За няколко месеца че й опоскат камънака от ИП и ще се въздигнат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Явни са пристрастията и манипулациите в този форум. На лъжата краката са къси. Не съм мислила, че има толкова без доблестни хора от мъжки пол.Last edited by X_Y; 20.05.2021, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ивелине с тия тъпи въпросчета си прозрачен
Коментар
-
Много е лошо, че парка не е пригоден за инвалиди. И аз им го казвам.Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Това с инвалидната количка не е хубаво. Съгласна съм.
Тук има ли лекари/психолози да кажат точният термин за това състояние?
Ивелине - не знам какво ти е мнението за самия себе си, но от мен да знаеш - не си от най-ярките крушки в парка
Коментар
-
Договора за продажба какво е? Казаното от кмета какво е?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Аз не мисля, че патриотизма е разковничето при инвеститорите, по-скоро идеята за голяма печалба/лихва/удар. Варна наистина се слави като гнездо на пирамиди. Има един Румен Виста, подвизава се из ютюб, дропшипър, предприемач, инвеститор и пр. Разбира се, сравнен с нашите хора е направо пионерче, ама и той бая пара привлича от наивици, готови за лесна печалба.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Ивелине, има един единствен факт и той е тази докладна записка:
https://straldzha.bg/doc/upload/22.10/т. 6.pdf?fbclid=IwAR1TI3Hyt5EkSPakFktTdpmiqkanF9Lrhuy I4wwgIpkHo4TVZ0kWK7KOZrA
Работа е там не как аз тълкувам фактите, а как ще убедиш прокуратурата в лъжите и измамите ви.
Коментар
-
обърнете внимание на броя свързани фирми
https://2no.co/2aJKX5
всичко е едно голямо източване и измама , а паркът ще остане като паметник на кражбата от балъцитетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Понеже гледах видеото със записа на кмета и чета документа, та се чудя на кое да вярвам - на разговор между двама човека или на запис на сесия, на която е присъствал само единия? Също така видях и договора за покупка, в който няма клауза за реставрация. Объркана съм. Вие как тълкувате фактите?
https://straldzha.bg/doc/upload/22.10/т. 6.pdf?fbclid=IwAR1TI3Hyt5EkSPakFktTdpmiqkanF9Lrhuy I4wwgIpkHo4TVZ0kWK7KOZrA
Работа е там не как аз тълкувам фактите, а как ще убедиш прокуратурата в лъжите и измамите ви.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Дам - и аз искам да видя как ще се стекат нещата там Обидите са още едно клише, които схемаджиите генерално ползват, когато нямат какво друго да кажат - почват да хулят и псуват. Справка - Тотката.
Като гледам скрийншотите от фейсбук - имаме пълно покритие между изказа на Ивелин и двете форумни "героини-алтер егота" - пламенивата и криселда. Никак не е трудно някой админ да влезе в контрол панела на форума и да каже дали един и същ човек се логва и в двата профила, но едва ли ще се случи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеИма нещо доста нездраво и дълбоко сбъркано в личността Му. Мания за величие, нарцисизъм, самовлюбеност, и очевидно, емоционална нестабилност, с елементи на разтроение.
Сметни ако тоя госодин има деца и те след време видят как баща им полудява в нек'ви коментари и обижда хора според тегло, инвалидност и други такива неща. Бати подтискащото би било това.
Все така, всички тези неща не променят това, че явно на откриванията на събитята в Исторически Парк има шепа хора, както е видимо на снимките. Тегавко.
- 1 like
Коментар
-
Има нещо доста нездраво и дълбоко сбъркано в личността Му. Мания за величие, нарцисизъм, самовлюбеност, и очевидно, емоционална нестабилност, с елементи на разтроение.
Михайлов, изглеждаш остарял и тревожен. Давай я по-яваш, то се е видяло ,че няма да я бъде тая с парка, ами си почини малко,че ще напрайш някоя беля.Last edited by Meandmyself; 20.05.2021, 20:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Като цяло при тях се залага само на емоцията и на първичното. Затова са толкова обсебени с това да намерят името на някой и после да вадят снимки и разсъждения за това какъв бил. Тук господинът (крисилинда/пламенива/тотенкопф) като някакъв бот повтаря нещо за инвалидна количка от 5 страници и плаче за реакция от мен. Като не се получи, опитва да мине с няк'ва заплаха или нещо лично, което си мисли, че знае. Като и това не стане следва яко блокаж, рестарт и пак целия репертоар отначало. Ебати тегавата забивация. Най-гадното е, че в заплахите и обидите им си личи колко злобо таят. Вярно, че го правят за реакция, ма цялостно само някой доста долен човек може дори зад скрито име да ги пише тея неща.
Не мога да си представя как някой е налял пари в тея хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Трагично, ти му даваш линк на подписан от кмета документ, той ти вика шишко яд ли те е, че Господ така те е ограбил. Пускам скрийншот:
Нека някой да ми припомни, коя е онзи компания с "оценка" за стотици милиони лева/долара, която има СЕО, който изпада в делириум от един документ и напада с ад хоминем аргументи и губи часове на седмица да се изкара как са най-великите в света, а в същото време са най-великата жертва и целият свят е срещу тях.
Коментар
Коментар