IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Стойне Василев деуга версия даде за Града на мечтите на Анжел. Каза, че там се разхождали два-три багера и още толкова самосвала. Взели парите и избягали. Не съм била свидетел на това събитие и не знам нищо за него, но това, което виждам в “Исторически парк” си струва парите, които са вложени. Говорим за работещ обект, а не за строеж на нещо. В съвременна България и Европа реконструкцията на крепости струва много милиони. В Перник и Севлиево има инвестирани по 5-6 милиона и резултата е 1/100 от Исторически парк. Ако тръгнем да оценяваме парка по стойността на подобни обекти, то той би струвал 500-600 000 000 в сегашния си вид. Едни и същи си ги говорите много години и лъжите ви стават все по-ясни на четящите. Хубаво е пак да го напишете това и другите, за да затвърдим вашата преднамереност, пристрастност и умишлена насоченост на писанията.
    Ти явно си натоварена с отчайващата задача да защитаваш измамника ивелин, поне струва ли си парите, които ти плаща? Тук в темата си денонощно, нямаш ли семейство, мъж, деца, за които да се грижиш? Последният ти пост е от 23.30 ч. снощи, а първият за днес е този от тази сутрин от 06.50 ч. Кога спиш?

Коментар

Стойне Василев деуга версия даде за Града на мечтите на Анжел. Каза, че там се разхождали два-три багера и още толкова самосвала. Взели парите и избягали. Не съм била свидетел на това събитие и не знам нищо за него, но това, което виждам в “Исторически парк” си струва парите, които са вложени. Говорим за работещ обект, а не за строеж на нещо. В съвременна България и Европа реконструкцията на крепости струва много милиони. В Перник и Севлиево има инвестирани по 5-6 милиона и резултата е 1/100 от Исторически парк. Ако тръгнем да оценяваме парка по стойността на подобни обекти, то той би струвал 500-600 000 000 в сегашния си вид. Едни и същи си ги говорите много години и лъжите ви стават все по-ясни на четящите. Хубаво е пак да го напишете това и другите, за да затвърдим вашата преднамереност, пристрастност и умишлена насоченост на писанията.
      Бърза редакция. Все пак са минали близо 25 години от оная пирамида. Време достатъчно да се забрави, и да се използва пак идеята
      Начи, Града на мечтите е схема, действала в периода 1993-1998, а не 1991-1996 (просто с 2 години назад съм шифтнал, но периода 6 години е верен ). Лично съм чел вестниците и съм гледал цирковете по тАлАвизията на Соломон (интернета беше още кът тогава )
      Но намерих нещо от Капитал от 1995 за тях. Оказва се, че Румен Гечев, към момента на статията министър на икономиката, е имал закупен "на зелено" имот тогава, имало е договор за ремонт и концесия с кмета Янчулев за Халите, баси... Хаха, важни хора в отношения с Анжел, тва го бях забравил
      ама всичко, което съм писал, съм го чел и гледал лично, помнят се пирамидите от онова време
      Капитала на фирмата на Анжел, по курс на долара от 1994, е бил не по-малко от $40 000 000. Та ясно е за какъв размах говоря и за кви пари, нъл тъй
      ми приятно четене
      ​​​​​​https://www.capital.bg/politika_i_ik...e_dobil_zemen/
      Last edited by Kildirim_Bei; 07.02.2021, 13:45.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Приликите между "Града на мечтите" на Соломон Анжел, и "Исторически парк" на хората зад Авайлин, са уникални! Бих казал около 95% съответствие, само идеята зад схемите е различна. Давам главните неща:
        1. Схемата на Анжел действаше повече или по-малко активно от 1991 до 1996 и тогава тотално се размириса, ИП май е в 5тата година и миризмата вече става ужасна.
        2. И в двата случая се купува огромен парцел и ще се строи нещо на него, нещо ново и невиждано в София, което ще струва "много" и е огромна печалба за инвеститорите, които се закачат на идеята, по-скоро въдицата . Същата работа и за ИП, ама вече говорим за общобългарски, европейски, планетарен и (защо не) вселенски мащаб . Основно правило за идеята за успешна пирамидална структура е тя да е брутално мащабна за даден момент и място. Мозъка на облъчвания шаран трябва да блокира от перспективите пред проекта и така шарана по-лесно се разделя със сравнително голяма сума пари, за която иначе би се колебал и мислил много.
        3. И в двата случая всичко се плаща "на зелено": идеите - наши, парите - ваши говорим за сериозни суми, от порядъка на 30-40-50-60% от стойността на жилищен имот! Колкото повече дадеш, толкова си по-напред на опашката - щяха да строят не знам колко къщи, блокчета, градинки, паркинги и вся остальная инфраструктура!
        4. Имитира се някаква дейност първите 2-3 години: копаят се дупки, тук там основи, кофражи, арматури, багери, бетоновози, работници се мотаят.
        5. Това е за набиране на нови рибоци, демек - вижте ние работим за вашите "мечти" и "забогатяване", идвай народе, докато има
        6. Към началото на 1994 почнаха да се удължават срокове, да мислят причини що още нищо не е станало като обещаното и тема подобни, също като ИП с плановете за туристи, атракциони и т.н. Ония навремето се оправдаваха с инфлация и курс на долара, тия сега пандемията им дойде дюшеш. Направо уникално съвпадение, имам чувството, че тарторите на двете пирамиди са имали и имат запазени места за годишните срещи в Давос поне, ако не и по-нагоре
        7. Накрая на Анжел му писна да лъже, или не можеше да измисли друго, щото положението беше трагично, и вече всичко беше ясно за "мечтите". Хората, дали пари, вече го търсеха за "приятелски" разговори какво става с парите. А пари за четвърт или половин жилище не се прежалват лесно.
        ИП горе долу е в същото положение, има уж нещо направено по план, ама фаза 3, а не фаза 6 (примерно говоря, не се хващайте излишно, вижте си плановете и обещанията от преди 2-3-4 години), има едни пари дадени, ама толкова ли са, къде са, и подобни въпроси а дадените пари са много, казват пакета "акции" вече се е въздигнал от 36000 на 60000 лв.
        8. Анжел се ската някъде като падрето и Станчо, некви адвокати негови се мотаха из съда, оказа се, че това не било така, онова не знам какво си, а каквото имаше наяве се разпредели по веригата ПРЕДИ инвеститорите "на зелено". Панимайш не съм чул някой да си е взел парите оттам, а потънаха по спомен едни 10-15 млн. долара поне, тогава жилищата масово в долари вървяха.
        Сега в ИП никой дори снимка на "акции" не е видял, пазар вторичен няма никакъв, дивиденти - тоже, дружеството е с огромен отрицателен капитал, т.е. при евентуална ликвидация "акционерите" ще получат по един гол ..., облигационерите - тоже, и т.н. все отрицателни неща. А се обещаваха толкова положителни

УФффф, омръзна ми.... стига засега, че си пия кафето в момента, и почва да нагарча от прекалените прилики с печално завършила за инвеститорите схема
        айде, ползотворна дискусия очаквам днес от двамата най-активни защитници на амбразурата на ИП

Коментар

Я разкажете малко за тази “подобна” схема, за да открием приликите. Между другото Стойне Василев неше сравнил парка с тази схема през 2017 година, а сега е ...2021
          Приликите между "Града на мечтите" на Соломон Анжел, и "Исторически парк" на хората зад Авайлин, са уникални! Бих казал около 95% съответствие, само идеята зад схемите е различна. Давам главните неща:
          1. Схемата на Анжел действаше повече или по-малко активно от 1993 до 1998 и тогава тотално се размириса, ИП май е в 5тата година и миризмата вече става ужасна.
          2. И в двата случая се купува огромен парцел и ще се строи нещо на него, нещо ново и невиждано, което ще струва "много" и е огромна печалба за инвеститорите, които се закачат на идеята, по-скоро въдицата .
          Анжел предложи "Града на мечтите", уникално градче в полите на Витоша, като картинка от американско списание, с всичко накуп вътре. На фона на блоковете наоколо това си беше направо извънземно.
          Същата работа и за ИП, ама вече говорим за общобългарски, европейски, планетарен и (защо не) вселенски мащаб . Основно правило за идеята за успешна пирамидална структура е тя да е брутално мащабна за даден момент и място. Мозъка на облъчвания шаран трябва да блокира от перспективите пред проекта, и така зашеметения рибок по-лесно се разделя със сравнително голяма сума пари, за която иначе би се колебал и мислил много.
          3. И в двата случая всичко се плаща "на зелено": идеите - наши, парите - ваши зеленото е по-светло или по-тъмно в зависимост етапа на развитие на пирамидата, но до Акт 16 никой не стига
          При Анжел говорим за сериозни суми, от порядъка на 30-40-50-60% от стойността на жилищен имот! Колкото повече дадеш, толкова си по-напред на опашката и по-евтин идваше кв.м. - щяха да строят не знам колко къщи, блокчета, градинки, паркинги и вся остальная инфраструктура!
          В ИП орлетата искат да прибарат по 60 бонки от инвеститорите - както и да го гледаш, са си пари отвсякъде, даже и за западняци.
          4. Имитира се някаква дейност първите 2-3 години: копаят се дупки, тук там основи, кофражи, арматури, багери, бетоновози, работници се мотаят.
          5. Това е за набиране на нови рибоци, демек - вижте ние работим за вашите "мечти" и "забогатяване", идвай народе, докато има
          6. Към началото на 1996 почнаха да се удължават срокове, да мислят причини що още нищо не е станало като обещаното и тем подобни, също като ИП с плановете за туристи, атракциони и т.н. Ония навремето се оправдаваха с инфлация и курс на долара, тия сега пандемията им дойде дюшеш. Направо уникално съвпадение, имам чувството, че тарторите на двете пирамиди са имали и имат запазени места за годишните срещи в Давос поне, ако не и по-нагоре
          7. Накрая на Анжел му писна да лъже, или не можеше да измисли друго, щото положението беше трагично, и вече всичко беше ясно за "мечтите". Хората, дали пари, вече го търсеха за "приятелски" разговори какво става с парите. А пари за четвърт или половин жилище не се прежалват лесно.
          ИП горе долу е в същото положение, има уж нещо направено по план, ама фаза 3, а не фаза 6 (примерно говоря, не се хващайте излишно, вижте си плановете и обещанията от преди 2-3-4 години), има едни пари дадени, ама толкова ли са, къде са, и подобни въпроси а дадените пари са много, казват пакета "акции" вече се е въздигнал от 36000 на 60000 лв.
          8. Анжел се ската някъде като падрето и Станчо, некви адвокати негови се мотаха из съда, оказа се, че това не било така, онова не знам какво си, а каквото имаше наяве се разпредели по веригата ПРЕДИ инвеститорите "на зелено". Панимайш не съм чул някой да си е взел парите оттам, а потънаха по спомен едни 10-15 млн. долара поне, тогава жилищата масово в долари вървяха.
          Сега в ИП никой дори снимка на "акции" не е видял, пазар вторичен няма никакъв, дивиденти - тоже, дружеството е с огромен отрицателен капитал, т.е. при евентуална ликвидация "акционерите" ще получат по един гол ..., облигационерите - тоже, и т.н. все отрицателни неща. А се обещаваха толкова положителни

УФффф, омръзна ми.... стига засега, че си пия кафето в момента, и почва да нагарча от прекалените прилики с печално завършила за инвеститорите схема
          айде, ползотворна дискусия очаквам днес от двамата най-активни защитници на амбразурата на ИП
          Last edited by Kildirim_Bei; 07.02.2021, 21:28.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение

Ами, темата не мърда от първите 10 места, plameniva отговаря без да обижда и се държи нормално. Да, за мен лично е добра реклама. Давам си сметка, че в твоите очи сигурно не изглежда точно така, но това също е нормално

Не мисля, че сте платени тролове на Капитал.

Инвестицията ми в Парка я отчитам като много успешна към момента. Времето ще покаже как ще се развие в бъдеще.
            по кой показател я отчиташ, по p/e или p/b,
            и двата отрицателни.

Коментар

• Кажете какво направихте вие, за да предпазите хората? Какво вас лично ви интересува къде са парите? Защо не се срещнахте с някои от инвеститорите или с Айвълин?
              Ясно е, че сте форумни плъхове, които нямат работа, но отговорете на въпросите?
              Какво точно ще направитр, за да докажете, че Исторически парк е УЖ измама? Защи лъжете хората и съчинявате неверни твърдения?
              Резултатите не лъжат. А те са следните :
              Исторически парк е факт, а форумни мишки продължават да живеят в безмислието си пред компютъра.

Коментар

В момента е безплатно, защото парка е затворен, но доколкото съм запозната допускат хора да го видят.
                Виждам прекрасни архитектурни забележителности сте направили' несравними с крепоста в Кавала например' тъпо е да е безплатно за привърженици' но ще се радвам' ако е наистина безплатно за ценители. Батко Ивелин споменаваше 45лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Чехляк, стига пита Вземи да кажеш къде са парите Ти лично колко прибра?
                  Виждам из форума, че се сипят много обиди към инвеститорите в Исторически парк и реших да се включа и да попитам. Защо не организирате лична среща с тях и Айвелин и не си поговорите наживо? Като толкова сте загрижени за хората какво друго напрасихте освен да пишете по форумите? Конкретни примери искам?

Коментар

Аз чета, че са инвестирани 70 милиона, а не, че са влезли от външни инвеститори 70 милиона. Вие какво четете?
                    Аз пак да питам - ако са инвестирани 70 милиона, а много по-малко влезнали от "външни инвеститори" - то от къде са останалите пари ? След като Михайлов винаги е твърдял, че парите са единствено от хора/инвеститори с общ интерес, без субсидии, заеми, борси и т.н. ?

Коментар

• Не отмествай темата! Ние няма да спрем да питаме! Къде са 58-те млн. лв?!

Коментар

Много сте наперен на жена. Използвайте енергията си очи в очи с някой мъж. Ако ви дразни толкова Авълайн вървете и му кожете в очите. Във форума не е достойно.

Коментар

Колко време е работене по парка преди той да стане реалност?

Коментар

Парите, които Ивелинка сам казва, че е инвестирал в Парка, пък тях ги няма там, демек липсващите или по друг начин казано - открадните. Ей тези пари Номера на банкнотите не знам, ако случайно решиш да ме питаш кои пари, че то май наистина не става ясно за какви пари става въпрос
                            Колко време е работене по парка преди той да стане реалност?

Коментар

Аз чета, че са инвестирани 70 милиона, а не, че са влезли от външни инвеститори 70 милиона. Вие какво четете?
                              За 1 седмица само това ли измислихте г-н Михайлов?
                              Къде в интервюто сте казали вътрешни и къде сте казали външни инвеститори?

С любимият ви похват да отговаряте на въпрос с въпрос, туко що индиректно потвърдихте, че са инвестирани 70 милиона, а последна 1 седмица се правихте на ударен. Сега се пита къде са онези 58 милиона, след като има само 12 отчетени в ГФО-то от вас?

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
                                Ще разглеждам апартамент в гр. Варна и ме интересува да разгледаме и историческия парк. Каква е цената на посещение на парка в момента?
                                В момента е безплатно, защото парка е затворен, но доколкото съм запозната допускат хора да го видят.

Коментар

Working...
                                X