Първоначално изпратено от hitman47
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=RfhHTiqrJic
Поредното видео на ивелинка изпълнено с манипулации и внушения. Ясно е как глупавите хора се облъчват от този човек. Много скачат орлетата обработени от Ивелин. Ивелине добър си ама само за пред шараните от ИП
...и взел парите на много лековерни хора. За Бога, ти поне, можеше да пипнеш и да провериш но, предпочете, като папагал... А, когато (перифразирам известен лаф) душата е папагал, все тая, дали имаш клюн и криле, Папагал си. И даже доктори, санитари и хапчета, и даже лоботомия, не помагат.Last edited by Pyramid; 12.03.2021, 16:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не му издържам мрънкането и мекането на този... верно ли споменава ДСК директно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеда, бях от измамените. Намерих си надъхан консултант да ми ги купи. Имам много какво да разкажа. Чакам прокуратурата и в съда ще се явя. Така, че не е вярно, че нито един акционер не се е оплакал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеда, бях от измамените. Намерих си надъхан консултант да ми ги купи. Имам много какво да разкажа. Чакам прокуратурата и в съда ще се явя. Така, че не е вярно, че нито един акционер не се е оплакал.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти акции имаш ли?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеИвелин атакува банка ДСК с внушения и тръврдения за разкриване на банкови СМЕТКИ..... ТОВА Е НАКАЗУЕМО..... НЯКОЯ ИНСТИТУЦИЯ ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ВЕДНАГА СРЕЩУ ВНУШЕНИЯ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ИЗСМУКАНИ ОТ ПРЪСТИТЕ АНАЛИЗИ.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
monopola е един от организторите на протестите и деен участник във свалянето на властта 18:20 минута, а преди това разкрива информация от профила му във фейсбук https://www.youtube.com/watch?v=RfhHTiqrJic
Коментар
-
Прегледайте видеото което пуснах да видите как Ивелин твърди че монопола е инициатор на протести и ще използва сметките да ги дава на мутри да навреди на фирмите с които работят, да съсипе живота на жените и децата.... какви внушения прави този тъпунгер, само безмозъчните орлета се връзват на тъпотиите на този манипулатор
Цитира мнения на хора във форумаLast edited by prectical; 12.03.2021, 15:53.
- 1 like
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=RfhHTiqrJic
Поредното видео на ивелинка изпълнено с манипулации и внушения. Ясно е как глупавите хора се облъчват от този човек. Много скачат орлетата обработени от Ивелин. Ивелине добър си ама само за пред шараните от ИП
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеКак мога да подам сигнал до икономическа полиция, че съм бил измамен с акциите на ИП?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеНякой по-запознат може ли да каже кога най-късно ИП трябва да внесат ГФО за 2020 в ТР?
ТР ще ги глоби около 10тина хиляди лв. за закъснението. Пари за семки за Ивелинката, ще ги плати като поп, само и само да се проточи публикуването.
Досега са закъснявали 2 пъти с ОСА за приемане на отчетите - единия път с 3 месеца, другия път - с 5.
Иначе да, до 30 юни трябва да са направили ОСА за приемане на отчетите.Last edited by Kildirim_Bei; 12.03.2021, 14:19.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар