IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ти сериозно ли? То бива да сте прости, ама тука направо ни взимате за някои от акционерите ви
    Не сте ли тук да помогнете на нас акционерите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Може ли ваши контакти да науча повече? Може да съм измамена и аз.
      Ти сериозно ли? То бива да сте прости, ама тука направо ни взимате за някои от акционерите ви

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
        Заблудиха ме, че парите ми отиват за изграждане на проекта, а ги преведоха на лична сметка. След около месец вместо акции, полиучих удосотверение с джирота. Тогава ми се активираха алармите и след като попаднах на форумите и търговския регистър и всичко приключи. Готов съм в съда да си защитя тезата.
        Това ли е Пирамид? Това ли е големия финансов експерт? Може ли снимки и на другите? Мислех, че такива успешни инвеститори живеят различно.

Коментар

Какво се случи, че се уплашихте? Няма мъжко във вашето поведение. Когато видяхте, че прекрачвате границата и искате да се измъкнете. Много лошо е това, което правите. Наричате го боклук от тук, но не смеете да отидете да му кажете в очите. Бедните духом са най-лошите хора. Болката отвътре е много голяма и хора, като Айвълайн ги смазват. Не знаят защо той може това, което може. Признай си като мъж, че ровиш в сметките на хората. Няма де те съди, Айвълайн. Не му е в стила. Той е благороден.
          Чехляк, тъпи сте като гадулки цялата банда и просто сега от първия ред гледаш как човек с интелект над сборния ви, но и с чиста съвет и чувство за морал ще разпилее цялата ви сбирщина крадливи боклуци. Всичките милиони, които сте откраднали от хората няма да ви помогнат да изкривите истината. И понеже наистина сте лъжливи кучки и се мъчите да извъртите нещата както са ви удобни, та да го кажа ясно - не съм ровил в сметките ви, никога не съм казвал, че ще го правя, въобще това е мазна, гнусна лъжа. За нея измамника ще плати.
          Късно е да сучеш и да бъздиш анонимно по форумите. Приключи тази измама и същите хора друга няма да успеете да спретнете.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
            Заблудиха ме, че парите ми отиват за изграждане на проекта, а ги преведоха на лична сметка. След около месец вместо акции, полиучих удосотверение с джирота. Тогава ми се активираха алармите и след като попаднах на форумите и търговския регистър и всичко приключи. Готов съм в съда да си защитя тезата.
            Може ли ваши контакти да науча повече? Може да съм измамена и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не. Имам предвид, банката да си защити интереса.
              Това ли сте вие?

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
                Сега изгледах видеото, нещо явно наистина Ивелинка се е притеснила яко
                Мога да кажа, че съм много впечатлен от нещата, които научих за себе си, ако тоя боклук те плюе във видео буквално означава, че си доста голям пич
                Май не е преценил нещата този път обаче, че това видео е идеален повод за съдебно преследване - лъжи, клевети, въобще - приказка.
                А милите мишленца хич не се усетиха, че просто лекичко ги блъфирах с питането за банките, ама гузен негонен бяга
                И сега и аз ще успея да взема от парите на "инвеститорите", че той няма от къде другаде да плати обезщетение, тъкмо ще може още повече да се оплаква от мен и да ме обвинява и въобще ще изляза пророк - тази измама ще я прекратя аз
                Какво се случи, че се уплашихте? Няма мъжко във вашето поведение. Когато видяхте, че прекрачвате границата и искате да се измъкнете. Много лошо е това, което правите. Наричате го боклук от тук, но не смеете да отидете да му кажете в очите. Бедните духом са най-лошите хора. Болката отвътре е много голяма и хора, като Айвълайн ги смазват. Не знаят защо той може това, което може. Признай си като мъж, че ровиш в сметките на хората. Няма де те съди, Айвълайн. Не му е в стила. Той е благороден.

Коментар

Каква е историята? Как те измамиха?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Също така ако може да кажеш и кое те накара да си промениш мнението за парка и да продадеш акциите? Конкретна случка или нещо друго, или низ от събития/случки?
                    Документите в регистъра.

Коментар

• Сега изгледах видеото, нещо явно наистина Ивелинка се е притеснила яко
                      Мога да кажа, че съм много впечатлен от нещата, които научих за себе си, ако тоя боклук те плюе във видео буквално означава, че си доста голям пич
                      Май не е преценил нещата този път обаче, че това видео е идеален повод за съдебно преследване - лъжи, клевети, въобще - приказка.
                      А милите мишленца хич не се усетиха, че просто лекичко ги блъфирах с питането за банките, ама гузен негонен бяга
                      И сега и аз ще успея да взема от парите на "инвеститорите", че той няма от къде другаде да плати обезщетение, тъкмо ще може още повече да се оплаква от мен и да ме обвинява и въобще ще изляза пророк - тази измама ще я прекратя аз

Коментар

• Това ли е Пирамид?

Коментар

• темата във форумфинанси е много яка

там още в началото има един червен флаг, който е стряскащ буквално

спрямо коя клауза от този договор, който го сключваш с физическо лице, а не директно емитиране на акции, та спрямо коя клауза, това ФЛ се задължава да вкара твоите пари в парка и по какъв начин?

Това е най-големият червен флаг, свързан с този проект!
                          мисля,че това обяснява голяма част от кредитите на дружеството, но дали го знаят това патриотите, които наричат всички критици на схемата еничари???!?!?
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

За тива, че е дала неправомерно информация за сметките на клиентите ли си?

Коментар

Имате предвид да съдят банката, че е дала информация ли?

Коментар

Съд и - бой между рогите ! ! !
                                Имате предвид да съдят банката, че е дала информация ли?

Коментар

Working...
                                X