Първоначално изпратено от RimogarDD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Някаква развръзка има ли? Паркът и акционерите успяха ли да затворят сезона успешно и на печалба
..Офф забравих, че те дивидентите ще се явят (евентуално, може би) след 5 години, но нека си припомним, че всяка друга инвестиция според орлетата консултанти е крайно нерентабилна капиталистическа спекула, а това тук е ограничена възможност... шанс един за цял живот.Last edited by RimogarDD; 22.10.2019, 18:46.
Коментар
-
В края на първия туристически сезон е време за равносметка. Моя прочит на нещата е следния:
1. Надуване на балон
2. Шумни дитирамби на възхвала към горнооряховския брус
3. Рекламни фойерверки, тумба-лумба и затваряне на парка в деня на откриването му
4. Много лъжи и заблуди - относно заемите, вложените материали, точки по бизнесплана и др.
5. Оцъклени от алчност комисионери, обикалящи като чакали и дебнещи за плячка
6. Неспазени срокове и обещания по изпълнението на проекта
7. Прокурорски проверки и съмнителни врътки за избягване на законодателството
8. Лов на вещици и въображаеми врагове
9. Абсолютно мижав туристически поток
10. Скъпо и прескъпо таксуване за вход, атракции, мляко и зарзават
11. Фалшиви интерпретации на историята
12. Задкулисно-пъклен план за отарашване на джобовете на съдружниците
Или яко трябва да обобщим: Исторически парк = парад на алчността в патриотични дрехи. За акционерите-съдружници дивидент форевър йок!
Живи и здрави !
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
Добре, сигурно съм виновен и аз че говоря без да знам но тези критики, те не са градивни. Ако нарушава някакъв закон този проект, ако не друго кажете кой, и аз ще пратя запитване до отговорната институция, сигурен съм че ще реагират стига да е основателно. Друг е въпроса че бъргарските закони са зле написани, а на места липсват... А и недей да си мислиш че за 30 години хората ще се научат, първо че някои хора никога не се научават, а по-важното е че всеки ден се раждат нови, днес, вчера, преди 1 година, не може да очакваш всеки с твоя опит да започва живота си.
П.П.
Научи се да пишеш грамотно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеизвинявам се за може би тъпия въпрос, но кои са тези 'орлета'Last edited by mizernik81; 09.10.2019, 15:12.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Добре, сигурно съм виновен и аз че говоря без да знам но тези критики, те не са градивни. Ако нарушава някакъв закон този проект, ако не друго кажете кой, и аз ще пратя запитване до отговорната институция, сигурен съм че ще реагират стига да е основателно. Друг е въпроса че бъргарските закони са зле написани, а на места липсват... А и недей да си мислиш че за 30 години хората ще се научат, първо че някои хора никога не се научават, а по-важното е че всеки ден се раждат нови, днес, вчера, преди 1 година, не може да очакваш всеки с твоя опит да започва живота си.
За законноста си прав за съжаление. Друг е въпроса че все още има хора, които изисипват маса пари в нещо което не познават. Преди ги съжалявах, сега вече ми е все едно. Все пак сами си решили, никой не им е виновен...
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ами като не може сам, продай си апартамента, изтегли кредит и му дай парите си, щото той човека сам не може Не си запознат с проекта, ама критиките ги смяташ за "общи приказки". Все си мислех че за 30 години хората ще престанат да вярват в глупости, но явно съм грешал... Айде със здраве...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мерси
ясно - слугите на фараона
а пирамида кога ще построят в тоя парк
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Агентите на Тугедър, които продават така наречените акции на Исторически парк. Или обират парите на рибите, ако така ще стане по-ясно
ясно - слугите на фараона
а пирамида кога ще построят в тоя парктова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеПонеже Ивелин бил стар геймър, ще опиша нещата в тази тематика. Зергите от Тогедър ръшват с. Неофит Рилси и pillage-ват джобовете на всички мераклии за пасивен доход. По подобие на своите кумири Станчо Рангелов и Пастор Петров, горнооряховския облъчва орлетата с различни тъпотии, за да му снасят кинти постоянно. След проекта за къщичките идва ред и на клуб "Величие", където всеки приобщен член ще трябва да се чувства специален и част от нещо голямо по подобие на SCI/Saveway. Отлъчването от стадото или проглеждането за финансовата бездна трябва да бъде ужасяващо и затова шараните следва да продължават да му снасят, за да са в приказката. Накрая идва оня мастития адвокат от Варна и прибира активите на АД-то. И после кой от къде е .... Нурай у Павликени, Ангел у Шумен и т.н. и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеизвинявам се за може би тъпия въпрос, но кои са тези 'орлета'
- 3 Харесвания
Коментар
-
Защото го сравняваш с комедия. Помислих че знаеш как да стане по-добре. Аз не съм запознат в дълбочина с проекта, тук съм чел няколко коментара, но те повечето са общи приказки и изгледах и този клип. Ами говори смислено, може да не е в подходящи дрехи и с лоша експозиция(светлината не е добре насочена, качеството е лошо) но говори логично и уверено. Поправете ме ако не е така но такива проекти са голяма рядкост в България, обаче съм сигурен че сам човек не може да стигне особенно далеч. То зависи и какви цели си поставя този човек но ако можеше всичко всеки сам да си го направи нямаше да има семейства, родове, общности, племена, кралства, държави, съюзи, договори и т.н. Има един лаф "Проблема с банята е решен. Баня няма да има!" и твоя възглед ми звучи подобно, вместо да решим проблемите един по един, дай да се откажем от цялото нещо за по-лесно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Понеже Ивелин бил стар геймър, ще опиша нещата в тази тематика. Зергите от Тогедър ръшват с. Неофит Рилси и pillage-ват джобовете на всички мераклии за пасивен доход. По подобие на своите кумири Станчо Рангелов и Пастор Петров, горнооряховския облъчва орлетата с различни тъпотии, за да му снасят кинти постоянно. След проекта за къщичките идва ред и на клуб "Величие", където всеки приобщен член ще трябва да се чувства специален и част от нещо голямо по подобие на SCI/Saveway. Отлъчването от стадото или проглеждането за финансовата бездна трябва да бъде ужасяващо и затова шараните следва да продължават да му снасят, за да са в приказката. Накрая идва оня мастития адвокат от Варна и прибира активите на АД-то. И после кой от къде е .... Нурай у Павликени, Ангел у Шумен и т.н. и т.н.
- 1 like
Коментар
Коментар