Първоначално изпратено от RimogarDD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
добре бе разбирач.. ти като много разбираш айде кажи колко бити коня имаш..
Във видеото се засегнаха и теми отвъд крипто, по които съм по-запознат от теб и от ИМ - както казах говорят се откровени глупости във видеото - от видимо некомпетентни хора.
Колкото до крипто - ще ти го кажа пак - хора, които нямат и 1 койн и изобщо не разбират как работи е просто нелепо да се изказват по темата, защото само подвеждат. Винаги съм призовавал по дадени теми да се изказват експерти в областта, а не лаици като тугедърци.
Коментар
-
гостите от чужбина, споделят че това е най-добрият фестивал на който са били, а тролчетата не спират да плюят и обиждат колко зле е бил, нищо че изобщо не са били там...https://www.facebook.com/27772582904...st_videos_card
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Пак шикалкавиш и изместваш темата.
Аз питам защо в Биснес Планът има заложен персонал за 57 600 посетителя на година, а твърдите, че с този персонал ще посрещнете 600 000 човека?
Така е заложено в Биснес Плана и това е на хартия - никакви пандемии, никакви ивенти, нищо не влияе на цифрите, защото това, пак казвам, е заложеното.
Ако трябва да увеличите персонала 5 пъти, това как ще се отрази на разходната част на парка?
А ако трябва да го увеличите 10 пъти?
Въответно печалбата каква ще е и какъв ще е дивидентът?
Приходната част ви е напомпана на макс, а разходната ви е свита на минПриход от 23млн лева е невъзможен. А разходната ви част трябва да се увеличи 10кратно.
Няма информация за заплати, няма информация за разходите по персонал и поддържане на фонд сгради.... Абе целият Биснес План е толкова Бизнес, колкото аз съм Ранд Пол...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Аз пак да попитам - не е ли нелепо да се правят видеа и да се дават инвестиционни съвети от хора, които не са се занимавали и тотално отричат даден финасов инструмент (в случая крипто) - тоест хора без грам компетенция и финансов опит с крипто се изживяват като експерти и пророци.
Всичкологията е много привична черта на измамниците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеТотендалио я кажи ИП и тугедър инвестирали ли са някога в койни, за да говорят компетентно по темата?
Все едно да наемеш майстор, който никога не е пипал мистрия... Просто е комично.
Всичкологията е много привична черта на измамниците.
- 1 like
Коментар
-
тоест няма нищо с това, че световния туризъм се срина с 90% ?! това е все едно при масова суша да очакваш точно една определена нива да дава жито колкото в нормална година..
Аз питам защо в Биснес Планът има заложен персонал за 57 600 посетителя на година, а твърдите, че с този персонал ще посрещнете 600 000 човека?
Така е заложено в Биснес Плана и това е на хартия - никакви пандемии, никакви ивенти, нищо не влияе на цифрите, защото това, пак казвам, е заложеното.
Ако трябва да увеличите персонала 5 пъти, това как ще се отрази на разходната част на парка?
А ако трябва да го увеличите 10 пъти?
Въответно печалбата каква ще е и какъв ще е дивидентът?
Коментар
-
Ами фактът, че са планирани хора за 57 600 посетителя?нещо никой не иска да коментира това
И пандемията няма нищо общо с планиранте цифри в планът, който е писан като за 1-класници! Или поне хора с финансова култура като в тези класове...
Коментар
-
когато планът е писан, никой по света и за миг не си е помислял, че ще затворят целия свят и ще сринат световния туризъмСтотици хотели, паркове, туроператори фалираха, а паркът не фалира.. защо ли?
нещо никой не иска да коментира това
И пандемията няма нищо общо с планиранте цифри в планът, който е писан като за 1-класници! Или поне хора с финансова култура като в тези класове...
Коментар
-
Тоте, какво беше - писан е 2010г
А вътре - данни за цялата 2015г
Хем продавате, хем не си знаете какво пише вътре
Препоръчвам това четиво на всеки - цифрите са изсмукани от пръстите, никаква връзка с реалността, сметки за 600к посетителя, а всъщност планираните хора са за 57 600 човека на година...
Абе въобще да се чудиш и маешСтотици хотели, паркове, туроператори фалираха, а паркът не фалира.. защо ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от itest Разгледай мнение
А вътре - данни за цялата 2015г
Хем продавате, хем не си знаете какво пише вътре
Препоръчвам това четиво на всеки - цифрите са изсмукани от пръстите, никаква връзка с реалността, сметки за 600к посетителя, а всъщност планираните хора са за 57 600 човека на година...
Абе въобще да се чудиш и маеш
Коментар
-
нали си най-компетентният тук по всички финансово-счетоводни и административни въпроси, намери си информацията, която ти трябва.... използвайки компетентността си
Коментар
-
ми дайте нещо ЕИК/ПИК/БУЛСТАТ тогава, намери си информацията, която ти трябва.... използвайки компетентността си
- 2 Харесвания
Коментар
-
има една база данни, нарича се Търговски Регистър, капиш тимбър?
Коментар
Коментар