отсрещната страна не е въвеждана в заблуждение,че парите отиват за увеличение на капитала на дружеството.
това е измама, която може да се докаже само със свидетелски показания на измамнени от вас хора и затова се подбират финансово неграмотни хора + методите за управление на секта прилагани към тогедърите.
рано или късно ще се осъзнаят повече хора и тогава вече ще има свидетели за измамата.
Коментар
-
Много аутистични въпроси - когато имаш регулация (май изобщо не осъзнавате значението на тая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеНа борсите парите не отиват ли в частни сметки?
това е измама, която може да се докаже само със свидетелски показания на измамнени от вас хора и затова се подбират финансово неграмотни хора + методите за управление на секта прилагани към тогедърите.
рано или късно ще се осъзнаят повече хора и тогава вече ще има свидетели за измамата.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар