If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е без значение софтуерът вече сме го нагласили са спечели Има такъв народ
То баш заради вас ще спечели ше знайш
До сега лизали герб, сега новите.Типични въртиопашки, ама няма как, за да сйществува пералнята, трябва да се лиже.
На АМ Хемус, на две места бирбордове на парка.
Най сетне да направите нещо адекватно откъм реклама. Не, че ще се прескачат да идват,ама все файда. Ивелинчо, четеш форума, четеш...
Прав си, делят ни много книги, аз не продавам книги колкото вас..
Слабоинтелигентните хора си личат от далеч - голяма част от тях излизат с аргументи от сорта на "делят ни много книги". За разлика от вас аз не чета само книги, а ползвам и много други източници и литература под други форми... но какво ли да обяснявам - само прост човек може да твърди, че е по-умен защото е прочел много книги...
Самият факт какви глупости за ковид говорите и какви глупости по много други теми говорите ми е достатъчен, за да ви класифицирам като Дънинг-Крюгер.
ми айде беги да се ваксинираш.. тъкмо по-бързо ще ни отървеш от присъствието си
ама какво да общувам с 20 годишно лапе от което ме дели буквално цяла влакова композиция книги..
Прав си, делят ни много книги, аз не продавам книги колкото вас..
Слабоинтелигентните хора си личат от далеч - голяма част от тях излизат с аргументи от сорта на "делят ни много книги". За разлика от вас аз не чета само книги, а ползвам и много други източници и литература под други форми... но какво ли да обяснявам - само прост човек може да твърди, че е по-умен защото е прочел много книги...
Самият факт какви глупости за ковид говорите и какви глупости по много други теми говорите ми е достатъчен, за да ви класифицирам като Дънинг-Крюгер.
Както и преди съм казвал - единственото, което имам против ИП е, че зад него стоят точно този тип хора, които не харесвам. Манипулатори, конспиратори, псевдопатриоти, мултилевъл търговци.
поредното доказателство, че всичко около пирамидата Исторически парк е схема. Ти внимавай, защото адвокатът ми също знае за схемата с опитите за лъжа на множество банки в един ден. Нещо да кажеш за този “подход” за набиране на капитал?
и като знае адвокатът ти, какво смята да направи по този въпрос
въпросният кмет вече не е член на герб много изоставате с материала тролчета.. аа впрочем хитуоман ти тази година ли ще завеждаш делото срещу ИП? или адвокатът ти избяга? или никога не си имал адвокат?
поредното доказателство, че всичко около пирамидата Исторически парк е схема. Ти внимавай, защото адвокатът ми също знае за схемата с опитите за лъжа на множество банки в един ден. Нещо да кажеш за този “подход” за набиране на капитал?
Досега играхте с ГЕРБ, а сега викаш играете с опозицията
Знаеш ли кои са най-жалките същества? Фурнаджийските лопати! А повярвай ми, новите власт-имащи имат очи и знаят кои са като слънчогледите
Много скоро ще ви подкарат ама много сериозно!
Пей си сега, ама след няколко седмици ще те видим какви ще ги пееш
новите управляващи разчитат на нас за победата на местните избори 2023та.. никой не реже клонa на който седи ти би ли останал в герб до гроб?
въпросният кмет вече не е член на герб много изоставате с материала тролчета.. аа впрочем хитуоман ти тази година ли ще завеждаш делото срещу ИП? или адвокатът ти избяга? или никога не си имал адвокат?
Досега играхте с ГЕРБ, а сега викаш играете с опозицията
Знаеш ли кои са най-жалките същества? Фурнаджийските лопати! А повярвай ми, новите власт-имащи имат очи и знаят кои са като слънчогледите
Много скоро ще ви подкарат ама много сериозно!
Пей си сега, ама след няколко седмици ще те видим какви ще ги пееш
[ATTACH=CONFIG]n3780591[/ATTACH]
Преди 4 години, на 11-и юли бе направена ПЪРВАТА копка на Исторически парк.
Колко много постигнахме за този кратък период от време! Снимките и делата ни го показват. Този успех е за всички хора, които повярваха в мощта на Исторически парк! От едно празно поле и едно умряло село, сътворихме най-големият Исторически парк на всички времена и създадохме РАЯ НА ЗЕМЯТА!
В последно време нещо звучиш доста отчаяно с тая пропаганда... добре ли си?
Коментар