Първоначално изпратено от Plameniva_d
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Ивелин Михайлов има ли общо с телефонните измамници и наистиан ли е толкова долен като тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеАз не разбрах, всъщност цялото това 20 минутно видео, канене на гости, постване на снимки от фейсбук и тн. е направено на база двата поста на монопола тук ли? В смисъл аз доколкото долових, реално няма "ровене в сметки", а има пост във форум? Нещо има ли, което съм изпуснал?Пуснах пост в който питам дали някой знае в кои банки има сметки парка. Предполагах, че ще има реакция и реших да пробвам с такъв блъф.
Реакцията беше по-сериозна отколкото очаквахМного ги е страх и тоя лъжец наговори какво ли не
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Исторически парк е измама, Ивелин Михайлов е измамник, Пламен Кънчев е измамник, Исторически парк е гадна пирамида, парите на инвеститорите са откраднати от консултантите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеАз не разбрах, всъщност цялото това 20 минутно видео, канене на гости, постване на снимки от фейсбук и тн. е направено на база двата поста на монопола тук ли? В смисъл аз доколкото долових, реално няма "ровене в сметки", а има пост във форум? Нещо има ли, което съм изпуснал?
аз искам Ивелин и другите разбойници от Бандата да ми обяснят:
как става така, че физическо лице Х си продава акциите примерно по 200лв броя на балъкционер У (акции със счетоводна стойност -1-2 лв) и после това лице 'дава' парите на парка? В баланса за 2019-та се виждат само кредитори.... wtf
plameniva, top..нещо си , маринов?
това ли е алтернативата на капиталовия пазар и IPO... да 'правим' пари от балъкционерите
всъщносът драмата е, че НАБИРАНЕТО на капитала за парка всъщност е РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ОГРОМНА ПЕЧАЛБА ЗА шайката, а тогедърите летят за дебел %това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Кое те кара да си мислиш, че ме е страх и че съм публична личност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеАз не разбрах, всъщност цялото това 20 минутно видео, канене на гости, постване на снимки от фейсбук и тн. е направено на база двата поста на монопола тук ли? В смисъл аз доколкото долових, реално няма "ровене в сметки", а има пост във форум? Нещо има ли, което съм изпуснал?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И какъв му е "рангът"? Аз не съм хлапак и не се състезавам за "рангове". И също, намирам как да стават нещата. Сега, ако ТОВА не ви харесва, нищо не мога да сторя за вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеВиждам, че от много време инвестирате, но не сте от неговия ранг. Кое ви дава самочувствие да го коментирате? Той не търси какво не става, а намира начин да стане.
Коментар
-
Вие сте публична личност? Защо ви е страх?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Защо лъжете хората, Пламенке/Ивелинке?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не познавам въпросния момък и не изпитвам желание да го. Не съм от левия бряг. А успехът в инвестициите, зависи от много фактори, част от които, тук са в тежък дефицит. Затуй, трябват повечко усилия. Правим каквото трябва и, каквото е писано, ще стане.
Коментар
-
Исторически парк е измама, Ивелин Михайлов е измамник, Пламен Кънчев е измамник, Исторически парк е гадна пирамида, парите на инвеститорите са откраднати от консултантите.
- 1 like
Коментар
-
Вие живеете в Горна Оряховица, познавате ли Ивелин Михайлов? Хубаво е да научим нещо за него от човек от неговия град. Не ми изглеждате на успял в инвестициите? Как определихте вашата компетентност?
Коментар
Коментар