If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Новото ми хоби последните 2-3 дни е да чета коментари под видеа на Величие отпреди месец.
Никога в българската политика не е имало толкова бърз крах.
Тъпото е, че Костя пак ще заглади косъма.
Хубавото е, че имаме още един пример за тоталния дебилизъм на българския русофил, при това май най-впечатляващия до момента.
Никога досега не е имало и толкова тъпи кандидати.
Ново чудо невиждано - оказва се, че Кюфтето Марков е председател на парламентарна партия, на която дори не е член. От Безличие наистина знаят как да копаят дъното... направо пишат история
Искрено се надявам някое пате да пише и да опита да даде що-годе смислено обяснение на това, което се случва с непогрешимите лидери на тая партия/организация/секта. Сибирчо?
Никакъв не е полковничето. Докато огледа кабинета и секретарките и му ги взеха.
Ивелинчо си взе властта в собствената партия на която му натресоха марков от УБО+приятели ушеви и доказалата се въртиопашка василева.
Новото ми хоби последните 2-3 дни е да чета коментари под видеа на Величие отпреди месец.
Хубавото е, че имаме още един пример за тоталния дебилизъм на българския русофил, при това май най-впечатляващия до момента.
Айде да не обобщаваме така, а? Щото аз като гледам, тука и едни други се цепят, при това -яко...
Ново чудо невиждано - оказва се, че Кюфтето Марков е председател на парламентарна партия, на която дори не е член. От Безличие наистина знаят как да копаят дъното... направо пишат история
Искрено се надявам някое пате да пише и да опита да даде що-годе смислено обяснение на това, което се случва с непогрешимите лидери на тая партия/организация/секта. Сибирчо?
Е много ясно - даже ще се изкарат пак жертви и губещи (за кой ли път вече). Тоя път Търмъка обаче вече ще трябва да отговаря на сериозни питания - неговите хора вече 100% задават неудобни въпроси.
Между другото днес Кюфте войводата Марков каза нещо много интересно при Цънцарова (и си мисля, че може би е вярно) - Търмъка е искал да ползва партията за фирмени ПР дейности - Кюфтето даде пример с ходенето на Търмъка в Доспат заради оня местен феодал. Да се изкара човек от народа.
Значи, всякакъв градински инвентар, ме забавлява. Особено, ако може ( и Е прибрал!) парите на баладите.
ХвалА! на Ивелинката, бели пари за черни дни, ИХУУУУУ!!@@@
Дори да има избори през октомври, Величие ще прибере 200к субсидия. Не е лошо, не знам дали избива инвестицията в кампанията.
Нищо няма да приберат, субсидия се дава на парламентарна група, а от днес те такава нямат. Дори да им дадат ще е от момента на заклеването до днес, т.е. за няколко дни.
ще кажат, че е политически натиск и затова няма да има дивиденти, а НАП вероятно ще запорира..
Е много ясно - даже ще се изкарат пак жертви и губещи (за кой ли път вече). Тоя път Търмъка обаче вече ще трябва да отговаря на сериозни питания - неговите хора вече 100% задават неудобни въпроси.
Между другото днес Кюфте войводата Марков каза нещо много интересно при Цънцарова (и си мисля, че може би е вярно) - Търмъка е искал да ползва партията за фирмени ПР дейности - Кюфтето даде пример с ходенето на Търмъка в Доспат заради оня местен феодал. Да се изкара човек от народа.
Коментар