IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Ивелин Михайлов - ти който знаем, че четеш тук и пишеш скрит зад странни имена - влез с някое от тях и обясни

Защо се криеш като?
    Защо взехте облигационна с 40% лихва - лицата получили доход по този начин дължат данъци та обяснението за данъците не върви
    Защо лъжете за мащаба на 'водната' ви инвестиция
    Защо при събрани десетки милиони от наивниците - паркът си стои все с капитал 1 милион лева, а задълженията набъбват
    Защо около и в парка оперират разни фирми, които обаче нямат общо с парка, а само правите пари на гърба на измамените

ГФО за 2020? Общо събрание на акционерите - кога?
    Интересни въпроси задавате. Понеже не съм в цялата тематика ми р интересно да ми ги обясните подробно, като това вярвам, че ще помогне и на новочетящите. Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Трагично, ти му даваш линк на подписан от кмета документ, той ти вика шишко яд ли те е, че Господ така те е ограбил. Пускам скрийншот:

Нека някой да ми припомни, коя е онзи компания с "оценка" за стотици милиони лева/долара, която има СЕО, който изпада в делириум от един документ и напада с ад хоминем аргументи и губи часове на седмица да се изкара как са най-великите в света, а в същото време са най-великата жертва и целият свят е срещу тях.
      Като цяло при тях се залага само на емоцията и на първичното. Затова са толкова обсебени с това да намерят името на някой и после да вадят снимки и разсъждения за това какъв бил. Тук господинът (крисилинда/пламенива/тотенкопф) като някакъв бот повтаря нещо за инвалидна количка от 5 страници и плаче за реакция от мен. Като не се получи, опитва да мине с няк'ва заплаха или нещо лично, което си мисли, че знае. Като и това не стане следва яко блокаж, рестарт и пак целия репертоар отначало. Ебати тегавата забивация. Най-гадното е, че в заплахите и обидите им си личи колко злобо таят. Вярно, че го правят за реакция, ма цялостно само някой доста долен човек може дори зад скрито име да ги пише тея неща.
      Не мога да си представя как някой е налял пари в тея хора.
      Last edited by megathrone; 20.05.2021, 20:34.

Коментар

• Ивелин Михайлов - ти който знаем, че четеш тук и пишеш скрит зад странни имена - влез с някое от тях и обясни

Защо се криеш като?
        Защо взехте облигационна с 40% лихва - лицата получили доход по този начин дължат данъци та обяснението за данъците не върви
        Защо лъжете за мащаба на 'водната' ви инвестиция
        Защо при събрани десетки милиони от наивниците - паркът си стои все с капитал 1 милион лева, а задълженията набъбват
        Защо около и в парка оперират разни фирми, които обаче нямат общо с парка, а само правите пари на гърба на измамените

ГФО за 2020? Общо събрание на акционерите - кога?
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Пирамидата пак се разклати.

Коментар

• Не знам дали е дискутирано тук и колко е вярно, а и едва ли ще разберем, но в друг форум се говореше за част от върхушката на тугедър, е била част от върхушката на onecoin и на кака Ружа в България.

Аз продължавам да имам чувството, че тук се изливат пари от друго място, оставете дребните ухапани инвеститори.
            Жената на пазарджишкия кмет е доста показателен факт.
            Но то и за прането трябва да си кадърен, нали..

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Зле е положението, но само по-зле ще се случва. Чакам да видя този материал на БТВ, а след него може и да има гости от прокуратурата. Пари ще дам да видя как ще им отговаря с ад хоминем аргументи
              Дам - и аз искам да видя как ще се стекат нещата там Обидите са още едно клише, които схемаджиите генерално ползват, когато нямат какво друго да кажат - почват да хулят и псуват. Справка - Тотката.

Като гледам скрийншотите от фейсбук - имаме пълно покритие между изказа на Ивелин и двете форумни "героини-алтер егота" - пламенивата и криселда. Никак не е трудно някой админ да влезе в контрол панела на форума и да каже дали един и същ човек се логва и в двата профила, но едва ли ще се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
                Десетина пъти вече само това пише Но то и какво друго да напише. И смятай колко е зле, ако си мисли, че би ми повлиял с обиди и заплахи....
                Зле е положението, но само по-зле ще се случва. Чакам да видя този материал на БТВ, а след него може и да има гости от прокуратурата. Пари ще дам да видя как ще им отговаря с ад хоминем аргументи
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Десетина пъти вече само това пише Но то и какво друго да напише. И смятай колко е зле, ако си мисли, че би ми повлиял с обиди и заплахи....

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
                    Алтер еготата на тоя - бързо във феисбук да го защитавате, че пак ще стане неудобно Оставете форума за малко и дръжте там, че е важно да удържите битката!
                    Трагично, ти му даваш линк на подписан от кмета документ, той ти вика шишко яд ли те е, че Господ така те е ограбил. Пускам скрийншот:

Нека някой да ми припомни, коя е онзи компания с "оценка" за стотици милиони лева/долара, която има СЕО, който изпада в делириум от един документ и напада с ад хоминем аргументи и губи часове на седмица да се изкара как са най-великите в света, а в същото време са най-великата жертва и целият свят е срещу тях.
                    Last edited by X_Y; 20.05.2021, 18:56.

Коментар

• Алтер еготата на тоя - бързо във феисбук да го защитавате, че пак ще стане неудобно Оставете форума за малко и дръжте там, че е важно да удържите битката!
                      Last edited by X_Y; 20.05.2021, 18:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Имам чувството, че го сънуваш чак. А те е страх да го видиш на живо. Само за него ли мислиш? Да не си от лявата страна?
                        3 от 3 !!! Пак позна!

Ивелине - леко, че си тръгнал по трънливият и BANлив път на ротенкопфа - да не пискаш после от другия профил, че са те блокирали

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Я! Позна 2 от 2 - буквално се насирам от страх колчем го видя на клипче или прочета името му Тая игра не е за теб - няма смисъл да се пънеш.

Кажи кога ще се появиш с истинското си име и поне ще се опиташ да дадеш някакви задоволителни отговори на въпросите, които се поставиха в темата (справка дългият ми пост от предната страница). Много е лесно да пишеш, че само лъжем, но не даваш никакви доказателства за нищо. С постове от по един ред слухове не се гасят.
                          Имам чувството, че го сънуваш чак. А те е страх да го видиш на живо. Само за него ли мислиш? Да не си от лявата страна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Я! Позна 2 от 2 - буквално се насирам от страх колчем го видя на клипче или прочета името му Тая игра не е за теб - няма смисъл да се пънеш.

Кажи кога ще се появиш с истинското си име и поне ще се опиташ да дадеш някакви задоволителни отговори на въпросите, които се поставиха в темата (справка дългият ми пост от предната страница). Много е лесно да пишеш, че само лъжем, но не даваш никакви доказателства за нищо. С постове от по един ред слухове не се гасят.
                            До няколко месеца ще видим поредното доказателството за бутафорията, но да му мислят акционер-дарителите.
                            Ивелине, я сподели предварително до колко милиона се увеличи отрицателния капитал в бутафорния парк? Чакам да ми скрийншотнеш поста и в следващия лайв да кажеш истината

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
                              Отново лъжа, Жорка. Харесвам се и не искам да сменям пола, но това няма да го обсъждам. Кажи сега, изпускаш ли се в гащите от Ивелин?

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Реално това попада в графата "неща, които не могат да се докажат". Представям си, че и Ивелин би се възползвал да се направи на невинен и как не знае кой седи зад тези акаунти - той интернет много лош, всичко фалшиво, все подли хора и въобще тиради в тоя стил.....Все така, като сложиш на масата всичко, което се знае за Исторически Парк, бих заложил че някой от тях седи и си прекарва целия ден в такива писания. Наситина интересно откъде намират време да свършат някаква реална работа.
                                На всеки един техен пост тук, можеше да са раздали една листовка някъде из града.....и да няма после празни откривания
                                Много е лошо, че парка не е пригоден за инвалиди. И аз им го казвам.

Коментар

Working...
                                X