If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пламенива д, хората ви задават елементарен въпрос, а вие вече цяла седмица не можете да отговорите. Отговаряте на въпросите с въпроси и явно имате това за много емна стратегия. Е, не е. За това и отношението към вас е такова. Тук никой не му дреме за Стойне и който още искате. Това са си ваши, лични отношения и се чудя защо изобщо ни занимавате с личните си драми.
Стойне няма нищо общо с този парк. Не мога да разбера какво сте го напъплили човекът. Той просто сподели притеснения, че това е измама. Скоро ще станат ясни нещата.
Много доказателства има срещу него Авълайн. Гледала съм видео при което Стойне предлага мир и после много подло изригна срещу парка. Той също го сравняваше с Анжел, но после се оказа, че не е така и той смени плочата. Нечистоплътен човек е според мен този Стойне.
Ами, темата не мърда от първите 10 места, plameniva отговаря без да обижда и се държи нормално. Да, за мен лично е добра реклама. Давам си сметка, че в твоите очи сигурно не изглежда точно така, но това също е нормално
Не мисля, че сте платени тролове на Капитал.
Инвестицията ми в Парка я отчитам като много успешна към момента. Времето ще покаже как ще се развие в бъдеще.
Темата беше забатачена и изплува от блатото, когато се появиха едновременно никовете на plameniva и онзи маринофф. Дотогава беше в края на първа или някъде на втора страница и почти никой не й обръщаше внимание. Като се появиха тези от офиса на измамника ивелинчо и почнаха да го защитават темата се задържа от няколко дена в челната десятка. Но това и на теб ти е ясно, нали, защото и теб те нямаше от много време и ти по сигнал случайно се появи тук.
Стойне няма нищо общо с този парк. Не мога да разбера какво сте го напъплили човекът. Той просто сподели притеснения, че това е измама. Скоро ще станат ясни нещата.
Значи в този форум 20 и повече човека лъжат и са заблудени, а само ти, момиче и онзи другия маринофф говорите истината и само истината, така излиза. В офиса на ивелинчо няма ли по-кадърни тралове? Вие даже и за тролена не ставате, камо ли да защитавате каузата на ивелинчо. Във всички форуми ви гонят и сте станали за смях. Но това е добре, все повече хора разбират и осъзнават що за измамници сте.
Дадохте много невярна информация. Отправихте много обиди уж към тези, които искате да защититите, поискахте дори да се затвори парка и да “пият по една студена вода”, показахте на живо как се разпространяват лъжи, като един от вас внесе твърдение от непроверен профил и другите го разпространиха като истина. Не мисля, че всички хора във форума са като вас. Не мисля, че всички рушащи имиджа на парка са свързани лица с Капитал или Стойне и Александър Дяков. Преди време дори ми казаха, че Александър е инвалид и никога повече не съм му обръщала внимание. Не знам дали е вярно, но, ако е не бива никой да съди момчето. Стойне е част от организирана група според мен, но това е просто предположение. Нямам 100% доказателства. За връзката му с Карол и подбутването на читателите му съм сигурна 100% като видях доказателствата. Никой от вас не иска да отиде да провери фактите, а само хвърляте клевети към парка и Авълайн. Това виждам аз и това пиша.
Ех, наистина ли виждаш това, което правят тези двамата като нещо нормално? В началото се изказа доста политически коректно, как ти не го одобряваш, ама нямало лоша реклама....човек, сериозно ли?
Ти вярваш ли, че тук всички сме платени тролове от Капитал? Вярваш ли в теориите за Стойне и тн.? Кажи честно, моля те. Щото уж искаш да има баланс и диалог, уж се дразниш, че някой ги напада тези двамата. Има ли нещо нередно, което виждаш в тяхното държание или всичко си е ток и жица. Всички теории ти звучат неманипулативно и честни?
Ами, темата не мърда от първите 10 места, plameniva отговаря без да обижда и се държи нормално. Да, за мен лично е добра реклама. Давам си сметка, че в твоите очи сигурно не изглежда точно така, но това също е нормално
Не мисля, че сте платени тролове на Капитал.
Инвестицията ми в Парка я отчитам като много успешна към момента. Времето ще покаже как ще се развие в бъдеще.
Отговори на хора, които дават лъжовни твърдения. Като искате отговори вървете при Авълайн и го питайте. Кой от вас е виждал парка?
Значи в този форум 20 и повече човека лъжат и са заблудени, а само ти, момиче и онзи другия маринофф говорите истината и само истината, така излиза. В офиса на ивелинчо няма ли по-кадърни тралове? Вие даже и за тролена не ставате, камо ли да защитавате каузата на ивелинчо. Във всички форуми ви гонят и сте станали за смях. Но това е добре, все повече хора като четат тези форуми разбират и осъзнават що за измамници сте.
Като по калъп сте обучени никога да не давате отговори, а винаги да измествате темата с въпроси. То все някога ще им писне на хората да чакат дивиденти.
Отговори на хора, които дават лъжовни твърдения. Като искате отговори вървете при Авълайн и го питайте. Кой от вас е виждал парка?
Вие, консултантите от измисления парк сте единствените лъжци, измамници и мошеници тук. Поне 20 човека ви го казаха, но вие като папагали повтаряте едни и същи малоумни мантри и опорни точки, които ви е задал ивелинчо. Ясно е, че трябва да си заработите парите, щом сте се продали ще работите от сутрин до късна вечер.
Никой тук не ви вярва за нищо, колкото и да се напъвате никой няма да ви даде пари, от напъване може да си докарате само хемороиди.
Като по калъп сте обучени никога да не давате отговори, а винаги да измествате темата с въпроси. То все някога ще им писне на хората да чакат дивиденти.
Вие, консултантите от измисления парк сте единствените лъжци, измамници и мошеници тук. Поне 20 човека ви го казаха, но вие като папагали повтаряте едни и същи малоумни мантри и опорни точки, които ви е задал ивелинчо. Ясно е, че трябва да си заработите парите, щом сте се продали ще работите от сутрин до късна вечер.
Никой тук не ви вярва за нищо, колкото и да се напъвате никой няма да ви даде пари, от напъване може да си докарате само хемороиди.
Коментар