Първоначално изпратено от Aleo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
лично съм платил 74 816 лв.
Коментар
-
за 2020 година съм платил 2 104 847 лв данъци на майка България. А ти колко данък плати на майка България?
Иначе те знаем. Ти си броиш за платено от теб и ДДС то и акциза, които просто минават през твоя оборот, но не си ги платил ти, а клиентите ти.
Що се отнася до мен, аз фирми нямам и няма как да плащам данък печалба. Другите си данъци ги плащам като поп. По принцип лесно се смятат. Вземи за база максималния осигурителен праг и смятай.
- 2 Харесвания
Коментар
-
за 2020 година съм платил 2 104 847 лв данъци на майка България. А ти колко данък плати на майка България?
А до тогава чакам отговор:
Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.
На думите или подписа ви да вярваме?
Исторически Парк Ивелин Михайлов Исторически Парк Мнения Исторически Парк Измама Исторически Парк Мнения Исторически Парк Отзиви
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДа обобщим, тъпите инвеститори в този форум не вярват в светлото бъдеще и никога не биха си купили акции на ИП. Еми тъпи са. Да обобщим:
1. реалната цена на една акция е минус 2,59 лв, а се продавт за много повече.
2. ИП има облигационни заеми, които декапитализират дружеството и поради тях е възможно притежателите на акциите да се окажат изведнъж притежатели на свеж въздух.
3. вероятно някъде са изчезнали едни милиони (58бр.), не е ясно къде.
4. купуват се някакви къщи, в някво село, в съседство с парка и се спекулира с тези имоти и цените им.
5. по план се очакват по 600 000 посетители на парка.
Извод: няма никой с всичкия си, да си купи акции на ИП и да вярва в светлото им бъдеще, от чисто финансова гледна точка. При подбуди от нефинансов харакер, например благотворителност със сигурност ще има хора, които да си купят акции на ИП. В тази връзка тука няма какво да ни занимавате с ИП, насочете се към брлаготворителност и дарителски кампании. https://dmsbg.com/topic/kampanii/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ти не си фирмите които уж управляваш. Само ако си ЕТ си ги платил тез данъци. Ако си се писал с 10млн заплата към фирма пак не си ги платил ти. Та колко си платил ЛИЧНО ТИ? Дали има 10к лв?
Коментар
-
Да обобщим, тъпите инвеститори в този форум не вярват в светлото бъдеще и никога не биха си купили акции на ИП. Еми тъпи са. Да обобщим:
1. реалната цена на една акция е минус 2,59 лв, а се продавт за много повече.
2. ИП има облигационни заеми, които декапитализират дружеството и поради тях е възможно притежателите на акциите да се окажат изведнъж притежатели на свеж въздух.
3. вероятно някъде са изчезнали едни милиони (58бр.), не е ясно къде.
4. купуват се някакви къщи, в някво село, в съседство с парка и се спекулира с тези имоти и цените им.
5. по план се очакват по 600 000 посетители на парка.
Извод: няма никой с всичкия си, да си купи акции на ИП и да вярва в светлото им бъдеще, от чисто финансова гледна точка. При подбуди от нефинансов харакер, например благотворителност със сигурност ще има хора, които да си купят акции на ИП. В тази връзка тука няма какво да ни занимавате с ИП, насочете се към брлаготворителност и дарителски кампании. https://dmsbg.com/topic/kampanii/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мдам. Правната система, в която оперирам го е решила елегантно този въпрос. Счита се за престъпление и се лежи в затвора, ако, в качеството ти на управителен орган на дадено дружесто, в определен кратък срок след наличие на неплатежоспособност не подадеш доброволна молба за обявяване в несъстоятелност на въпросното дружество.
Естествено, има ги всякакви тарикати, но ги има и много по затворите, та повечето си имат едно наум.
Чл. 626. (1) (Доп. - ДВ, бр. 84 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2006 г.) Длъжник, който стане неплатежоспособен или свръхзадължен, е длъжен в 30-дневен срок да поиска откриване на производство по несъстоятелност.
(2) (Доп. - ДВ, бр. 84 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2006 г.) Молбата по ал. 1 се подава от длъжника, негов наследник, орган на управление или представител, съответно ликвидатор, на търговско дружество или неограничено отговорен съдружник.
(3) Прокуристът е длъжен в 7-дневен срок да уведоми писмено търговеца за неплатежоспособността.
(4) Когато молбата се подава от пълномощник, се изисква изрично пълномощно.
Чл. 742. (1) Търговското дружество е свръхзадължено, ако неговото имущество не е достатъчно, за да покрие паричните му задължения.
(2) (Доп. - ДВ, бр. 70 от 1998 г.) Откриване на производство по несъстоятелност поради свръхзадълженост може да иска и член на управителния орган на търговското дружество, както и ликвидаторът.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
за 2020 година съм платил 2 104 847 лв данъци на майка България. А ти колко данък плати на майка България?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Що аз? Оплачи се ти, че май теб са те преметнали. Аз ти гледам сеира, както ти казах, “колега”.
С колко те преметнаха?
Коментар
-
Мдам. Правната система, в която оперирам го е решила елегантно този въпрос. Счита се за престъпление и се лежи в затвора, ако, в качеството ти на управителен орган на дадено дружесто, в определен кратък срок след наличие на неплатежоспособност не подадеш доброволна молба за обявяване в несъстоятелност на въпросното дружество.
Естествено, има ги всякакви тарикати, но ги има и много по затворите, та повечето си имат едно наум.
Коментар
-
[QUOTE=Selena;n3724891]Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
В неделя не ви ли дават да почивате?
Коментар
-
ЕДИТ: все пак ще спомена нещо - когато разбрах за ИП си поговорих с няколко мои познати, които според мен имат нюх за инвестиции малко над средното ниво - никой от тях не се изказа ласкаво за ИП - или знаеха за него, или след като се поинтересуваха ми го казаха. Та толкова по тая тема...[/QUOTE]
Да ти кажа и аз като ви прочетох умозаключенията тук си поговорих с няколко мои познати, които, според мен, имат нюх за психологически изменения в структурата на мозъка - никой от тях не се изказа ласкаво за вас и вашите мнения и коментари.
Та толкова по тая тема.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=marinoff;n3724890]Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеМаринофф, баце - това с по няколкото профила си е типично ваш прийом. Не е нужно да лепиш на нас това, което вие правите.
Баце, ваш човек го писа това: "10-15 опонента", не аз.
- 1 like
Коментар
Коментар