IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Айде да не обобщаваме така, а? Щото аз като гледам, тука и едни други се цепят, при това -яко...
    И как раздора между агент Сава и златното момче на Мултигруп ме оборва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
      Новото ми хоби последните 2-3 дни е да чета коментари под видеа на Величие отпреди месец.
      Никога в българската политика не е имало толкова бърз крах.

Тъпото е, че Костя пак ще заглади косъма.
      Хубавото е, че имаме още един пример за тоталния дебилизъм на българския русофил, при това май най-впечатляващия до момента.
      ​​​​
      Айде да не обобщаваме така, а? Щото аз като гледам, тука и едни други се цепят, при това -яко...

Коментар

• Новото ми хоби последните 2-3 дни е да чета коментари под видеа на Величие отпреди месец.
        Никога в българската политика не е имало толкова бърз крах.

Тъпото е, че Костя пак ще заглади косъма.
        Хубавото е, че имаме още един пример за тоталния дебилизъм на българския русофил, при това май най-впечатляващия до момента.
        ​​
        ​​​​

Коментар

• Ново чудо невиждано - оказва се, че Кюфтето Марков е председател на парламентарна партия, на която дори не е член. От Безличие наистина знаят как да копаят дъното... направо пишат история

Искрено се надявам някое пате да пише и да опита да даде що-годе смислено обяснение на това, което се случва с непогрешимите лидери на тая партия/организация/секта. Сибирчо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
            Коментарите показват, че глупците са в изобилие

Коментар

• ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                Е много ясно - даже ще се изкарат пак жертви и губещи (за кой ли път вече). Тоя път Търмъка обаче вече ще трябва да отговаря на сериозни питания - неговите хора вече 100% задават неудобни въпроси.

Между другото днес Кюфте войводата Марков каза нещо много интересно при Цънцарова (и си мисля, че може би е вярно) - Търмъка е искал да ползва партията за фирмени ПР дейности - Кюфтето даде пример с ходенето на Търмъка в Доспат заради оня местен феодал. Да се изкара човек от народа.
                Значи, всякакъв градински инвентар, ме забавлява. Особено, ако може ( и Е прибрал!) парите на баладите.
                ХвалА! на Ивелинката, бели пари за черни дни, ИХУУУУУ!!@@@

Коментар

Дори да има избори през октомври, Величие ще прибере 200к субсидия. Не е лошо, не знам дали избива инвестицията в кампанията.
                  Нищо няма да приберат, субсидия се дава на парламентарна група, а от днес те такава нямат. Дори да им дадат ще е от момента на заклеването до днес, т.е. за няколко дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ще кажат, че е политически натиск и затова няма да има дивиденти, а НАП вероятно ще запорира..
                    Е много ясно - даже ще се изкарат пак жертви и губещи (за кой ли път вече). Тоя път Търмъка обаче вече ще трябва да отговаря на сериозни питания - неговите хора вече 100% задават неудобни въпроси.

Между другото днес Кюфте войводата Марков каза нещо много интересно при Цънцарова (и си мисля, че може би е вярно) - Търмъка е искал да ползва партията за фирмени ПР дейности - Кюфтето даде пример с ходенето на Търмъка в Доспат заради оня местен феодал. Да се изкара човек от народа.
                    Last edited by Jorkata; 05.07.2024, 14:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      ще кажат, че е политически натиск и затова няма да има дивиденти, а НАП вероятно ще запорира..
                      ...а рибоците - бълбук бълбук, бълбук...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Е, разпадна се! Какво ще се случи с ИП, ще пият ли "студена вода" инвеститорите!?
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Дори да има избори през октомври, Величие ще прибере 200к субсидия. Не е лошо, не знам дали избива инвестицията в кампанията.
                          Ок, получават я/ и как/ ще я поделят Орел, рак и щука!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Е, разпадна се! Какво ще се случи с ИП, ще пият ли "студена вода" инвеститорите!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                              Сагата с Безличие продължава - Търмъка е поставил ултиматум: или Кюфтето и Виктория Василева са вън от партията, или тя се разпада. Май такъв цирк в най-новата ни история не е имало досега... Сибирчо - мъцни нещо бе, майна

Коментар

• Сагата с Безличие продължава - Търмъка е поставил ултиматум: или Кюфтето и Виктория Василева са вън от партията, или тя се разпада. Май такъв цирк в най-новата ни история не е имало досега... Сибирчо - мъцни нещо бе, майна

Коментар

Working...
                                X