Първоначално изпратено от raydalio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Гфото отразява ли реалността,според теб?И за да ти преведа какво точно искам да кажа - да, според мен в ИП има инвестирани не повече от 13 милиона лева (ще видим ГФО 2020 какво ще покаже), а Ивелин правилно казва, че от "акционерите" са измъкнати 70 милиона лева. Познай какъв е правния термин за липсата на тия 58 милиона
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Ивелине, спрямо ГФО нямате никакви милиони оборот, та ми чудно какво смяташ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Ако смятаме, че е имало 70 милиона оборот, то 14 милиона са платени от взелите пари ДДС на закупените от тях стоки, автоматично са се взели още 7 милиона акцизи и мита, отделно са се спестили помощи за безработни поне за 20 милиона, вдигнали са се цените на имотите с 500%, което за 500 къщи е 22 500 000 лева. Отделно са спестени хиляди тонове отпадъци от съборените къщи, които са вложени в строежи. Това в малка част от направеното там. Вие какво направихте?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Ако смятаме, че е имало 70 милиона оборот, то 14 милиона са платени от взелите пари ДДС на закупените от тях стоки, автоматично са се взели още 7 милиона акцизи и мита, отделно са се спестили помощи за безработни поне за 20 милиона, вдигнали са се цените на имотите с 500%, което за 500 къщи е 22 500 000 лева. Отделно са спестени хиляди тонове отпадъци от съборените къщи, които са вложени в строежи. Това в малка част от направеното там. Вие какво направихте?
списък е това бре мОме - или си в него, или не си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Така се правят пари в ТугедърИскам да кажа - така някои правят пари в Тугедър
Last edited by Petsov; 08.07.2021, 22:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
първо - никога през живота си не съм теглил кредит с изключение на ломбарден (съмнява ме да говори нещо тази думичка на лапе като теб) и второ в градините на Исторически парк се отглеждат най-чистите домати и краставици в България! Ето я и фирмата - https://www.facebook.com/hranaotseloo/ освен това в злато, сребро, имоти и акции на борсата имам много повече пари от тебе смешник, само от март 2020 досега имам близо 2000% ръст на портфолиото, така че не можеш да ми стъпиш на малкия пръст
Нали ИП и къщите бяха най-добрата инвестиция, а на борсата нямало 2000% печалба и я отричаше. Доста сериозно си противоречиш нещо, вече се чудя дали не пише целия тугедър от 1 профил.
И за тия имагинерни активи колко данък плати... или и ти си същия измекяр като паркаджиите и криеш по възможен начин печалби, за да не платиш едни мижави 10%.
Тия рекламни линкове не ми ги пращай - всеки може да твърди, че са най-чистите. В цялата страна е пълно с такива оранжерии за по-масова продукция, знам горе-долу какви култури вадят и колко уважават амониевата силитра, та съм сигурен, че не са най-чистите, но само си лепите етикети - както всеки булшит с "био" етикет. От земеделие не разбираш, технически доказа, че си неграмотен, защо само се излагаш. Явно ви е някаква болест в Тугедър да се изказвате компетентно по теми, които не разбирате.Last edited by RimogarDD; 08.07.2021, 15:37.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Хаха, фантазьор, затва ли висиш тука нон-стоп. Сефте имаш ли при толкова много пари
Има един плазмодий, Георги Марков, главния лизач на Тиквата. Много напомняш за него, той поне знае за какво го прави, а ти - 3 лв. на пост.
Интернета бил собственост на Съединените щати. Гениално
Коментар
-
първо - никога през живота си не съм теглил кредит с изключение на ломбарден (съмнява ме да ти говори нещо тази думичка) и второ в градините на Исторически парк се отглеждат най-чистите домати и краставици в България! Ето я и фирмата - https://www.facebook.com/hranaotseloo/ освен това в злато, сребро, имоти и акции на борсата имам много повече пари от тебе смешник, само от март 2020 досега имам близо 2000% ръст на портфолиото, така че не можеш да ми стъпиш на малкия пръст
Има един плазмодий, Георги Марков, главния лизач на Тиквата. Много напомняш за него, той поне знае за какво го прави, а ти - 3 лв. на пост.
Интернета бил собственост на Съединените щати. Гениално
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Не са много дървета - около 10-тина собственоръчно в живота ми, но поне не съм плащал премиум на други да ги садят вместо менСадил съм за сметка на това доста декари друга растителност (сезонна и не само) през времето - може да се каже, че съм аграр по душа.
Вземете садете домати и гледайте козички, поне - но там няма да има схемичка, ще видите какво е нещо да има висока себестойност и нисък марж за печалба. Вие затова взимате на безценица от местните производители и препродавате с 200-300% надценка в парка. Ама нали това ви е играта - схемичка нон стоп и тежки маржове.
Май те е яд, че имаме пари, а ти реално киснеш на кредит и чакаш ИМ да ти подхвърли трохичка... Е, като са сабрани набързо за година тия 100 бона - не ги е оръфала толкова инфлацията, първо се буферират, после по предназначение и така.Last edited by raydalio; 08.07.2021, 14:12.
Коментар
-
колко дървета засадихте вие, великите етфаджии,крипто крале, хедж фонд меринджеи и акционери?дето имате по минимум 100 бона в банката да ви ги ръфа инфлацията
Садил съм за сметка на това доста декари друга растителност (сезонна и не само) през времето - може да се каже, че съм аграр по душа.
Вземете садете домати и гледайте козички, поне - но там няма да има схемичка, ще видите какво е нещо да има висока себестойност и нисък марж за печалба. Вие затова взимате на безценица от местните производители и препродавате с 200-300% надценка в парка. Ама нали това ви е играта - схемичка нон стоп и тежки маржове.
Май те е яд, че имаме пари, а ти реално киснеш на кредит и чакаш ИМ да ти подхвърли трохичка... Е, като са сабрани набързо за година тия 100 бона - не ги е оръфала толкова инфлацията, първо се буферират, после по предназначение и така.Last edited by RimogarDD; 08.07.2021, 13:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеВие големи залесители ще излезнете, леко да не промените еко равновесието. И биологичния отпадък в ИП го компостирате сигурно, затова имате 84 тоалетни, те даже са безброй тоалетни - всеки може да тори на воля!
Я да чуем за тия 500 къщи и за тия 84 тоалетни пак, че тук отновно влезнахте с небивалиците, голям резил.
колко дървета засадихте вие, великите етфаджии,крипто крале, хедж фонд меринджеи и акционери?дето имате по минимум 100 бона в банката да ви ги ръфа инфлацията
Коментар
-
Вие големи залесители ще излезнете, леко да не промените еко равновесието. И биологичния отпадък в ИП го компостирате сигурно, затова имате 84 тоалетни, те даже са безброй тоалетни - всеки може да тори на воля!
Я да чуем за тия 500 къщи и за тия 84 тоалетни пак, че тук отновно влезнахте с небивалиците, голям резил.
Коментар
Коментар