Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеНовото ми хоби последните 2-3 дни е да чета коментари под видеа на Величие отпреди месец.
Никога в българската политика не е имало толкова бърз крах.
Тъпото е, че Костя пак ще заглади косъма.
Хубавото е, че имаме още един пример за тоталния дебилизъм на българския русофил, при това май най-впечатляващия до момента.
Коментар
-
Новото ми хоби последните 2-3 дни е да чета коментари под видеа на Величие отпреди месец.
Никога в българската политика не е имало толкова бърз крах.
Тъпото е, че Костя пак ще заглади косъма.
Хубавото е, че имаме още един пример за тоталния дебилизъм на българския русофил, при това май най-впечатляващия до момента.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ново чудо невиждано - оказва се, че Кюфтето Марков е председател на парламентарна партия, на която дори не е член. От Безличие наистина знаят как да копаят дъното... направо пишат история
Искрено се надявам някое пате да пише и да опита да даде що-годе смислено обяснение на това, което се случва с непогрешимите лидери на тая партия/организация/секта. Сибирчо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеЕ много ясно - даже ще се изкарат пак жертви и губещи (за кой ли път вече). Тоя път Търмъка обаче вече ще трябва да отговаря на сериозни питания - неговите хора вече 100% задават неудобни въпроси.
Между другото днес Кюфте войводата Марков каза нещо много интересно при Цънцарова (и си мисля, че може би е вярно) - Търмъка е искал да ползва партията за фирмени ПР дейности - Кюфтето даде пример с ходенето на Търмъка в Доспат заради оня местен феодал. Да се изкара човек от народа.
ХвалА! на Ивелинката, бели пари за черни дни, ИХУУУУУ!!@@@
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Дори да има избори през октомври, Величие ще прибере 200к субсидия. Не е лошо, не знам дали избива инвестицията в кампанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ще кажат, че е политически натиск и затова няма да има дивиденти, а НАП вероятно ще запорира..
Между другото днес Кюфте войводата Марков каза нещо много интересно при Цънцарова (и си мисля, че може би е вярно) - Търмъка е искал да ползва партията за фирмени ПР дейности - Кюфтето даде пример с ходенето на Търмъка в Доспат заради оня местен феодал. Да се изкара човек от народа.Last edited by Jorkata; 05.07.2024, 14:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеще кажат, че е политически натиск и затова няма да има дивиденти, а НАП вероятно ще запорира..
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Е, разпадна се! Какво ще се случи с ИП, ще пият ли "студена вода" инвеститорите!?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Дори да има избори през октомври, Величие ще прибере 200к субсидия. Не е лошо, не знам дали избива инвестицията в кампанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
Е, разпадна се! Какво ще се случи с ИП, ще пият ли "студена вода" инвеститорите!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеСагата с Безличие продължава - Търмъка е поставил ултиматум: или Кюфтето и Виктория Василева са вън от партията, или тя се разпада. Май такъв цирк в най-новата ни история не е имало досега... Сибирчо - мъцни нещо бе, майна
Коментар
Коментар