IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

То в цялото село няма толкова къщи
    Дали отново не послъгвате в писаниците си?

Коментар

Вай-вай-язък!
      - Ами сега !?!
      Last edited by Pyramid; 13.03.2021, 10:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Гледахте ли през гугъл ърт, дали му се виждат "160-те" къщи?

Коментар

То това мисля се вижда и от МКС (Международната Космическа Станция). Просто коментирахме как Ивелин се прави на ощипана мома с моминския профил.
          Гледахте ли през гугъл ърт, дали му се виждат "160-те" къщи?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            хора спрете с глупостите

по-важно е да се разбере, че продаването на акции всъщност е кеширане на печалбата от схемаджиите още преди паркът да е построен. това се случва с патриотична идея в уста и гордо гледащи напред. хора теглиха заеми, за да се включат подмамени от консултантите и понеже нямат финансова култура не разпознаха схемата.

това е важно да се знае, а кой пише с женски ник си е негов проблем .
            То това мисля се вижда и от МКС (Международната Космическа Станция). Просто коментирахме как Ивелин се прави на ощипана мома с моминския профил.

Коментар

Да бе - верно! Не за пламениванещоси, а за това, че се е абонирал - значи има профил в инвестора и следи темата Значи е въпрос на време да се изпусне и да видим нещо по клипчетата, което ще покаже с кой профил се подвизава
              Аз още преди няколко седмици писах, че Михайлов пише от женския профил. Риториката, изказа и най-вече воденето на аргументация е 1:1 с него!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                Защо моите коментари се трият с причина заяждане, а коментари на тотенкопф с очевадно заяждане не се? Какъв е този двоен аршин от модерацията?
                Дали пък, нямат и те "акции" в ИП?

Коментар

• хора спрете с глупостите

по-важно е да се разбере, че продаването на акции всъщност е кеширане на печалбата от схемаджиите още преди паркът да е построен. това се случва с патриотична идея в уста и гордо гледащи напред. хора теглиха заеми, за да се включат подмамени от консултантите и понеже нямат финансова култура не разпознаха схемата.

това е важно да се знае, а кой пише с женски ник си е негов проблем .
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                    20:33 секунда на клипа https://www.youtube.com/watch?v=RfhHTiqrJic

Ивелин Михайлов се е абонирал. Той се крие зад ника Plameniva_d
                    Да бе - верно! Не за пламениванещоси, а за това, че се е абонирал - значи има профил в инвестора и следи темата Значи е въпрос на време да се изпусне и да видим нещо по клипчетата, което ще покаже с кой профил се подвизава

Коментар

• Защо моите коментари се трият с причина заяждане, а коментари на тотенкопф с очевадно заяждане не се? Какъв е този двоен аршин от модерацията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

И това ли знаете за Айвълайн? Наистина ли сте разбрали, че имат сексуална връзка с Георги Детелинов? Това ми заприличва на сапунен сериал. Имате ли и снимки?
                        На мен тези приоми не ми действат. Защо се представяш за жена? Защо пишеш от женски профил

Коментар

• 20:33 секунда на клипа https://www.youtube.com/watch?v=RfhHTiqrJic

Ивелин Михайлов се е абонирал. Той се крие зад ника Plameniva_d

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical
                            Ивелин, джендър ли си? Защо пишеш от женски профил като си такъв мъжкар? Защо се криеш и представяш за жена? Имал ли си някакви преживяваня по-специални с протежето ти и направен от теб милионер георги детелинов? В ИП случват ли се някакви диви оргии и къде са семейните ценности които проповядваш. Защо един мъж заклеймяващ педерастията, джендерството и прочие се представя за жена? Имаш някакви други наклоности?
                            И това ли знаете за Айвълайн? Наистина ли сте разбрали, че имат сексуална връзка с Георги Детелинов? Това ми заприличва на сапунен сериал. Имате ли и снимки?

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Аз това го разбирам, просто не разбирам защо има едни 150+ страници с що годе едно и също съдържание, като още от началото беше пределно ясно, че това са хора, които влизат тук с цел някакъв вид провокация и за да постигнат някакъв конкретен резултат, който да използват после във видеа/фейсбук. Честно казано, аз като видях, че няма да има администратори, които да върнат дискусията в някакви нормално рамки се отказах. Интересно би било да има диалог с представители на парка, но това се оказва невъзможно, предвид голямата тайнственост, постоянното прибягване до НЛП и цялостно стилът им на комуникация.
                              На този етап, темата във форум финанси, която е заключена, се оказва доста по-добър ресурс - има споделени истории на хора, ходили на срещи с Исторически Парк, има реална история от техен бивш консултант, както и доста други преживявания от първа ръка. Тука си стана няква скандалджийница.
                              Че те това търсят.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Прав си, ама на мен не ми увира главата и съм достатъчно тъп и упорит Нещата не просто не вървят добре, а са приключили Пирамидата Исторически парк е на доизживяване.
                                Аз това го разбирам, просто не разбирам защо има едни 150+ страници с що годе едно и също съдържание, като още от началото беше пределно ясно, че това са хора, които влизат тук с цел някакъв вид провокация и за да постигнат някакъв конкретен резултат, който да използват после във видеа/фейсбук. Честно казано, аз като видях, че няма да има администратори, които да върнат дискусията в някакви нормално рамки се отказах. Интересно би било да има диалог с представители на парка, но това се оказва невъзможно, предвид голямата тайнственост, постоянното прибягване до НЛП и цялостно стилът им на комуникация.
                                На този етап, темата във форум финанси, която е заключена, се оказва доста по-добър ресурс - има споделени истории на хора, ходили на срещи с Исторически Парк, има реална история от техен бивш консултант, както и доста други преживявания от първа ръка. Тука си стана няква скандалджийница.

Коментар

Working...
                                X