IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Ивелине, смятам, че има 58 милиона разлика между думите ти и ГФО-то подписано от теб. Сигурно е много доволен от теб адв Анатоли Савов.

За какво изхарчихте разликата?
    Мда - наистина за какво изхарчихте 58те милиона? Това е само от акциите.
    Ами от къщите, юртите, розариуми и т.н. - ще почнете ли да строите по някое време някакъв проект за Македония например? Ще включите и Пендаревски, както включихте и сенатора?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Сигурно са ходили по почивки и скъпи ресторанти. Купили са си апартаменти и живеят в трите сгради на НДК, където е 6 000 евро квадрата. Там няма повече от 12 000 000 лева. Мегатрон(Александър Дяков) с тези пари щеше да направи 10 000 жилища по 20 квадрата и ще изкара парите на света. Това смешно паркче не струва и една стотинка. Построено е никъде. Ивелин да бъде линчуван веднага. Кой ще поведе народната мъст?
      Ивелине, не знам защо имаш фетиш към лъжите или може би това е твоята идентичност. Не знам какво общо има с темата мегатрон, отделно съм сигурен, че си нямаш ни най-малка идея точно кой е той. Ако имаше проект и за 1к жилища всички медии щяха да пишат, а ако беше за 10к, медии извън БГ щяха да го отразят.

С две думи спри с лъжите и кажи за какво изхарчихте милионите на акционерите?
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Ивелине, смятам, че има 58 милиона разлика между думите ти и ГФО-то подписано от теб. Сигурно е много доволен от теб адв Анатоли Савов.

Сигурно са ходили по почивки и скъпи ресторанти. Купили са си апартаменти и живеят в трите сгради на НДК, където е 6 000 евро квадрата. Там няма повече от 12 000 000 лева. Мегатрон(Александър Дяков) с тези пари щеше да направи 10 000 жилища по 20 квадрата и ще изкара парите на света. Това смешно паркче не струва и една стотинка. Построено е никъде. Ивелин да бъде линчуван веднага. Кой ще поведе народната мъст?

Коментар

И аз смятам, че там няма и 500 000 лева. Мегатрон(Александър Дяков) го каза още. Вие как смятате?

Last edited by needtoknowmore; 22.05.2021, 23:00.

Коментар

Ивелине, не е проблем, че се строи, а че има едни 58 безотчетни милиони лева, които са разлика между думите ти по интервюта и подписания от теб ГФО.
            И аз смятам, че там няма и 500 000 лева. Мегатрон(Александър Дяков) го каза още. Вие как смятате?

Коментар

Според мен, защото явно не харесват парка. Ще си остане място само за отбрани хора. Чудно ми е защо строи още?
              Ивелине, не е проблем, че се строи, а че има едни 58 безотчетни милиони лева, които са разлика между думите ти по интервюта и подписания от теб ГФО.
              Last edited by needtoknowmore; 22.05.2021, 22:34.

Коментар

Ивилине, защо толкова малко души са заяили учатие във фейсбука на вашите инвент?
                Според мен, защото явно не харесват парка. Ще си остане място само за отбрани хора. Чудно ми е защо строи още?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
                  Ето го и как си губи времето още:
                  https://tv1.bg/patjat-hudozhnici-ris...rskata-azbuka/
                  Ивилине, защо толкова малко души са заяили учатие във фейсбука на вашите инвент?

Коментар

Ивелине, поне като пишеш от поредния фейк, пробвай се да му промениш изказа да не звучи 1:1 с теб.

Иначе те признавам, пионер си! Единственото СЕО на компания "оценена" на стотици милиони лева си, което прави n броя фейк профили, на седмица говори часове за величие и/или че е най-голямата жертва. Направо кога ти остава време да управляваш историческата бутафория?! Мъск, трябва да се учи от теб.
                    Ето го и как си губи времето още:
                    https://tv1.bg/patjat-hudozhnici-ris...rskata-azbuka/

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Няма какво да показвам - внасям в хазната осигуровки и данъци колкото за 10 псевдо-консултанта от тугедър. Всичките ми доходи са светли и не се занимавам с дребни схеми за укриване на данъци за разлика от орлетата и вожда.
                      Възхищавам се от хора като вас. Вие крепите България. Поклон!

Коментар

Прави сте! Какво ги обсъждате тези никавци. Кой ще купи нещо от тях? Я давайте и покажете как се инвестира и работи. Чакаме свършеното от вас!
                        Няма какво да показвам - внасям в хазната осигуровки и данъци колкото за 10 псевдо-консултанта от тугедър. Всичките ми доходи са светли и не се занимавам с дребни схеми за укриване на данъци за разлика от орлетата и вожда.

Коментар

Прави сте! Какво ги обсъждате тези никавци. Кой ще купи нещо от тях? Я давайте и покажете как се инвестира и работи. Чакаме свършеното от вас!
                          Ивелине, поне като пишеш от поредния фейк, пробвай се да му промениш изказа да не звучи 1:1 с теб.

Иначе те признавам, пионер си! Единственото СЕО на компания "оценена" на стотици милиони лева си, което прави n броя фейк профили, на седмица говори часове за величие и/или че е най-голямата жертва. Направо кога ти остава време да управляваш историческата бутафория?! Мъск, трябва да се учи от теб.

Коментар

Чакаме свършеното от вас!
                            Ние чакаме да кажеш какви са тия дивиденти от клипчетата, Ивелине.

Има ли привилегировани акционери, които вече взимат дивиденти?
                            На останалите, на които сте "обещали" дивиденти - защо уж трябва да чакат чак до 2024та?
                            Ако парка има 43 милиона приход или печалба за 2020та - защо не започнете да ги изплащате още сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
                              Е кой заблуден българин ще купи къща в някакво убито село на цената на новобзаведен апартамент с гараж в столицата. Нормално е да няма интерес от българи.
                              За такива суми има чудесни имоти в цялата страна - на срахотни места (на брега на морето, в планините, в дефилета).... тук в голото поле, на една ливада. Реално няма нищо ексклузивно в тия къщи, само гръмка реклама.

Да не говорим, че самата комбинация "атракцион с 600хил. посетителя" и "вземи тук къща наблизо" не ми се връзва. При 600хил посетителя (не че някога ще го видим това) ще е яко лудница и няма да има никакво спокойствие в тези къщи, но явно хората не ги мислят тези неща

Коментар

• Потвърждавам, че сектантите говорят за големец от САЩ, който си е дал парите. А уж САЩ бяха враг и лично Ивелинка щеше да ги громи.

Коментар

Working...
                                X