IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

и като знае адвокатът ти, какво смята да направи по този въпрос
    Да ви срине пирамидата.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
      поредното доказателство, че всичко около пирамидата Исторически парк е схема. Ти внимавай, защото адвокатът ми също знае за схемата с опитите за лъжа на множество банки в един ден. Нещо да кажеш за този “подход” за набиране на капитал?
      и като знае адвокатът ти, какво смята да направи по този въпрос

Коментар

въпросният кмет вече не е член на герб много изоставате с материала тролчета.. аа впрочем хитуоман ти тази година ли ще завеждаш делото срещу ИП? или адвокатът ти избяга? или никога не си имал адвокат?
        поредното доказателство, че всичко около пирамидата Исторически парк е схема. Ти внимавай, защото адвокатът ми също знае за схемата с опитите за лъжа на множество банки в един ден. Нещо да кажеш за този “подход” за набиране на капитал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Досега играхте с ГЕРБ, а сега викаш играете с опозицията
          Знаеш ли кои са най-жалките същества? Фурнаджийските лопати! А повярвай ми, новите власт-имащи имат очи и знаят кои са като слънчогледите
          Много скоро ще ви подкарат ама много сериозно!
          Пей си сега, ама след няколко седмици ще те видим какви ще ги пееш
          новите управляващи разчитат на нас за победата на местните избори 2023та.. никой не реже клонa на който седи ти би ли останал в герб до гроб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

В последно време нещо звучиш доста отчаяно с тая пропаганда... добре ли си?
            аз съм добре, ама ти най-добре почни да си пиеш редовно хапчетата...

Коментар

въпросният кмет вече не е член на герб много изоставате с материала тролчета.. аа впрочем хитуоман ти тази година ли ще завеждаш делото срещу ИП? или адвокатът ти избяга? или никога не си имал адвокат?
              Досега играхте с ГЕРБ, а сега викаш играете с опозицията
              Знаеш ли кои са най-жалките същества? Фурнаджийските лопати! А повярвай ми, новите власт-имащи имат очи и знаят кои са като слънчогледите
              Много скоро ще ви подкарат ама много сериозно!
              Пей си сега, ама след няколко седмици ще те видим какви ще ги пееш

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3780591[/ATTACH]
                Преди 4 години, на 11-и юли бе направена ПЪРВАТА копка на Исторически парк.
                Колко много постигнахме за този кратък период от време! Снимките и делата ни го показват. Този успех е за всички хора, които повярваха в мощта на Исторически парк! От едно празно поле и едно умряло село, сътворихме най-големият Исторически парк на всички времена и създадохме РАЯ НА ЗЕМЯТА!
                В последно време нещо звучиш доста отчаяно с тая пропаганда... добре ли си?

Коментар

• Click image for larger version

Name:	kopka.jpg
Views:	1
Size:	81.8 КБ
ID:	3780591

Преди 4 години, на 11-и юли бе направена ПЪРВАТА копка на Исторически парк.
                  Колко много постигнахме за този кратък период от време! Снимките и делата ни го показват. Този успех е за всички хора, които повярваха в мощта на Исторически парк! От едно празно поле и едно умряло село, сътворихме най-големият Исторически парк на всички времена и създадохме РАЯ НА ЗЕМЯТА!

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Ето, че за пореден път говориш наизуст, а не от опит - отнема 6 месеца, ако продаваш коптор. Ако продаваш приличен имот с хубави разпределения, на хубав етаж, с добро изложение - в рамките на месец се продава. Даже, ако е наистина добър имот - дори те търсят, за да ти купят имота (без брокер, без ютюб видеа, без пропаганда)... но да кажем, че това е друга тема.

Както ти казах - изобщо не ме е яд, че не инвестирах в ИП, напротив неимоверно щастлив съм - толкова много червени флагове, неясноти и несигурности. Видеото на Ивелин където говори за крипто бе предния материал, който ме накара да съм доволен, че съм ви пропуснал - щях да се разболея да общувам с такива нискоинтелигентни конспиратори като Тугедър, просто съм алергичен към глупави хора, това е.
                    и месец да е пак е много по-бавна продажбата от тази на акциите

нискоинтелигентни, а построиха най-големият Исторически парк в света това как се прави с празна глава? Само библиотеката на Михайлов е по-голяма от жалката ти боксониерка.. дори една къща не му стига да побере всички си книги и има отделен склад.. ама какво да общувам с 20 годишно лапе от което ме дели буквално цяла влакова композиция книги..

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
                      На местните избори за кмет, под строй сектантите си бяха изместили адресните регистрации и гласува за кмета от ГЕРБ. Не се учудвам, ако сега отново под строй гласуват. Все пак критичното мислене за членовете на една секта е силно нежелано и лошо.
                      Last edited by raydalio; 11.07.2021, 12:15.

Коментар

• На местните избори за кмет, под строй сектантите си бяха изместили адресните регистрации и гласува за кмета от ГЕРБ. Не се учудвам, ако сега отново под строй гласуват. Все пак критичното мислене за членовете на една секта е силно нежелано и лошо.

Коментар

• Това не са мои думи, а думи на директорът на Исторически парк.

Коментар

• 81 млн. приход... такова неделно забавление не съм имал - финал на евро 2020, избори + простотиите на тотката.
                            1. Къде виждаме този приход - май липсва в ГФО
                            2. Пари от инвеститори може ли да се нарекат приход?
                            3. Каква е печалбата от прихода от къщи и от канарчета инвеститори в акции от ИП?
                            4. Тоя "приход" от инвеститори нали трябва да съответства на собственост или да носи печалба на инвеститорите - тази печалба от къде идва?

Вие сте от тия мистични дружества, които имат десетки милиони приход, но нямат и 1 стотинка да платят на инвеститорите си.... доста, доста жалка работа.

Коментар

Продажбата на акции отнема макс една седмица,ако не искаш да си играеш да търсиш и ти излиза 5% комисион, както си е при брокерите на уолстрийт. Яко си преебан с твоята мизерна инвестиция и затова цвърчиш яко по форумите, ясно ми е. а пък ако са вкарани в имот тия 80к дооооста по-бавно от седмица можеш да ги извадиш средно продажбата на имот в сф отнема около 6 месеца, освен ако не клякаш много за цената
                              Ето, че за пореден път говориш наизуст, а не от опит - отнема 6 месеца, ако продаваш коптор. Ако продаваш приличен имот с хубави разпределения, на хубав етаж, с добро изложение - в рамките на месец се продава. Даже, ако е наистина добър имот - дори те търсят, за да ти купят имота (без брокер, без ютюб видеа, без пропаганда)... но да кажем, че това е друга тема.

Както ти казах - изобщо не ме е яд, че не инвестирах в ИП, напротив неимоверно щастлив съм - толкова много червени флагове, неясноти и несигурности. Видеото на Ивелин където говори за крипто бе предния материал, който ме накара да съм доволен, че съм ви пропуснал - щях да се разболея да общувам с такива нискоинтелигентни конспиратори като Тугедър, просто съм алергичен към глупави хора, това е.

Коментар

В Исторически парк няма нищо незаконно - ако беше така, досега щеше да бъде затворен и ръководството му в затвора.
                                А резултатите са красноречиви - 81 милиона лева приходи от началото на ковид досега.

нещо май троленето ви не дава никакви резултати.. чудя се само, безработни сте и си губите времето тук или някой ви плаща?
                                Сега пък 81млн приходи… Всеки път нови цифри Да не е печалба бе Тоте

Нито един тук няма за цел да троли, а да задаваме въпроси за този толкова забулен във всякакви схеми, фирми, политически чадъри и адвокатски мрежи проект.
                                А както е видно вече 600 страници, въпросите стоят, а отговорите са толкова точни, колкото и наличието на сенатор (Ранд Пол или бивш - все е лъжа) в ИП.
                                Много скоро Тоте, много скоро…То нещата вече май са започнали. Скоро ще стане ясно

Коментар

X