Първоначално изпратено от Kriselda
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Много е важно тези хора да споделят какви са им били договорките и с кой? Дали Ивелин им е обещавал дивиденти, дали са се включили като партньори? Какво очакват от инвестициите си? Така ще разберем какви ги дялка Ивелин.
Я кажи какво знаеш за този номер: 20150105203458Защо са ви отрязали в съда във Варна? Савов какво е искал да скрие при подавяне на заявлението за облигационния заем?
Last edited by Jorkata; 23.05.2021, 09:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеХората, които аз познавам са имали неблагоразумието да вземат кредити и да набутат парите в лунапарка, никакви дивиденти не са получили до сега. Ивелин, кога ще даваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Ти сериозно ли, Ивелине? А дали нямаш даже прекалено много откраднати пари и от гузна съвест не си почнал да даваш дивиденти на избрани хора?
Коментар
-
Щом им раздава дивиденти, то дали не са му свършили парите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеСъщо да отговори какви дивиденти раздава на избрани хора? Не е ли това пирамидна схема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Oo днес си активен много Ивелинчо
Я кажи защо излъга и създаде историята за бивш американски сенатор купил къща при вас?
Тва с парите - ние си те хулим тук, ама ти си си опекъл положението за 2 живота напред с всичките завлачени на хората пари...
Кажи за сенатора - защо пусна приказказа за него? Почнаха ли някои твои клиенти да те питат дали е вярно това, което си им казал?
Коментар
-
Прав си. Парка не струва и половината от парите. Ти колко мислиш, че са дали?
Я кажи защо излъга и създаде историята за бивш американски сенатор купил къща при вас?
Тва с парите - ние си те хулим тук, ама ти си си опекъл положението за 2 живота напред с всичките завлачени на хората пари...
Кажи за сенатора - защо пусна приказказа за него? Почнаха ли някои твои клиенти да те питат дали е вярно това, което си им казал?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
За каквото и да сте ги изхарчили - не са отишли в парка, това е сигурно и видно по самия парк.
Важното е да се пишат тези неща тук, за да почнат и твоите клиенти да ти задават въпросите.
А и да виждат потенциалните клиенти какво ги чака и в каква схема ще си вкарат спестяванията...
Коментар
-
И аз това се чудя. За какво ги изхарчиха според вас?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
И аз това се чудя. За какво ги изхарчиха според вас?
Важното е да се пишат тези неща тук, за да почнат и твоите клиенти да ти задават същите въпроси.
А те може и да са започнали вече? Ти ще кажеш Ивелине - о, извинявай... от теб да излезне нещо честно - най надценявам...
Важно е и потенциалните клиенти да виждат какво ги чака и в каква схема ще си вкарат спестяванията...
Коментар
-
Нали казахте 1000 пъти, че е мошенник. Какво се чудите още не разбирам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Ивелине, не знам защо имаш фетиш към лъжите или може би това е твоята идентичност. Не знам какво общо има с темата мегатрон, отделно съм сигурен, че си нямаш ни най-малка идея точно кой е той. Ако имаше проект и за 1к жилища всички медии щяха да пишат, а ако беше за 10к, медии извън БГ щяха да го отразят.
С две думи спри с лъжите и кажи за какво изхарчихте милионите на акционерите?
Коментар
Коментар