Първоначално изпратено от EasyW
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеМежду другото да ви споделя, защо днес жените сме толкова ощетени - трудно е една бена да е щастлива при толкова мъже жертви. Мъжа трябва да е воин, а не жертва.
Та значи по твоята логика ... и той не би следвало да прави жена си щастлива. Нали ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеИнтересни твърдения давате. На мен никой не ми е казвал за сенатор освен Тотенхоф в този форум, като имаме нещо предвид - никой не знае кой, кой е тук. Виждам, че се пишат лъжа след лъжа. Виждам много злобни и унизени от живота хорица, които имат само една мисъл и тя е как да падне царя. Къде Ивелин е говорил за сенатор? И след тази лъжа трябва да стане ясно, че нищо истинско няма в този форум.Точно от теб започват лъжите и се каскадират надолу. А с колко хора си се срещал лично ти и пак си го казвал, за да си рекламираш стоката? Всички твои търговци говорят за този бивш сенатор, когато зарибяват потенциални клиенти....
Лъжите ти нямат край
И да - прав си, много анонимност има тук във форума. Както от наша страна, така и от ваша.
Ама Мъск не се крие като теб - пише си от негово име и официални профили...(както тук промити мозъци “”се опитват да те сравняват с него). Защото човекът работи по 20ч за идеи, а ти си се заминаваш с brainwash видеа и с нас тук във форума
Това е разликата между придамидите и реално работещите компании - едните работят, другите поддържат изкуствен имидж.
Нищо истинско няма във форума? Хайде кажи ни тогава за “акциите” или по-скоро за договора за покупка на “акции” от физическо лице. Продавате уж “акции” на ИП, а то какво било - превеждат се пари на физическо лице.
Това ли не е истина?
Каква студена вода ще пият хората в основата на пирамидата ти...(щото вие отгоре вече сте се уредили)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Ясно е защо няма да имате никога истинска жена.
Вършат ли се престъпления в ИП - въвеждане в заблуждение, че се купуват акции от парка, а сделките се осъществяват между физически лица и парите постъпват в техни сметки?
Правят ли се финансови и счетоводни операции така, че да се ощетява бюджета на държавата откъм данъци ? Въздигащо ли е това?
Какво мислите за корупцията на магистрати и други държавни служители?
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз съм на същото мнение. Само кажете от кой да ги очакват читателите на вашите творби, за да се види, че сте коректна жертва, а не клеветник. Между другото да ви споделя, защо днес жените сме толкова ощетени - трудно е една бена да е щастлива при толкова мъже жертви. Мъжа трябва да е воин, а не жертва. А вас само като жертви ви виждам. Ясно е защо няма да имате никога истинска жена.Ние можем да правим генерални заключения за вас (и го правим), но вие за пишещите тук - не.
И за сенатора - и аз знам от достоверни източници, че точно такива сте ги плещили на потенциалните ви инвеститори - бивш сенатор бил си купил къща от теб. Отделно - точно същото това ми го казахте лично и на менНе се прави на плеснат с мокър прабългарски парцал и кажи кога ще пратиш ГФОто на парка за 2020та към ТР?
Last edited by Jorkata; 09.05.2021, 09:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеТочностите в съда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
О, това е повече от ясно Ивелине.
Както е видно тук, така е видно и на живо на срещите с вас. Ама 5% да ви клъвнат и схемата ще върви...
Защо обяснявате на всички потенциални клиенти, че има сентор, който си е купил къща при вас? Лъжеш хората в очите и после се криеш зад форумни nick-ве и приказвате (ти и твоите промити мозъци) един куп глупости...
Защо като ме зарибявахте ми говорихте, че вече сте направили пробив и в Щатите и че има БИВШ американски сенатор закупил къща?
Защо лъжете така?
Май нещо още от миналата година не можете да си задвижите продажбите, както ви се иска, и измисляш всякакви истории само и само да направите инвестициите при вас по-апетитни
Днес гледах едно ваше видео от вашия “вулкан на българщината” - автошоуто ви - ама ... то вие почти не сте мръднали с градежите ви от септември миналата година... Вече колко месеца - 7...
Какво се случва? Нали уж строите с пълна пара?
Коментар
-
Защо да се оставят? Лъжа за милиарди.
Както е видно тук, така е видно и на живо на срещите с вас. Ама 5% да ви клъвнат и схемата ще върви...
Защо обяснявате на всички потенциални клиенти, че има сентор, който си е купил къща при вас? Лъжеш хората в очите и после се криеш зад форумни nick-ве и приказвате (ти и твоите промити мозъци) един куп глупости...
Защо като ме зарибявахте ми говорихте, че вече сте направили пробив и в Щатите и че има БИВШ американски сенатор закупил къща?
Защо лъжете така?
Май нещо още от миналата година не можете да си задвижите продажбите, както ви се иска, и измисляш всякакви истории само и само да направите инвестициите при вас по-апетитни
Днес гледах едно ваше видео от вашия “вулкан на българщината” - автошоуто ви - ама ... то вие почти не сте мръднали с градежите ви от септември миналата година... Вече колко месеца - 7...
Какво се случва? Нали уж строите с пълна пара?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кой е измамения и как? Вие сте хора на точностите. Кажете точно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо да се оставят? Лъжа за милиарди.).
Тук темата е твоята измама, наречена ИП.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Ивелине, остави пилетата и стойне.
Защо не отговаряш на въпросите? Или сме мъже само за пред сектантите и ютюб?
Коментар
-
Ивелине, остави пилетата и стойне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеТочно ти ме измами, Ивелине! Ти ли си насреща?!
Коментар
-
За това, че въвеждате в заблуждение някакви хора, че купуват акции от Исторически парк, а се оказва, че купуват от физически лица и парите им потъват в сметки на същите физически лица? Въвеждането в заблуждение с цел финансова облага, се нарича измама и се квалифицира в НК като престъпление.
Вярно ли е, че правите всевъзможни финансови операции, за да спестите данъци, осигуровки и да не внесете дължимото в бюджета?
Твърдението за корупция на магистрати и служители на НАП е хвалба на протежето ви, което пише тук, вярно ли е?
Корумпирате ли магистрати и други държавни служители?
Пасивният подкуп също е престъпление. Вършат ли се престъпления в Исторически парк?
Коментар
-
Аз съм насреща да се включа към теб, ако си прав. Покажи и ще сме двама.
- 1 like
Коментар
Коментар