Първоначално изпратено от Minaiivan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Ем то и аз ви казвах, че перат пари, ама вие, шараните, балъците, акционерите, поддържали бутафорията, вече шест години. Е няма такъв филм. Всеки, който има бизнес го знае- два месеца като си на загуба, на третия хлопваш кепенците. Банките и кредиторите няма да чакат.
Най абсурдното е следното-паркът е средище на българщина и патриотизъм, а се оказва, че изобщо не е продукт за българския пазар, ако изобщо може да се нарече продукт. Те го напрайли хората да водят там китайци румънци и руснаци…и така до 600к на година
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеЗащо никой не коментира, че финансовото гуру, от който и уорън Бъфет се учи, на практика си признава, че има финансови проблеми?
...тъй де.
- 1 like
Коментар
-
И какво стана сега? Да обобщим: първо Търмъка заплашва дупетатите си с изключване защото били купени, Кюфте войвода Марков му скръцва със зъби и му заповядва да се извини, Търмъка дриска и се извинява скоропостижно, след това призовава за гласуване за ГЕРБ, но пак дрисва от реакцията и изсипва, че профилът му бил хакнат, после минава ден и пак започва да пее за изключване на дупетати, защото били го заплашвали. Е те това е МЪЖ за 365 жени, нали, Сибирчо? Очаквах пълен смях от тия - не съм разочарован
Междувременно се оказва, че не е платил 300К данъци, както обясни в едно интервю - справка НАП. Тоест Ивелин отново за пореден път лъже.
И още една лъжа - на събора на Историческата Пирамида уж имало милиони копейки (искаха да съберат 100К души), оказало се, че са 6-7-8 хиляди в съботата - най-посещавания ден. Дивиденти КОГА?Last edited by Jorkata; 02.07.2024, 08:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнениеПоредното пате от ИП
Сега Ивелинчо ще реве, че са го предали, а реално си опече с Бойко пирамидката да продължи да съществува в замяна на няколко гласа
Ма то и друго не се очакваше от тия руски подлоги
А какво се случи със 100те хиляди посетители да бутафорния събор? Нещо едвам ги събирате 10к ... Така дивидент не се изкарва...То ли еще будет,
То ли еще будет,
То ли еще будет ой, ой, ой!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Много наивни форумци са останали тук ..... А едно време какви Величия имаше ....Всичко подлагаха на съмнение
бертрамчо пък , малко му трябва да му подадеш и веднага започва да остроумничи и да доразвива лъжливата хипотеза ......
Хакнат профил на Ивелин Михайлов от "Величие" призовава за подкрепа на кабинета "Желязков"
https://bntnews.bg/news/haknat-profi...83962news.html
Сега Ивелинчо ще реве, че са го предали, а реално си опече с Бойко пирамидката да продължи да съществува в замяна на няколко гласа
Ма то и друго не се очакваше от тия руски подлоги
А какво се случи със 100те хиляди посетители да бутафорния събор? Нещо едвам ги събирате 10к ... Така дивидент не се изкарва...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Киро Брейка може да е прост, но той 'владее' аудиторията 20-45г много повече отколкото всякакви 4-хилядници могат да си представят.
Самобитен Ганьо, но си има влияние.
Днес направо закопа кюфте-полковника.Вие сте прости и аз съм прост, затова, се разбираме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Не знам , Заяц..........
Разкажи подробно , със пикантериите.........и не пропускай предисловието и развитието след това...........
Когато имам време - ще прочета !
Самобитен Ганьо, но си има влияние.
Днес направо закопа кюфте-полковника.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеСибирчо - какво е усещането да те бръснат на сухо и голо? .
Разкажи подробно , със пикантериите.........и не пропускай предисловието и развитието след това...........
Когато имам време - ще прочета !
Коментар
-
Сега пък ще вземе да се окаже, че Търмъка не е бил хакнат, а сам си го е пуснал тоя пост за подкрепа за ГРОБ, но е дриснал заради реакцията и е изскочил с лъжата, че бил хакнат както коментирах по-назад - не му издържат нервичките
Сибирчо - какво е усещането да те бръснат на сухо и голо? За един приятел-пате питам...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар