If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тотке - не се прави на шибнат с мокър парцал (от тия, дето с тях бършеш прахта в парка), а отговори на въпроса - последно тия 43 милиона някакви лева (ще оставим на останалите да преценят приход или печалба са, че ти май не си наясно) в коя категория попадат - на парка или на къщите? Поне опитай да дадеш някакво обяснение, щото така оставяш впечатлението, че си някава низша гнида в структурата - чул-недочул-недоразбрал плямпаш някакви работи за някакви пари, дето и ти самият не знаеш какво и за какво са Само да не ти се карат батковците, че подслушваш и после сипеш акъл във форума Бъди истински тугедърец (каквъвто знаем, че с гордост се наричаш) и опитай поне мъничко да внесеш яснота, че мен лично това ме гложди и няма да мога да заспя тая вечер
Никога не съм работил за тогедър и ще те оставя да се търкаляш в леглото цяла нощ
ама на инвеститорите ти нищо не даде даже и по една спукана тръба не получиха ама то от човек с такъв селски диалект няма какво да очакват.. по-добре да ги бяха хвърлили в канала тия долари...
Аха. Или да ги дадат на теб. Аз казвам, намери инвеститорите, подкокоросай ги да започнат дело...
А, ако не можеш, не унивай. Твоите, теб те знаят и ще те намерят и, ако не срещу мен, срещу теб, твърде е вероятно да позаведат някой и друг иск.
ако бяха толкова неграмотни нямаше да съберат 70 милиона за парк и още 43 милиона за къщи и да строят с бесни темпове.. а ти финансов грамотнико, какво постигна с твоята голяма грамотност ние неграмотните само толкова си можем..
Тотке - не се прави на шибнат с мокър парцал (от тия, дето с тях бършеш прахта в парка), а отговори на въпроса - последно тия 43 милиона някакви лева (ще оставим на останалите да преценят приход или печалба са, че ти май не си наясно) в коя категория попадат - на парка или на къщите? Поне опитай да дадеш някакво обяснение, щото така оставяш впечатлението, че си някава низша гнида в структурата - чул-недочул-недоразбрал плямпаш някакви работи за някакви пари, дето и ти самият не знаеш какво и за какво са Само да не ти се карат батковците, че подслушваш и после сипеш акъл във форума Бъди истински тугедърец (каквъвто знаем, че с гордост се наричаш) и опитай поне мъничко да внесеш яснота, че мен лично това ме гложди и няма да мога да заспя тая вечер
ама на инвеститорите ти нищо не даде даже и по една спукана тръба не получиха ама то от човек с такъв селски диалект няма какво да очакват.. по-добре да ги бяха хвърлили в канала тия долари...
миекащия и ръкомахащ ивелин да не говори на книжовен български език
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Що бе? Дадойме долАрете за хостинг и домейн за няколко години. Все е нещо.
принципно ако е сериозно забъркан с тогедърската секта е или много нагъл и без морал или много тъп, в 95% от случаите е комбинация от двете на максимален предел. при долните нива инвеститори е тъпотията водеща, но като си видял физиономиите и си им чул приказките и лъжите и да им дадеш пари - всеки си има глава на раменете.
принципно ако е сериозно забъркан с тогедърската секта е или много нагъл и без морал или много тъп, в 95% от случаите е комбинация от двете на максимален предел. при долните нива инвеститори е тъпотията водеща, но като си видял физиономиите и си им чул приказките и лъжите и да им дадеш пари - всеки си има глава на раменете.
И аз мисля, че е просто тъп и нагъл - това е чудесна комбинация за тугедърец Неслучайно по семинарите и обученията им точно на това ги учат - за това свидетелстват многобройните описания на интеракции на тугедърците и техни потенциални клиенти. И не знам за вас, но аз и на една дума на тоя не му вярвам - не е като да не се е дънил много пъти и да знам какъв му е капацитета между ушите Станал е много циничен напоследък, което не е добър знак за менталното му състояние и нивото на спокойствие. Просто нашичкия не е умен и това е
Не знам дали шегуваш се или си сериозен. Ако е шега, много е добра Но ако си сериозен наистина не може да си толкова тъп. Господин Михайлов не може да е министър на туризма, има конфликт на интересите, многознайко...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не знам дали шегуваш се или си сериозен. Ако е шега, много е добра Но ако си сериозен наистина не може да си толкова тъп. Господин Михайлов не може да е министър на туризма, има конфликт на интересите, многознайко...
тя и оная кривозъбата има хотели по черноморието, но това не й попречи да е 3 години министър на туризма.. тъпият си ти в случая
На ход е Трифонов и бъдещият министър на туризма Ивелин Михайлов, а дебъ ще бъдат само патеричка каквито са били винаги Властта е в нашите ръце. Октомври премиера Трифонов и министър Михайлов ще открият заедно новия паметник на хан Аспарух в София, построен от Михайлов.
Браво, Тотке Адмирации за поста Наистина е хубаво да видиш как радетелите за чиста и свята България са само такива на думи, иначе ползват същите схеми и прийоми като всички останали. Къде отиде духът на истинските българи - тези, които се възправят сами срещу света и го побеждават, въпреки всичкото зло, корупция и т.н.? Просто сте едни истински и неподправени тугедърци - каквито ви знаем
ами ние се възправихме сами срещу безродниците от дебъ и олигарха прокопиев и ги натупахме здраво победихме и нап, и прокуратура, и кфн, и данс, и гдбоп също, а също така и тим, и няколко местни мутри и феодали, начело с един от членовете на дебъ младен по прякор чудото.. хванахме ме го друсан и с 18 грама бело в жапката на колата и сега е на топло и му разтурхме незаконното сметище в Неофит Рилски и сега селото не вони вече на лайна, както беше преди да дойдем ние има и видео материали по казуса, дори една служителка на парка беше брутално пребита от мутрите на прокопиев и за това също има снимкови, видео и свидетелски показания.
Коментар