Първоначално изпратено от Jorkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Може ли ваши контакти да науча повече? Може да съм измамена и аз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеЗаблудиха ме, че парите ми отиват за изграждане на проекта, а ги преведоха на лична сметка. След около месец вместо акции, полиучих удосотверение с джирота. Тогава ми се активираха алармите и след като попаднах на форумите и търговския регистър и всичко приключи. Готов съм в съда да си защитя тезата.
Коментар
-
Какво се случи, че се уплашихте? Няма мъжко във вашето поведение. Когато видяхте, че прекрачвате границата и искате да се измъкнете. Много лошо е това, което правите. Наричате го боклук от тук, но не смеете да отидете да му кажете в очите. Бедните духом са най-лошите хора. Болката отвътре е много голяма и хора, като Айвълайн ги смазват. Не знаят защо той може това, което може. Признай си като мъж, че ровиш в сметките на хората. Няма де те съди, Айвълайн. Не му е в стила. Той е благороден.
Късно е да сучеш и да бъздиш анонимно по форумите. Приключи тази измама и същите хора друга няма да успеете да спретнете.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеЗаблудиха ме, че парите ми отиват за изграждане на проекта, а ги преведоха на лична сметка. След около месец вместо акции, полиучих удосотверение с джирота. Тогава ми се активираха алармите и след като попаднах на форумите и търговския регистър и всичко приключи. Готов съм в съда да си защитя тезата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не. Имам предвид, банката да си защити интереса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеСега изгледах видеото, нещо явно наистина Ивелинка се е притеснила яко
Мога да кажа, че съм много впечатлен от нещата, които научих за себе си, ако тоя боклук те плюе във видео буквално означава, че си доста голям пич
Май не е преценил нещата този път обаче, че това видео е идеален повод за съдебно преследване - лъжи, клевети, въобще - приказка.
А милите мишленца хич не се усетиха, че просто лекичко ги блъфирах с питането за банките, ама гузен негонен бяга
И сега и аз ще успея да взема от парите на "инвеститорите", че той няма от къде другаде да плати обезщетение, тъкмо ще може още повече да се оплаква от мен и да ме обвинява и въобще ще изляза пророк - тази измама ще я прекратя аз
Коментар
-
Каква е историята? Как те измамиха?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Също така ако може да кажеш и кое те накара да си промениш мнението за парка и да продадеш акциите? Конкретна случка или нещо друго, или низ от събития/случки?
Коментар
-
Сега изгледах видеото, нещо явно наистина Ивелинка се е притеснила яко
Мога да кажа, че съм много впечатлен от нещата, които научих за себе си, ако тоя боклук те плюе във видео буквално означава, че си доста голям пич
Май не е преценил нещата този път обаче, че това видео е идеален повод за съдебно преследване - лъжи, клевети, въобще - приказка.
А милите мишленца хич не се усетиха, че просто лекичко ги блъфирах с питането за банките, ама гузен негонен бяга
И сега и аз ще успея да взема от парите на "инвеститорите", че той няма от къде другаде да плати обезщетение, тъкмо ще може още повече да се оплаква от мен и да ме обвинява и въобще ще изляза пророк - тази измама ще я прекратя аз
- 6 Харесвания
Коментар
-
темата във форумфинанси е много яка
там още в началото има един червен флаг, който е стряскащ буквално
спрямо коя клауза от този договор, който го сключваш с физическо лице, а не директно емитиране на акции, та спрямо коя клауза, това ФЛ се задължава да вкара твоите пари в парка и по какъв начин?
Това е най-големият червен флаг, свързан с този проект!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не. Имам предвид, банката да си защити интереса.
Коментар
-
Имате предвид да съдят банката, че е дала информация ли?
Коментар
-
Съд и - бой между рогите ! ! !
Коментар
Коментар