If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз имам бизнес предложение за измамените. Като мошениците избягат с парите и оставят 500декара земя има опции: 1) засаждане на картофи. 2) отглеждане на копринени буби 3) отглеждане на калифорнийски червеи 4) отглеждане на нутрии 5) ферма за охлюви. Успех!
На другите търгуващи по борсите.Обикновено някой има различни очаквания от твойте и именно той е отсрещната страна по сделките.
Не отговори нац моя въпрос:
-ти как спечели от ИП?
На другите търгуващи по борсите.Обикновено някой има различни очаквания от твойте и именно той е отсрещната страна по сделките.
Не отговори нац моя въпрос:
-ти как спечели от ИП?
И след още 5хил. г. ще се появи един, които ще строи Исторически парк на Марс. Да покаже величието на първите хора, стъпили там. Пакети с акции ще има на промоция.
Е то тая цялата тема е училище за пирамидаджии... по-добро от това - здраве му кажи
Писах сутринта, докато си пиех кафето, написах един дълъг пост за "Града на мечтите" на Анжел в София и го сравних с ИП. Гледал съм я на живо тая пирамида 6 години, следях нещата от интерес кога ще гръмне. То си беше баш пирамидаджийско време, никнеха като гъби, а народа пълен с кинти - ембарго, моряци, туристи, канали, схеми, бол...
Ми то 1:1 бе, брат. Ако искаш, върни се 8-9 страници назад, към 7:30 беше май. Сигурно ще излезе 1 страница А4, ако се разпечата.
Преди близо 30 години почва схемата и е почти 1:1 с тая. Пирамидите не сме ги измислили ние. Има ги откакто има пари, май 5000 години стават.
Бахти тъпотията! И виреят още, и завличат все повече пари. Е, кажи ми сега, умно животно ли е т.нар. човек, след като милиметър не е мръднал за 5000 години? Правилно Мъск иска да ходи на Марс... то тук не се живее. Бам ти технологии, и прогрес и нам кво!
Обратно в пещерите най-добре...
Коментар