Според мен това е доказателство, че въртят пирамида. Изплащат се дивиденти на старите инвеститори с пари от новите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Аз пак искам да попитам Ивелин (пламенива или криселда):
https://www.youtube.com/watch?v=teIvgWJ86Eo&t=1414s
Какъв е тоя дивидент? Нали не плащахте дивиденти на инвеститорите - за какво е тоя ремайндър? Има ли привилегировани инвеститори, които взимат дивиденти, а останалите са на гол въздух и сухи обещания?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GS77 Разгледай мнениеЗа един прЕател ... тука едни камъни май има ...
[ATTACH=CONFIG]n3762651[/ATTACH]
Ако имате повече информация, мога да се съвржа с един господин с анцуг на The North Face и той веднага да дойде с джипката, мотора или колата. Стига да не е зает с правене на филмчета, писане във форуми или спорове във фейсбук В останалото време се занимава с много сериозен бизнес.
Пишете ако имате желание, моля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Явни са пристрастията и манипулациите в този форум. На лъжата краката са къси. Не съм мислила, че има толкова без доблестни хора от мъжки пол.Представяш ли си що за ...трябва да е възрастен мъж, който по цял ден писка из интернет и си регистрира женски профили, анонимно да пише през тях...
Last edited by X_Y; 20.05.2021, 22:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ивелине с тия тъпи въпросчета си прозрачен
Коментар
-
Много е лошо, че парка не е пригоден за инвалиди. И аз им го казвам.Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Това с инвалидната количка не е хубаво. Съгласна съм.
Тук има ли лекари/психолози да кажат точният термин за това състояние?
Ивелине - не знам какво ти е мнението за самия себе си, но от мен да знаеш - не си от най-ярките крушки в парка
Коментар
-
Договора за продажба какво е? Казаното от кмета какво е?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Аз не мисля, че патриотизма е разковничето при инвеститорите, по-скоро идеята за голяма печалба/лихва/удар. Варна наистина се слави като гнездо на пирамиди. Има един Румен Виста, подвизава се из ютюб, дропшипър, предприемач, инвеститор и пр. Разбира се, сравнен с нашите хора е направо пионерче, ама и той бая пара привлича от наивици, готови за лесна печалба.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Ивелине, има един единствен факт и той е тази докладна записка:
https://straldzha.bg/doc/upload/22.10/т. 6.pdf?fbclid=IwAR1TI3Hyt5EkSPakFktTdpmiqkanF9Lrhuy I4wwgIpkHo4TVZ0kWK7KOZrA
Работа е там не как аз тълкувам фактите, а как ще убедиш прокуратурата в лъжите и измамите ви.
Коментар
-
обърнете внимание на броя свързани фирми
https://2no.co/2aJKX5
всичко е едно голямо източване и измама , а паркът ще остане като паметник на кражбата от балъцитетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Понеже гледах видеото със записа на кмета и чета документа, та се чудя на кое да вярвам - на разговор между двама човека или на запис на сесия, на която е присъствал само единия? Също така видях и договора за покупка, в който няма клауза за реставрация. Объркана съм. Вие как тълкувате фактите?
https://straldzha.bg/doc/upload/22.10/т. 6.pdf?fbclid=IwAR1TI3Hyt5EkSPakFktTdpmiqkanF9Lrhuy I4wwgIpkHo4TVZ0kWK7KOZrA
Работа е там не как аз тълкувам фактите, а как ще убедиш прокуратурата в лъжите и измамите ви.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Дам - и аз искам да видя как ще се стекат нещата тамОбидите са още едно клише, които схемаджиите генерално ползват, когато нямат какво друго да кажат - почват да хулят и псуват. Справка - Тотката.
Като гледам скрийншотите от фейсбук - имаме пълно покритие между изказа на Ивелин и двете форумни "героини-алтер егота" - пламенивата и криселда. Никак не е трудно някой админ да влезе в контрол панела на форума и да каже дали един и същ човек се логва и в двата профила, но едва ли ще се случи.Това е баси лошия знак за една инвестиция, хаха.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеИма нещо доста нездраво и дълбоко сбъркано в личността Му. Мания за величие, нарцисизъм, самовлюбеност, и очевидно, емоционална нестабилност, с елементи на разтроение.
Сметни ако тоя госодин има деца и те след време видят как баща им полудява в нек'ви коментари и обижда хора според тегло, инвалидност и други такива неща. Бати подтискащото би било това.
Все така, всички тези неща не променят това, че явно на откриванията на събитята в Исторически Парк има шепа хора, както е видимо на снимките. Тегавко.
- 1 like
Коментар
Коментар