IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Много е важно тези хора да споделят какви са им били договорките и с кой? Дали Ивелин им е обещавал дивиденти, дали са се включили като партньори? Какво очакват от инвестициите си? Така ще разберем какви ги дялка Ивелин.
    В смисъл, на когото са обещавани дивиденти и са партньори, ще получат, на когото не са обещавани -не? Не звучи добре. Щом връщат кредити в момента всеки божи месец, нещо им е обещавано, а факт е, че възвращаемост не са видяли.

Коментар

Много е важно тези хора да споделят какви са им били договорките и с кой? Дали Ивелин им е обещавал дивиденти, дали са се включили като партньори? Какво очакват от инвестициите си? Така ще разберем какви ги дялка Ивелин.
      Ние много добре знаем какви ги дялка Ивелин, Ивелине

Я кажи какво знаеш за този номер: 20150105203458 Защо са ви отрязали в съда във Варна? Савов какво е искал да скрие при подавяне на заявлението за облигационния заем?
      Last edited by Jorkata; 23.05.2021, 09:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
        Хората, които аз познавам са имали неблагоразумието да вземат кредити и да набутат парите в лунапарка, никакви дивиденти не са получили до сега. Ивелин, кога ще даваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ти сериозно ли, Ивелине? А дали нямаш даже прекалено много откраднати пари и от гузна съвест не си почнал да даваш дивиденти на избрани хора?
          Човек с гузна съвест не раздава ли на всички? Не знам. Не съм била в такава ситуация. Явно вие сте били и трябва да кажете. Като е гузен човек какво прави?

Коментар

• Хората, които аз познавам са имали неблагоразумието да вземат кредити и да набутат парите в лунапарка, никакви дивиденти не са получили до сега. Ивелин, кога ще даваш?

Коментар

Щом им раздава дивиденти, то дали не са му свършили парите?
              Ти сериозно ли, Ивелине? А дали нямаш даже прекалено много откраднати пари и от гузна съвест не си почнал да даваш дивиденти на избрани хора?

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
                Също да отговори какви дивиденти раздава на избрани хора? Не е ли това пирамидна схема?
                Щом им раздава дивиденти, то дали не са му свършили парите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Oo днес си активен много Ивелинчо
                  Я кажи защо излъга и създаде историята за бивш американски сенатор купил къща при вас?
                  Тва с парите - ние си те хулим тук, ама ти си си опекъл положението за 2 живота напред с всичките завлачени на хората пари...
                  Кажи за сенатора - защо пусна приказказа за него? Почнаха ли някои твои клиенти да те питат дали е вярно това, което си им казал?
                  То е ясно, че като лъже за едно е излъгал и за “сенатора”. Няма да може да се радва на парите си. Скоро вие ще поведете народния бунт и той ще загуби всичко. Къде ли ги е скътал парите?

Коментар

• Също да отговори какви дивиденти раздава на избрани хора? Не е ли това пирамидна схема?

Коментар

Прав си. Парка не струва и половината от парите. Ти колко мислиш, че са дали?
                      Oo днес си активен много Ивелинчо
                      Я кажи защо излъга и създаде историята за бивш американски сенатор купил къща при вас?
                      Тва с парите - ние си те хулим тук, ама ти си си опекъл положението за 2 живота напред с всичките завлачени на хората пари...
                      Кажи за сенатора - защо пусна приказказа за него? Почнаха ли някои твои клиенти да те питат дали е вярно това, което си им казал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

За каквото и да сте ги изхарчили - не са отишли в парка, това е сигурно и видно по самия парк.
                        Важното е да се пишат тези неща тук, за да почнат и твоите клиенти да ти задават въпросите.
                        А и да виждат потенциалните клиенти какво ги чака и в каква схема ще си вкарат спестяванията...
                        Прав си. Парка не струва и половината от парите. Ти колко мислиш, че са дали?

Коментар

И аз това се чудя. За какво ги изхарчиха според вас?
                          Явно имаш проблем с няколкото алтер егота. Успокой се Ивелине, явно да управляваш историческата бутафория и световната конспирация да е срещу теб е изморително. Легни си и се наспи добре, утре сутринта те чакаме на свежа глава да ни отговориш.
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

За каквото и да сте ги изхарчили - не са отишли в парка, това е сигурно и видно по самия парк.
                            Важното е да се пишат тези неща тук, за да почнат и твоите клиенти да ти задават същите въпроси.
                            А те може и да са започнали вече? Ти ще кажеш Ивелине - о, извинявай... от теб да излезне нещо честно - най надценявам...
                            Важно е и потенциалните клиенти да виждат какво ги чака и в каква схема ще си вкарат спестяванията...

Коментар

Нали казахте 1000 пъти, че е мошенник. Какво се чудите още не разбирам?
                              Браво. Продължавай да не разбираш

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Ивелине, не знам защо имаш фетиш към лъжите или може би това е твоята идентичност. Не знам какво общо има с темата мегатрон, отделно съм сигурен, че си нямаш ни най-малка идея точно кой е той. Ако имаше проект и за 1к жилища всички медии щяха да пишат, а ако беше за 10к, медии извън БГ щяха да го отразят.

С две думи спри с лъжите и кажи за какво изхарчихте милионите на акционерите?

Коментар

Working...
                                X