IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За няколко месеца че й опоскат камънака от ИП и ще се въздигнат.

Коментар

• За един прЕател ... тука едни камъни май има ...

Click image for larger version

Name:	a-portion-of-the-great-wall-o3728f7-1024x681.jpg
Views:	2
Size:	35.6 КБ
ID:	3762651
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Явни са пристрастията и манипулациите в този форум. На лъжата краката са къси. Не съм мислила, че има толкова без доблестни хора от мъжки пол.
        Нали, Ивелинке, нали Представяш ли си що за ...трябва да е възрастен мъж, който по цял ден писка из интернет и си регистрира женски профили, анонимно да пише през тях...
        Last edited by X_Y; 20.05.2021, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ивелине с тия тъпи въпросчета си прозрачен
          Явни са пристрастията и манипулациите в този форум. На лъжата краката са къси. Не съм мислила, че има толкова без доблестни хора от мъжки пол.

Коментар

Много е лошо, че парка не е пригоден за инвалиди. И аз им го казвам.
            Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Това с инвалидната количка не е хубаво. Съгласна съм.
            Леле мале - Ивелин влиза с единия си профил и обижда, после влиза с другия си профил и казва, че да обиждаш не е хубаво.

Тук има ли лекари/психолози да кажат точният термин за това състояние?

Ивелине - не знам какво ти е мнението за самия себе си, но от мен да знаеш - не си от най-ярките крушки в парка

Коментар

Договора за продажба какво е? Казаното от кмета какво е?
              ивелине с тия тъпи въпросчета си прозрачен
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз не мисля, че патриотизма е разковничето при инвеститорите, по-скоро идеята за голяма печалба/лихва/удар. Варна наистина се слави като гнездо на пирамиди. Има един Румен Виста, подвизава се из ютюб, дропшипър, предприемач, инвеститор и пр. Разбира се, сравнен с нашите хора е направо пионерче, ама и той бая пара привлича от наивици, готови за лесна печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Ивелине, има един единствен факт и той е тази докладна записка:
                  https://straldzha.bg/doc/upload/22.10/т. 6.pdf?fbclid=IwAR1TI3Hyt5EkSPakFktTdpmiqkanF9Lrhuy I4wwgIpkHo4TVZ0kWK7KOZrA

Работа е там не как аз тълкувам фактите, а как ще убедиш прокуратурата в лъжите и измамите ви.
                  Договора за продажба какво е? Казаното от кмета какво е?

Коментар

• обърнете внимание на броя свързани фирми

https://2no.co/2aJKX5

всичко е едно голямо източване и измама , а паркът ще остане като паметник на кражбата от балъците
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Понеже гледах видеото със записа на кмета и чета документа, та се чудя на кое да вярвам - на разговор между двама човека или на запис на сесия, на която е присъствал само единия? Също така видях и договора за покупка, в който няма клауза за реставрация. Объркана съм. Вие как тълкувате фактите?
                      Ивелине, има един единствен факт и той е тази докладна записка:
                      https://straldzha.bg/doc/upload/22.10/т. 6.pdf?fbclid=IwAR1TI3Hyt5EkSPakFktTdpmiqkanF9Lrhuy I4wwgIpkHo4TVZ0kWK7KOZrA

Работа е там не как аз тълкувам фактите, а как ще убедиш прокуратурата в лъжите и измамите ви.
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Дам - и аз искам да видя как ще се стекат нещата там Обидите са още едно клише, които схемаджиите генерално ползват, когато нямат какво друго да кажат - почват да хулят и псуват. Справка - Тотката.

Като гледам скрийншотите от фейсбук - имаме пълно покритие между изказа на Ивелин и двете форумни "героини-алтер егота" - пламенивата и криселда. Никак не е трудно някой админ да влезе в контрол панела на форума и да каже дали един и същ човек се логва и в двата профила, но едва ли ще се случи.
                        Винаги съм се чудил на хората, които са инвестирали в това цялото нещо. Ясно, че има хора, които щом някой подметне нещо националистично и вече оглупяват. Ясно, че има и други, които имат доста ограничен капацитет и критично мислене. Все така, ако дадеш пари на един господин и той постоянно има такова държание, няма ли да се притесниш за това къде си си дал парите? На колко първично и единствено емоционално ниво трябва да е връзката ти с тоя проект, за да гледаш как CEO-то (хаха) на компанията обижда други хора на "шишко"? Това е баси лошия знак за една инвестиция, хаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                          Има нещо доста нездраво и дълбоко сбъркано в личността Му. Мания за величие, нарцисизъм, самовлюбеност, и очевидно, емоционална нестабилност, с елементи на разтроение.
                          Верно има нещо - прозират и бая комплекси. Това натъртване на теглото и преди се е случвало. Явно или му е било някакъв комплекс или развитието не е минало 3-4-ти клас....или както и по-рано написах - прекалено много комуникация с много първична хора.
                          Сметни ако тоя госодин има деца и те след време видят как баща им полудява в нек'ви коментари и обижда хора според тегло, инвалидност и други такива неща. Бати подтискащото би било това.
                          Все така, всички тези неща не променят това, че явно на откриванията на събитята в Исторически Парк има шепа хора, както е видимо на снимките. Тегавко.

Коментар

• Има нещо доста нездраво и дълбоко сбъркано в личността Му. Мания за величие, нарцисизъм, самовлюбеност, и очевидно, емоционална нестабилност, с елементи на разтроение.
                            Михайлов, изглеждаш остарял и тревожен. Давай я по-яваш, то се е видяло ,че няма да я бъде тая с парка, ами си почини малко,че ще напрайш някоя беля.
                            Last edited by Meandmyself; 20.05.2021, 20:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Като цяло при тях се залага само на емоцията и на първичното. Затова са толкова обсебени с това да намерят името на някой и после да вадят снимки и разсъждения за това какъв бил. Тук господинът (крисилинда/пламенива/тотенкопф) като някакъв бот повтаря нещо за инвалидна количка от 5 страници и плаче за реакция от мен. Като не се получи, опитва да мине с няк'ва заплаха или нещо лично, което си мисли, че знае. Като и това не стане следва яко блокаж, рестарт и пак целия репертоар отначало. Ебати тегавата забивация. Най-гадното е, че в заплахите и обидите им си личи колко злобо таят. Вярно, че го правят за реакция, ма цялостно само някой доста долен човек може дори зад скрито име да ги пише тея неща.
                              Не мога да си представя как някой е налял пари в тея хора.
                              Това с инвалидната количка не е хубаво. Съгласна съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Трагично, ти му даваш линк на подписан от кмета документ, той ти вика шишко яд ли те е, че Господ така те е ограбил. Пускам скрийншот:

Нека някой да ми припомни, коя е онзи компания с "оценка" за стотици милиони лева/долара, която има СЕО, който изпада в делириум от един документ и напада с ад хоминем аргументи и губи часове на седмица да се изкара как са най-великите в света, а в същото време са най-великата жертва и целият свят е срещу тях.
                                Понеже гледах видеото със записа на кмета и чета документа, та се чудя на кое да вярвам - на разговор между двама човека или на запис на сесия, на която е присъствал само единия? Също така видях и договора за покупка, в който няма клауза за реставрация. Объркана съм. Вие как тълкувате фактите?

Коментар

Working...
                                X