IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Вие вземате всеки източник, който ви е удобен в един момент за истински и в същото време го наричате лъжец. Тотко ви говори за сенатор и вие го прехвърлихте на Ивелин, а в същото време казвате, че Тотко е лъжец. Пак ви хващам да лъжете. Мъжете имат чест, но вие явно сте други
    Аз никога не съм взимал тугедърски източник за чиста монета. Вие сте генетично неспособни да казвате истината. Толкова по тая тема.

Ивелине - пак ще ти го повторя, защото явно чутурата ти не увира (освен това доста нескопосано се правиш на луд): историята за американския сенатор дойде от теб - твоите хората ми го споделиха лично и директно на мен - ти така си им казал, това е един от селинг пойнтовете за тия митични къщи в селото. После и гнилата кофа Ротенкоф го написа тук в темата, като даже каза и името на тоя прословут сенатор - Ранд Пол. Само че нещо не сте си съгласували историите (или на лъжата краката са къси) - гнилия говореше за настоящ сенатор (Ранд Пол), а твоите хора говорят за бивш. Но не се безпокой - ще ги попитам и ще разбера

В същото време съм абсолютно сигурен, че никакъв сенатор - нито бивш, нито настоящ, нито дори чистач в Сената - не си е купувал каквото и да било от теб
    Last edited by Jorkata; 22.05.2021, 11:27.

Коментар

• Е кой заблуден българин ще купи къща в някакво убито село на цената на новобзаведен апартамент с гараж в столицата. Нормално е да няма интерес от българи.
      За такива суми има чудесни имоти в цялата страна - на срахотни места (на брега на морето, в планините, в дефилета).... тук в голото поле, на една ливада. Реално няма нищо ексклузивно в тия къщи, само гръмка реклама.

Да не говорим, че самата комбинация "атракцион с 600хил. посетителя" и "вземи тук къща наблизо" не ми се връзва. При 600хил посетителя (не че някога ще го видим това) ще е яко лудница и няма да има никакво спокойствие в тези къщи, но явно хората не ги мислят тези неща

Коментар

Вие вземате всеки източник, който ви е удобен в един момент за истински и в същото време го наричате лъжец. Тотко ви говори за сенатор и вие го прехвърлихте на Ивелин, а в същото време казвате, че Тотко е лъжец. Пак ви хващам да лъжете. Мъжете имат чест, но вие явно сте други
        За какви мъже и чест ми говориш, при положение че точно ти пишеш под женски ник ... - големият мъж, гуруто на Тугедър, лидерът на всички въздигнати...
        Ако Тотю беше тук щеше да те нарече мишка...

Пак да кажа - това със сенатора дойде от ТЕБ, от вашите продавачи и от всичките мои познати, които са се набухали при вас. Всичките говорехте супер ентусиазирано за БИВШ сенатор от САЩ закупил къща при вас и как това била първата къща продадена на чужденец. И как това било само началото...
        Защо ми е АЗ да си го измислям?
        Точно това се питам - защо ТИ си го измислил...?
        ОТГОВОРЪТ: Защото така вдигаш интереса към къщите ви, дето ги продавате за по 260к най-евтината... Така ти кълват по-лесно нашенци. Защото май, доколкото разбрахме, имаш проблем с намирането на клиенти от БГ...

Колко сте долни само...Кой знае колко хора сте подлъгали с тази и други подобни лъжи при вас...Включително и мен, но не ви се отвори парашута...
        Last edited by Petsov; 22.05.2021, 10:06.

Коментар

Пак бъркаш, Ивелине - но за теб това е съвсем в реда на нещата и е нормално И ти си лъгал, че има някакъв сенатор намесен в парка, и гнилата глава също го каза многократно. Тънкият момент е, че той не си ги е измислил - чул го е от теб Но за да не протакам повече - и двамата сте лъжци Така доволен ли си?

И не се притеснявай - ще попитам за сенатора - подопечният ти пее като чучулига когато проявя макар и малък интерес към нещо около парка. Отдавна се точи да ми вземе парите и съм 1000% сигурен, че ще си тресне гъза в тавана от кеф, когато го почеша по егото

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
            Ивелине - не се прави на луд! Твоите хора нямат толкова акъл, че да си измислят такава простотия като тая за сенатора, който си бил купил къща от теб в селото - точно ти си им го казал. Ще използвам момента, когато пак се опитват да ме зарибяват, и пак ще ги попитам за тоя сенатор - да видим какво ще ми кажат
            Направо им звънни и ги питай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Ето - сега сам си казваш, че е лъжа... Ама тази лъжа не съм я измислил аз, ами ти Ивелине! Мен не ме интересува кой какво купува при вас, ама ТИ така каза.

Кажи защо каза на твоите хора да говорят на всички, че вече дори и БИВШ американски сенатор (защото така всичките говорехте - и твои клиенти, които познавам, и твои продавачи) си е взел къща при вас в селото?
              Защо лъжеш? Всеки, който си е купил акции при вас го е чул от твоте хора или лично от теб - започнаха ли да те питат дали е вярно? И дали пак си ги излъгал нещо като например, че си се объркал и е просто един американец?
              Last edited by Kriselda; 22.05.2021, 07:58.

Коментар

• Ивелине - не се прави на луд! Твоите хора нямат толкова акъл, че да си измислят такава простотия като тая за сенатора, който си бил купил къща от теб в селото - точно ти си им го казал. Ще използвам момента, когато пак се опитват да ме зарибяват, и пак ще ги попитам за тоя сенатор - да видим какво ще ми кажат

Коментар

За Ивелин не знам, но вас ви видях. Как разпространявате лъжи. Иска ли ти се някой да се бори за теб, както Ивелин за хората си?
                  Ето - сега сам си казваш, че е лъжа... Ама тази лъжа не съм я измислил аз, ами ти Ивелине! Мен не ме интересува кой какво купува при вас, ама ТИ така каза.

Кажи защо каза на твоите хора да говорят на всички, че вече дори и БИВШ американски сенатор (защото така всичките говорехте - и твои клиенти, които познавам, и твои продавачи) си е взел къща при вас в селото?
                  Защо лъжеш? Всеки, който си е купил акции при вас го е чул от твоте хора или лично от теб - започнаха ли да те питат дали е вярно? И дали пак си ги излъгал нещо като например, че си се объркал и е просто един американец?
                  Last edited by Petsov; 21.05.2021, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И как се нори Ивелин за "хората си'? Като им прибира патите?
                    И на мен ми изглежда, че се бори. Много насрещен вятър, но е много работлив и борбен.

Коментар

За Ивелин не знам, но вас ви видях. Как разпространявате лъжи. Иска ли ти се някой да се бори за теб, както Ивелин за хората си?
                      И как се нори Ивелин за "хората си'? Като им прибира патите?

Коментар

Ами просто се интересувам за сенатора - без значение името. Защо излъга ти Ивелине, че бивш сенатор е купил при вас къща?
                        Би ли отговорил на този въпрос?
                        И недей да се измяташ, защото знам, че от теб е дошло това.

Знаеш ли какво е интересното в случая - че някой твой ''клиент'' ще види как се отмяташ, а на него ще си му ги раздувал точно тези приказки за сенатора. Какво ли би си помислил за теб...? Ами за всичко около теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Не го познавам този човек. Защо го намесваме в разговора? Защо не харесвате инвеститорите?
                          Ами просто се интересувам за сенатора - без значение името. Защо излъга ти Ивелине, че бивш сенатор е купил при вас къща?
                          Би ли отговорил на този въпрос?
                          И недей да се измяташ, защото знам, че от теб е дошло това.

Знаеш ли какво е интересното в случая - че някой твой ''клиент'' ще види как се отмяташ, а на него ще си му ги раздувал точно тези приказки за сенатора. Какво ли би си помислил за теб...? Ами за всичко около теб?
                          Last edited by Petsov; 21.05.2021, 22:19.

Коментар

А сенатор Пол дали ходи на такива места или той си предпочита вилите в ИП?
                            Не го познавам този човек. Защо го намесваме в разговора? Защо не харесвате инвеститорите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Прекрасно предложение. Нека пуснем по една снимка от посещението на тези светини през почивните дни.
                              А сенатор Пол дали ходи на такива места или той си предпочита вилите в ИП?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Светини, предполагам, е иронично? Велики Преслав е свято място, да. Няма кули и мотори, разбира се, нито набълбукани въздигнати инвеститори, очакващи дивиденти през заветната 2030 та. Препоръчвам ти да го посетиш, действа пречистващо на духа, ума, сърцето, сетивата.
                                Не съм вкарвала ирония. Говорих сериозно. А защо сте против инвеститорите?

Коментар

Working...
                                X