Първоначално изпратено от Shadow1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Изборната листа на една партия (да не я споменавам) във Ветрино се е понапълнила май с Тогедърджии/инвеститори.
Някой някъде отдавна бе писал, си спомням, че масово се правят адресни регистрации на орлета във Ветрино, за да се подкрепи кмета явно, за да си вкарат свои хора и т.н. Инак де го Сухиндол, де Ветрино (за Нурай Юсеинов). Трябва да се държи там фронта. Нали трябва (според думите на Михайлов) да не се позволява никой друг освен акционерите в парка да прави какъвто и да е бизнес в региона. То не знам дали някой и се натиска де ... освен акционерите, дето ги омайват сега с къщи и други екстра инвестиции.
Инак ако някой има време да поразгледа листата на общинските съветници, може още Тогедър/инвеститори да има:
Регистрира кандидатската листа за общински съветници в община Ветрино от ПП „ГЕРБ“, за участие в местни избори, провеждани на 27.10.2019г. , както следва:- Димитър Колев Димитров
- Станислав Георгиев Тодоров
- Даниела Димитрова Николова
- Димитрина Петрова Петрова
- Гергана Николова Радева
- Стефан Димитров Семов
- Добринка Николова Топалска
- Ивелина Петрова Димова
- Нурай Мехмедов Юсеинов
- Кремена Илиева Колева
- Георги Бонев Георгиев
- Венета Димитрова Цанева
- Исмаил Неджибов Ибрямов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Щеше ама ако беше у Скопие там нали са наследници на всички велики цивилизации. Всъщност наще хора са объркали времето и мястото много по - добре щяха да се впишат у Македония по време на истерията с Историческите паметници и вярно пара щеха да направят
Прочее
1.Който и главчо да се е нанизал - Честито!
ѝ,
2.„Наш”=>нашите” =>„наш'те”. Вариантът с „щ” не върви. „Леко” неграмотен изглежда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
Защото го сравняваш с комедия. Помислих че знаеш как да стане по-добре. Аз не съм запознат в дълбочина с проекта, тук съм чел няколко коментара, но те повечето са общи приказки и изгледах и този клип. Ами говори смислено, може да не е в подходящи дрехи и с лоша експозиция(светлината не е добре насочена, качеството е лошо) но говори логично и уверено. Поправете ме ако не е така но такива проекти са голяма рядкост в България, обаче съм сигурен че сам човек не може да стигне особенно далеч. То зависи и какви цели си поставя този човек но ако можеше всичко всеки сам да си го направи нямаше да има семейства, родове, общности, племена, кралства, държави, съюзи, договори и т.н. Има един лаф "Проблема с банята е решен. Баня няма да има!" и твоя възглед ми звучи подобно, вместо да решим проблемите един по един, дай да се откажем от цялото нещо за по-лесно.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Не знам откъде оставаш с такова впечатление? (никъде не съм говорил за себе си или мои проекти, камо ли че ги правя по-успешно...). Надявам се да кажеш откъде си получил това усещане, за да си прецизирам бъдещите постове ?
Иначе моите си проекти си ги движа сам. Гледам да си ги финансирам сам на 100% и да не завличам с пари други хора. Вие с ИМ как ги финансирате?Last edited by Shadow1; 07.10.2019, 23:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
В грешка си нещо.... Нямат за цел да изкарат пари от инвестицията, а да изкарат от "съдружниците", така че мястото на "инвестицията" не е от значение....
Коментар
-
Щеше ама ако беше у Скопие там нали са наследници на всички велики цивилизации. Всъщност наще хора са объркали времето и мястото много по - добре щяха да се впишат у Македония по време на истерията с Историческите паметници и вярно пара щеха да направят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
те ако лепнат едно македонски исторически парк ще им влязат едни бързи няколко милиона от люлката на световната цивилизация - Скопие
Коментар
-
Щеше ама ако беше у Скопие там нали са наследници на всички велики цивилизации. Всъщност наще хора са объркали времето и мястото много по - добре щяха да се впишат у Македония по време на истерията с Историческите паметници и вярно пара щеха да направяттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениев тоя парк няма ли една пирамида като хората да построят
Коментар
-
Сергията с акции е уж временно спряна, за да може ИМ да надува още балона преди новия туристически сезон. Ясно е, че инвестицията в този пробит парк е тотална щета, ама орлетата са надъхани да приберат тлъсти комисионни, завличайки наивни шарани. Цената не е определена на пазарен принцип, а колкото каже чорбаджията. Известно е, че Ивелин дава 200 лв. участие в капитала на дружеството за пакет акции на цена 40-50 бимберици, което е мега скандално. Ще стане шоу, когато капарираните акции с цел спекула увиснат и няма кой да брои кинтите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
Мерси за линка. Оставам с впечатление, че можеш да защитаваш и промотираш собствените си проекти по-успешно от този човек. Може ли да споделиш някое твое видео или статия, за да се науча ?
Иначе моите си проекти си ги движа сам. Гледам да си ги финансирам сам на 100% и да не завличам с пари други хора. Вие с ИМ как ги финансирате?
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар